Sayfa 2/7 İlkİlk 123456 ... SonSon
127 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Yeni Punto, Evo'dan güzel diyen var mı?

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Fiatın hangi arabası dıştan bakıldığında uuuuvvvvv arabaya bak diyecek kadar çekici ? yenisi eskisi evosu grandesi bence hepsi cacık ben evo kullanıcısıyım sırf içi güzel ve skydome var diye aldım dıştan bakılırsa en güzeli grande puntodur içten ise dynamıc evo ama fiat artık hepsini evo gibi yaptı ve bi ayrımı kalmadı bidaha fiat asla almam. Öndeki amblem emanetmiş gibi duruyor hani al kaputa tak gibi olmuş o nasıl bir tasarımdır öyle ? Birkere hadi tasarımını geçtim evoda perde hava yasatığı diz havayastığı varken 30-45 bin tl arası bir araç satıyorsun alan adam 45 bin tl veriyor biniyor bir kaza yaptığında ne diz havayastığı ne perde havayastığı var tasarımı geçtim güvenliği bile düşünmüyorsun insanı düşünmeyen marka başka neyi düşünürki yeni puntoya yazık çok severek almıştım evomu ve çokta seviyorum şuan iyiki evo almışım yeni puntoya yönelmemişim diyorum. ama satarsam eğer polo fiesta vs vs başka marka alırım yeni puntoya asla bulaşmam belki gene evo çıkarırda onu alırız eskiyince

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sami Süvari
    waffen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

Yenisini bilmem ama evo; bendeki "eski" GP den, sırıtan ağzıyla hiçbirzaman güzel olmadıki !...Tercihimi evodan yana da kullanabilirdim iç konsolunun güzelliği için ama bana uyan (agresif,maço ve yakışıklı) dış görünüşü sayesinde tereddüt etmedim.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

A CL
    muhammedçelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 37

bence evo ile gp kıyaslanmaz bile..

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet yilmaz
    iskmehmet1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675
    Edilen teşekkür: 16

Evo'nun lansmanını bile yapalı 1 yıl olmamışken punto benimde hoşuma gitmedi.yukarıda bazı arkadaşların yazdığı gibi birdaha fiat almam ama şunuda itiraf edelim sıfırda bunlardan uygunu yok.hem dizel hem bu donanım hemde bu fiyatlar çok zor.belimizi düzeltirsek WV yada japon...bye

ersan balkan
    WILD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 65

Valla yeni punto ile Evo arasında sadece tampon farkı var gibi geldi bana , belki ufak tefek bir iki şey daha. Ama o bordo döşemeli sportif koltuk döşemelerine yazık ettiler. Arabanın içine etmişler

Arabamın her içine binen fiat kendini aşmış diyor.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

GP arkadaşlarda evo ya karşı bir antipati var özellikle bıyıklara karşı.
    fakat dışardan gören herkez evo tamponlara hasta özellikle her gören tamponları senmi boyattın kaça yaptırdın nasıl boya kullandılar diyorlar.(My life olduğu için tamponlar pianoo black).

Yeni puntoda ekstra birşey yapmadılar kı fiyat düşürmek için sadeleştirdiler geliştirmediler yada gzelleştirmediler.

Tony Montana
    Ingegniere tonymontana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 448

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GP arkadaşlarda evo ya karşı bir antipati var özellikle bıyıklara karşı.
    fakat dışardan gören herkez evo tamponlara hasta özellikle her gören tamponları senmi boyattın kaça yaptırdın nasıl boya kullandılar diyorlar.(My life olduğu için tamponlar pianoo black).

Yeni puntoda ekstra birşey yapmadılar kı fiyat düşürmek için sadeleştirdiler geliştirmediler yada gzelleştirmediler.
    piano black evet daha güzel normal kara plastiğe göre ama ben çok az görüyorum, genelde hep çirkin plastik. o ne hocam öyle kartal tamponu gibi. carbonda olsa piano black'de olsa GP yakışıklılığı yok asla ne evo da ne de yeni punto'da. ha içini bordo döşemesini dersen yerden göğe haklısın. beğenmeyen varsa ya kördür ya da kasıtlı çamur atıyordur.

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    piano black evet daha güzel normal kara plastiğe göre ama ben çok az görüyorum, genelde hep çirkin plastik. o ne hocam öyle kartal tamponu gibi. carbonda olsa piano black'de olsa GP yakışıklılığı yok asla ne evo da ne de yeni punto'da. ha içini bordo döşemesini dersen yerden göğe haklısın. beğenmeyen varsa ya kördür ya da kasıtlı çamur atıyordur.
    EKTE GRANDE İLE EVO VAR AYNI RESİMLER DİREK KAFALARI GÖZÜKÜYOR ARKADAN EVO BİKERE DAHA ŞIK O YÜZDEN ONU KOYMADIM EVO DAHA Bİ MODERN GİBİ DURUYOR SANKİ

Tony Montana
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok

kesinlikle katılmıyorum, GP'deki agresiflik sportiflik karizma yok evo'da.

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

Nerede olursa olsun siyah bir plastik parça aracı daha olgun ve karakterli göstermez. Ama evonunda dashboard dizaynının hakkını yemeyelim...

mustafa eser
    must - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 66

Dis gorunum grande ic gorunum evo, cogu insan boyle dusunuyor bence de kesinlikle dogru. Yeni puntoda da buna benzer bi sey yakalamaya calismislar sanirim. Ayrica evodaki sisler mesela cok kotu bence ortaya yakin. Grande distan cok hos, ha ben icinde seyehat ediyorum surekli icini goruyorum diye evoyu tercih ettim orasi ayri

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı tonymontana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit bey özellikle yeni yıkandığında piano black çok şık duruyor kendini gösteriyor birde karartılmış farlarıda kendini gösteriyor

fiatın yapması gereken evo iç konsolu tamemen koruyup evonun ön hatlarını hırçınlaştırmaktı.arka görüntüsü zaten yeterince şık

engin kavraloğlu
    ...Makinist... segin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    35 DA 2407
    Edilen teşekkür: 344

yeni punto diğerlerine göre tek güzel yeri ön panjurun petek olması gerisini at çöpe
    1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER

cihan juventude
    juventude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 16

gp ile evo arasında sadece ön taraf tartışılır. hırçın isteyen gp beğenir. ama kalan her taraf için evo. yeni puntoya gelince çok saçma olmuş. bence de evonun önünü hırçınlaştırmak gerekirdi. gp daha önce çıkmış , evo sonra çıkmış , illaki arada farklar olur ona tamam da yeni punto ne ola ki.
    2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo

Tony Montana
    Nereden
    Yurtdışı (Foreign)
    Rengi
    Yok

eklemek lazım evo'nun farları (ön-arka) gp'ye göre çok güzel.

Mehmet Serim
    mfnserim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çanakkale
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 7

Punto evo candır, karbon görünümlü tamponlar baştâcıdır. ( Yanlış anlaşılmasın, kendi arabam diye demiyorum )

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı waffen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yenisini bilmem ama evo; bendeki "eski" GP den, sırıtan ağzıyla hiçbirzaman güzel olmadıki !...Tercihimi evodan yana da kullanabilirdim iç konsolunun güzelliği için ama bana uyan (agresif,maço ve yakışıklı) dış görünüşü sayesinde tereddüt etmedim.
    Sami bey evo Gp den 2-3 bin TL daha ucuz olsa yine GP yimi tercih ederdiniz.Fanatikliğin yanı sıra bu işin maddi yönüde var tamamen duygusal

aykut koçer
    aykuttt89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Plaka
    34 HV oo59
    Edilen teşekkür: 0

Alıntı segin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni punto diğerlerine göre tek güzel yeri ön panjurun petek olması gerisini at çöpe
    bi ön tamponla arka tamponu değiştirip ben punto yaptım diyen fiat ın zihniyetine ben ya...ben araba aldım 2 ay sonra evo diye bişey kalmadı böyle saçmalık böyle salakça bi iş görmedim ben..yeni ön arka tampon alayım bnm arabam eski kasa durumuna düşmesin diye düşündüm ama ön petekli ızgara hariç yeni punto tamponları çok berbat.s daha dorusu şuna yeni punto demiyelim ..makyajlı evo desek daha mantıklı

Sami Süvari
    waffen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Gri
    Edilen teşekkür: 12

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sami bey evo Gp den 2-3 bin TL daha ucuz olsa yine GP yimi tercih ederdiniz.Fanatikliğin yanı sıra bu işin maddi yönüde var tamamen duygusal

Hayır, maddiyat ve fanatiklikle alakası yok (yaş itibariyle futbol fanatiği tadında hırslarımı geride bıraktım) sonuçta aynı markanın araçlarını kullanıyoruz evo ya veya başka bir üst segment araca çok şükür ulaşabilecek durumum var ama "gereği yoktu" ve estetik açıdan daha çekici gelmişti...sizi aracın (evo) görünüşü hususunda dalga geçermiş gibi bir izlenim verip kızdırdıysam kusura bakmayın

Burak Kuşcu
    MyMoleskine shams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 BB 618
    Edilen teşekkür: 39

Grande puntoyu çok seviyorum ve kesinlikle karizmatik diğerlerine göre ancak gözüm yeni puntolarda. Nedense beğendim o araçları. Değiştirebilirim her an güzel bir tane bulursam =)

24. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sayfa 2/7 İlkİlk 123456 ... SonSon