gelişme göstermediği ortada ama kara kara tampondan bin kat iyidir.
arkadaslar ben hala hayret ve ibretle şaşkınım. evo tam yer edinmişken golf focus gibi araç sahiplerinin bile hayranlıgını kazanmışken , su yeni puntonun ortaya atılmasını hala cozemedim. buna başarı dien biri varmı, bendemi arabadan anlamıyorum sizce yeni punto bi gelişimmi yoksa tamamen geriye atılan bi adımmı buyrun siz yorumlayın
Driven by the future
gelişme göstermediği ortada ama kara kara tampondan bin kat iyidir.
Bence başarılı bir araç.Yakından inceledim. Grande Punto, Evo üzerine mutlak bir hakimiyet kurmuştu kasa güzelliği olarak.Ayrıca bir aracın iç tasarımını ,tampon ve stoplarını değiştirip Evo demenin mantıksız olduğunu Oto dergileri bile haberlerinde vurguladı. Fiat ta sanırım bunu anladı ve iki arabayı birleştirip gayet şık ve Grande Punto'nun sportifliğinde bir araç çıkardı ortaya.
Grey Goose ...
evonun govde rengi karbon gorunumlu tamponları bence daha başarılı idi, yeni punto ise grande puntodan başka bişey deil bence tamam grande puntoyu hepimiz sevdik ama geriye giderek gelişim kaydedilmez ki , yeni puntoyu seyir halinde gorunce gp den ayırt edemiom taki sinyalleri felan gorene kadar...
Driven by the future
Benim kanımca hepten değişmesi lazım daha agresif daha sportif bı punto olabilirdi gp evo punto hepsi guZel olabilir ama nebileyim misal eski fiesta kasası nasil yenisi nasil eski i30 nasil yeni nasil eski kia rio bile çağ atladı bu ornekler cogalabilinir bu saydıklarımı yanyana koyun birbirlerine hiç benzemiyorlar istesende benzEyemezssin
Bide bize bak gp evo punto biraz masrafla hepsi birbirine doner
Olsun genede seviyorum bu araclari
Sent my iPhone using
Bence de yeni punto daha güzel.Ben evonun ön tasarımına bir türlü ısınamadım.Özellikle beyaz evolarda aracın önünde koskocaman bıyık şeklinde siyah plastik bana göre hiç hoş durmuyordu.
Hepsi neyse de o ön logonun saçma duruşu nedir öyle ya. Koysanıza ızgaranın ortasına şunu.
biz gp'yi çok sevdik
Ben bu siyah tamponları seviyorum
![]()
yeni punto akar
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
Tipi Hoşuma gidiyorŞimdi Tam Yerini Bulmuşlar
![]()
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
Evonun tamponları tam bi bıyık gibi duruyor
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
En güzeli Grande Punto arkadaşlar.Radikal ve mükemmele yakın bir dizayn. Hele ön taraf çok yakıcı...Bunu objektif olarak söylüyorum. Ha iön konsol dizaynı berbat diğer yandan...
ben hertürlü evo diyorum ön tamponda arka tamponda cok guzel kuzguna yawrusu güzel gelirmis dıyenler olabılırtamamen zewk meselesi. Punto yu yakından ınceledim bir evo kadar cekıcı olmadgnı duşunüyorum
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Objektif yorum yapmak gerekirse olmadı. Grandeci arkadaşlar habire evo nun önü olmadı vs dese de evo gerek iç dizayn gerek dış dizayn olarak grandeden üstündü.
Gündüz farı olsun, dönüşlerde yanan sis farları olsun hoş bir araçtı evo. Yeni punto mu, bilemem ben soğudum. Bir daha punto almam, hatta fiat'a da temkinli yaklaşırım. Bu kadar çabuk kasa değiştirirmez. Yalama yaptılar hepten. Fiat'ta zaten kalıcı kalan model var mı ayrı. Bu sene bravo da gidiyormuş. Yeni isimle başka araç çıkarsınlar onun tanıtımını yapana kadar onuda üretimden kaldırırlar.
İşte bu yüzden Fiat, bir Toyota olamaz.
Hatta bir adım daha ileri gidim 10 yıl sonra hyundai dediğimiz sallamadığımız marka da i20 hale üretilirken punto'nun ismi bile olmayacak. Niye marka tutarsız. Yaptığı işe kendi bile değer vermiyor ki insanlar değer versin.
grande ilk göz ağrısı evo 2 . bence bu ikisi değişmemeli
kesinlikle yeni punto, evonun yanından geçemez. evo sahibi olarak grande puntoya hala hayranlıkla bakıyorum. skydomelu ve beyaz bir grande puntonun yerini bana göre diğerleri tutamaz. fakat sırf içine hayran kaldığım için evo aldım, pişman değilim aracımı çok seviyorum fakat bu araçların görünümü daha sportif ve agresif olmalı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri