since1453 Nickli Üyeden Alıntı
Mehmet cevap yazmak istemiyorumda dayanamadım.ya sen kimsin ki seni kandırmaya çalişiyim.Yada ben kimimki sen beni kandırmay a çalişasın.Boşboş yazıcğına aç formu fire yakıt tüketimi ile ilgili yazıları oku zaten dediğim değerden daha iyilerini görüceksin.
Aracı ilk aldığımda ilk depo bile 550 Km den fazla yaptı.Fire motor gücü olarak kullancısını tatmin etmeyen,sakin kullanımda en idaal yakıt tüketimi sağlayan benzinli motorlardan biridir.yüksek devirli kullanımda aşırı yakar,uygun devir araliği seçildiğinde şaşırtıcı sonuçlar çıkarır.
otomatik vitesli araçlar düz viteslerine göre daha çok yakar.Dualogic yarı otomatik bir vitestir.eco mode denen olayda vites değişim devirlerini düşürdüğü için yakıt sarfiyatını düşürür.fabrika verilerinde bile otomatiği düz vitesten düşüktür.
Dizelle 650 km yi zor görüyorsan demekki aracın 3000 devir altını görmüyor yada bir gariplik var araçta
Sana sert çıktım ama hakettiğine inanıyorum.
-Arabayla ilgili ilginç yorumlarından dolayı değil
-Arabanın 4 teker üstünde hareket eden bir cisim olduğundan daha fazla bilgi sahibi olmadan(puntolarla ilgili) belki hayatında ilkkez dualogic,fire motor,eco mode gibi terimleri
duymana rağmen
"sallamişsin biraz gibi abuk sabuk bir lafla yalancı demeye hakkın yoktu"
cahil cehaletiyle saçmalıyacağına forumda bu soruyu sorsan zaten sana sakin kullanımda "Fire dualogic araçların şehir içi 600-650 km yi gördüğünü söylerlerdi"
Bu forum insanların birbirine birşeyler salladiği ego tatmini yaptığı bir yer değil