Fiatın hangi arabası dıştan bakıldığında uuuuvvvvv arabaya bak diyecek kadar çekici ? yenisi eskisi evosu grandesi bence hepsi cacık ben evo kullanıcısıyım sırf içi güzel ve skydome var diye aldım dıştan bakılırsa en güzeli grande puntodur içten ise dynamıc evo ama fiat artık hepsini evo gibi yaptı ve bi ayrımı kalmadı bidaha fiat asla almam. Öndeki amblem emanetmiş gibi duruyor hani al kaputa tak gibi olmuş o nasıl bir tasarımdır öyle ? Birkere hadi tasarımını geçtim evoda perde hava yasatığı diz havayastığı varken 30-45 bin tl arası bir araç satıyorsun alan adam 45 bin tl veriyor biniyor bir kaza yaptığında ne diz havayastığı ne perde havayastığı var tasarımı geçtim güvenliği bile düşünmüyorsun insanı düşünmeyen marka başka neyi düşünürki yeni puntoya yazık çok severek almıştım evomu ve çokta seviyorum şuan iyiki evo almışım yeni puntoya yönelmemişim diyorum. ama satarsam eğer polo fiesta vs vs başka marka alırım yeni puntoya asla bulaşmam belki gene evo çıkarırda onu alırız eskiyince :)