Fiatın hangi arabası dıştan bakıldığında uuuuvvvvv arabaya bak diyecek kadar çekici ? yenisi eskisi evosu grandesi bence hepsi cacık ben evo kullanıcısıyım sırf içi güzel ve skydome var diye aldım dıştan bakılırsa en güzeli grande puntodur içten ise dynamıc evo ama fiat artık hepsini evo gibi yaptı ve bi ayrımı kalmadı bidaha fiat asla almam. Öndeki amblem emanetmiş gibi duruyor hani al kaputa tak gibi olmuş o nasıl bir tasarımdır öyle ? Birkere hadi tasarımını geçtim evoda perde hava yasatığı diz havayastığı varken 30-45 bin tl arası bir araç satıyorsun alan adam 45 bin tl veriyor biniyor bir kaza yaptığında ne diz havayastığı ne perde havayastığı var tasarımı geçtim güvenliği bile düşünmüyorsun insanı düşünmeyen marka başka neyi düşünürki yeni puntoya yazık çok severek almıştım evomu ve çokta seviyorum şuan iyiki evo almışım yeni puntoya yönelmemişim diyorum. ama satarsam eğer polo fiesta vs vs başka marka alırım yeni puntoya asla bulaşmam belki gene evo çıkarırda onu alırız eskiyince![]()
Yenisini bilmem ama evo; bendeki "eski" GP den, sırıtan ağzıyla hiçbirzaman güzel olmadıki !...Tercihimi evodan yana da kullanabilirdim iç konsolunun güzelliği için ama bana uyan (agresif,maço ve yakışıklı) dış görünüşü sayesinde tereddüt etmedim.
bence evo ile gp kıyaslanmaz bile..
Evo'nun lansmanını bile yapalı 1 yıl olmamışken punto benimde hoşuma gitmedi.yukarıda bazı arkadaşların yazdığı gibi birdaha fiat almam ama şunuda itiraf edelim sıfırda bunlardan uygunu yok.hem dizel hem bu donanım hemde bu fiyatlar çok zor.belimizi düzeltirsek WV yada japon...bye
Valla yeni punto ile Evo arasında sadece tampon farkı var gibi geldi bana , belki ufak tefek bir iki şey daha. Ama o bordo döşemeli sportif koltuk döşemelerine yazık ettiler. Arabanın içine etmişler
Arabamın her içine binen fiat kendini aşmış diyor.
GP arkadaşlarda evo ya karşı bir antipati var özellikle bıyıklara karşı.
fakat dışardan gören herkez evo tamponlara hasta özellikle her gören tamponları senmi boyattın kaça yaptırdın nasıl boya kullandılar diyorlar.(My life olduğu için tamponlar pianoo black).
Yeni puntoda ekstra birşey yapmadılar kı fiyat düşürmek için sadeleştirdiler geliştirmediler yada gzelleştirmediler.
piano black evet daha güzel normal kara plastiğe göre ama ben çok az görüyorum, genelde hep çirkin plastik. o ne hocam öyle kartal tamponu gibi. carbonda olsa piano black'de olsa GP yakışıklılığı yok asla ne evo da ne de yeni punto'da. ha içini bordo döşemesini dersen yerden göğe haklısın. beğenmeyen varsa ya kördür ya da kasıtlı çamur atıyordur.
kesinlikle katılmıyorum, GP'deki agresiflik sportiflik karizma yok evo'da.
Nerede olursa olsun siyah bir plastik parça aracı daha olgun ve karakterli göstermez. Ama evonunda dashboard dizaynının hakkını yemeyelim...
Dis gorunum grande ic gorunum evo, cogu insan boyle dusunuyor bence de kesinlikle dogru. Yeni puntoda da buna benzer bi sey yakalamaya calismislar sanirim. Ayrica evodaki sisler mesela cok kotu bence ortaya yakin. Grande distan cok hos, ha ben icinde seyehat ediyorum surekli icini goruyorum diye evoyu tercih ettim orasi ayri
yeni punto diğerlerine göre tek güzel yeri ön panjurun petek olması gerisini at çöpe![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
gp ile evo arasında sadece ön taraf tartışılır. hırçın isteyen gp beğenir. ama kalan her taraf için evo. yeni puntoya gelince çok saçma olmuş. bence de evonun önünü hırçınlaştırmak gerekirdi. gp daha önce çıkmış , evo sonra çıkmış , illaki arada farklar olur ona tamam da yeni punto ne ola ki.
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
eklemek lazım evo'nun farları (ön-arka) gp'ye göre çok güzel.
Punto evo candır, karbon görünümlü tamponlar baştâcıdır. ( Yanlış anlaşılmasın, kendi arabam diye demiyorum)
bi ön tamponla arka tamponu değiştirip ben punto yaptım diyen fiat ın zihniyetine ben ya...ben araba aldım 2 ay sonra evo diye bişey kalmadı böyle saçmalık böyle salakça bi iş görmedim ben..yeni ön arka tampon alayım bnm arabam eski kasa durumuna düşmesin diye düşündüm ama ön petekli ızgara hariç yeni punto tamponları çok berbat.s daha dorusu şuna yeni punto demiyelim ..makyajlı evo desek daha mantıklı![]()
Hayır, maddiyat ve fanatiklikle alakası yok (yaş itibariyle futbol fanatiği tadında hırslarımı geride bıraktım) sonuçta aynı markanın araçlarını kullanıyoruz evo ya veya başka bir üst segment araca çok şükür ulaşabilecek durumum var ama "gereği yoktu" ve estetik açıdan daha çekici gelmişti...sizi aracın (evo) görünüşü hususunda dalga geçermiş gibi bir izlenim verip kızdırdıysam kusura bakmayın
Grande puntoyu çok seviyorum ve kesinlikle karizmatik diğerlerine göre ancak gözüm yeni puntolarda. Nedense beğendim o araçları. Değiştirebilirim her an güzel bir tane bulursam =)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri