Ben plastik papas aldım 50 tl koku yapmayan memnunum temizlemesi kolay.
Selam arkadaşlar,
EVO larin orjinal paspaslari nasil sizce? Bana; yazin iyi olabilir ama kişin karda çamurda pek kullanişli olmayacak gibi geliyor. Alternatif paspas alan var mi evo ya.
evo evo..
Ben plastik papas aldım 50 tl koku yapmayan memnunum temizlemesi kolay.
evonun paspasları yazım ve kurak havada güzel ama biraz çamur olsa araba hemen batıyor. temizlemesi de ayrı bir dert hiç memnun değilim. orjinaline uygun bir paspas bulursam hemen alacağım.
ben yaz kış halı paspas kullanıyorum![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben de orjinalleri kullanıyorum evet çamur yapışıyor ama hafif bir silkelemede temizleniyor benimkiler
orjinal paspaslar çok şık ancak halı olduğu için ben üzerine hepsiburada dan çok kullanışlı lastik pas pas aldım...hem lastik hemde çıt çıtlı halı bölümleri var ister çıkarın ister takın halıları...harika bir şekilde uydu araca ve kokusu katiyen yok...tabiki orjinal kadar muhteşem değil ancak pedallarda sıkıntı yaratmıyor ve diğer kısımlardada harika oturdu araç içine...Z TECH Süpercar 9 parça çift taraflı oto paspas seti siyah 9401 ürün bu arkadaşlar bakabilirsiniz...
Kendime özel 500 Adet paspas kağıdı yaptırdım, bol bol kulalnıyorum paspaslar aldığımdan beri 1 kere yıkamada temizlendi, tertemiz duruyor. Zaten aracımıda kapalı garajımda kendim yıkadığımdan Kağıtlarıda 2-3 günde bir değiştiriyorum. Yoksa bizim oğlan mahvediyor.
Kış boyu kullandım evo nun orj paspaslarını hiç bişi olmadı bataklıkta gezmiyoruzki arkadaslar okadar çamur olur bişi çıkmaz silkele yıkat tak ...
evo orijinal paspası bence gayet başarılı
yaz kış halı paspas kullananlardanım
hiçbir aracımda krlilik sorunu yaşamadım, sanırım biraz titiz birisiyim onunda etkisi var
livin' on the edge
evet evonun paspasları çok güzel gerçekten... kıyamadığım için onlara üstüne plastik paspas aldım metrodan, ince olanlar kullanışlı bence sizede tavsiye ederim..
bende aracımı aralık ayında kozyatağı arma otodan sıfır olarak aldım ancak içinde punto evo paspası verilmedi..sizinkilerde aldığınızda içindemiydi merak ediyorum ve benim servisle görüşüp ücretsiz olarak alabilmem mümkünmü acaba?
paspas içindeydi kullanıyorum yıkatmıyorum fırca ile temizleyip hava tutturuyorum .temiz duruyor halı paspas yıkanınca koku yapıyor. bayinize söyleyin paspassız araç olurmu
Konu fiko tarafından (05/06/2011 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir.
kemal otoya bi uğra derim.
bende aracımı ARMA otomotiv den aldım. banada cok uyduruk bır paspas verdıler. eger orjınaı var ve vermedılerse sıkıntı cıkarırım... ayıp yanı yalan soylemeye gerek yokkı.. hatta bana fıat gondewrmıyor bız kendımız yaptırıyoruz dedıler...
alabılırsenız paylasırmısınız. bende cöküp alayım paspaslarımı...
Her aracın içerisinde orj paspaslar gelir kimse kimseyi kandırmasın özellikle arma . Aracın içerisindeki orj paspası alıp yerine kendi yaptırdıkları ne olduğu belirsiz paspas koyuyorlar üzerinde arma yazıyor , günahlarını almak istemiyorum ama orj paspası daha sonra satıyorlarmı bilmiyorum , ama benim bravoda armadan geldi içerisindeki orj halı paspaslarının yerine arma yazılı teyyare bir halı paspas vardı bende biraz fırçalayınca bravonun orj aksesuarı olan iç paspas (kauçuk) ve bagaj paspasını ücretsiz aldımfatura tutarı 278 tl
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri