onu bilmem de 1.6 m jet punto kulağa çok hoş geliyor![]()
arkadaşlar arabayı satın aldığımda içinde punto evo logolu paspas yerine gp logolu paspas vardı![]()
sonradan talebimi belirtince punto evo logolu paspas tarafıma teslim edildi
bu sadece bizim ülkemizde olur diye düşünürken bugün izlediğim bir video bunun sadece bizim ülkemize özgü bir sorun olmadığını düşündürdü bana.
direksiyon sağ tarafta olduğu için sanırım ingiltere. 3 kapı egzotik kırmızı evonun sağ kapısından içerisi görüntelenirken 34 ve 35. saniyelerde sağ ön yolcu tarafındaki paspasın üzerindeki logo gp logosu. sizlerle paylaşmak istedim. işte videonun linki 2011 FIAT PUNTO EVO 1.6 MULTIJET SPORTING 3DR - EXOTICA RED - YouTube
onu bilmem de 1.6 m jet punto kulağa çok hoş geliyor![]()
Keyif BMW'Dir...
boşverin halı paspası önemli olan evo kauçuk paspastan haber varmı
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Evet evo kauçuk paspas bekliyorum bende , bu evonun parçaları bir türlü gelmiyor , üretilmiyor mu anlamadım .
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
aynen kaucuk lazım acil...:/
https://youtu.be/oyFwvgCJaD8suna bi baksana abi yaaa
evet arkadaşlar kauçuk paspasda takibim altında. bir gelişme olmasını bende sabırsızlıkla bekliyorum
yinede halı paspaslarında orjinal evo halı paspas olmasını boşvermemek lazım. insanın aklı orda kalıyor
böyle abarthları gösteriyorsunuz beni masrafa sokacaksınızbu jantlar çıldırtıyor beni
![]()
neden gelmedi hala kauçuk paspas.acaba avrupada varda bizemi gelmiyo.avrupada varmı acaba,bilgisi olan ?
Grandenin kaucuk paspası evoya oluyor mu ?
gökhan arkadaşım grandenin kauçuk paspası evoya ön tarafları uyuyor ama arka taraflar pek düzgün durmuyor. bunun dışında herkesin ortak sorunu evonun orjinal paspası neden olmasın düşüncesi.
18.11.2011 itibariyle müşteri temsilcim aracılığıyla resmi başvurumu yaptım. dün geri aradı merkezden cevap beklediğini söyledi. aksesuar bölümünden öğrendiği kadarıyla evoya özel kauçuk paspas şu an için yokmuş. merkezden gelen haberide ayrıca ileteceğini söyledi. yedek parça bölümünde çalışan bay ve aracımı satın almama yardımcı olan satış temsilcisi bayanda evo araç satın almışlar ve onlarda orjinal evo kauçuk paspas arayışı içerisindelermiş. işin içerisinde olmalarına rağmen onlarda henüz bulamamışlar. satış temsilcimde müşteri temsilcim gibi bir gelişme ve haber olursa bana hemen ileteceklerini söylediler. bende özellikle forum olarak sabırsızlıkla beklediğimizi ilettim. şimdilik gelişmeler bu kadar. farklı bir şey olursa tekrar sizlerle paylaşacağım.
Çok teşekkürler , bende az önce bakırköy haliç otoyu aradım ellerinde evo nun orjinal kaucuk paspası olduğunu ,hatta 3 ayrı renk ve fiyatınında 51 lira olduğunu söylediler . O zaman gittik mi grande paspasını verecekler bize evo diye..
Evet cumartesi gidebilirsem bir bakar bilgi veririm . Tabi anlayabilirsem farkı
Gittim baktım bu arada , evo paspas diye bildiğimiz kauçuk paspas ve şaft ürtü falanda değil.. artı grande bile değil oçok ilginçtir ki evo paspası diye bşy yok maalesef
Arkadaşlar servisle görüştüm kauçuk paspas üretilmiyor muş... ben kastamonuda grandenin kini dahi bulamadım.... Bu durumda yaratıcılık ve zeka giriyo ya devreye evet...... Lineanın ön iki paspas aynen bizim araçlara oluyo ve arkalar az büyük geliyo bu durumuda ölçülerini alarak ufak kesiklerle hallettim kauçuk paspasım oldu tek fark linea yazıyo ama siz beğenmezsiniz.... benim için hiççççç önemli değil araba ıslanmasın pislenmesinde bu arada linea kauçuk paspas 40 tl servis ücreti ben bedeva aldım......
Pardon yanlış okumuşum.Konuyu görünce heyecana kapıldım bir an. Yoksaaa dedim ama gene yalan olduk![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri