Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
127 sonuçtan 61 ile 80 arası

Konu: Yeni Punto, Evo'dan güzel diyen var mı?

mehmet yilmaz
    iskmehmet1975 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675
    Edilen teşekkür: 16

dün fiat bayii'deydim,evo mylife(1.3) modeline 41 bin yazıyordu.bu paraya bunu alan salak var mı dedim kıza.şaşırdı tabi lütfen kia ceed fiyatlarına bakın öyle fiyat yazın bu boş arabaya dedim.ayrıca fiat sitesinde punto'nun dualogic modeline 40 bin civarı yazıyor.yani üretimi bitti denen evo yeni puntodan pahalı arkadaşlar okadar kalitesiz koltuklarla bu normal değil mi sizcede

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı iskmehmet1975 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün fiat bayii'deydim,evo mylife(1.3) modeline 41 bin yazıyordu.bu paraya bunu alan salak var mı dedim kıza.şaşırdı tabi lütfen kia ceed fiyatlarına bakın öyle fiyat yazın bu boş arabaya dedim.ayrıca fiat sitesinde punto'nun dualogic modeline 40 bin civarı yazıyor.yani üretimi bitti denen evo yeni puntodan pahalı arkadaşlar okadar kalitesiz koltuklarla bu normal değil mi sizcede
    Mehmet, Kia, Riosunu (benzinli+otomatik) 44000TL ye satıyor.Tamam güzel araç ama fiyatlar uçmuş durumda.Neredeyse tüm araç fiyatları arttı.Dolayısıyla Punto da nasibini aldı.Ucuz araç kalmadı piyasada.Fiat aynı sınıf ve donanımda ekstra para istemedikçe herhangi bir sorun yok.

Bu arada ben 2005 Yılından beri 3 defa Punto aldım.Değil salaklık, son derece güzel karar vermiş olmaktan mutluluk duydum hep

gökhan gokan
    rohan4421 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Malatya
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 81

Alıntı WILD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla yeni punto ile Evo arasında sadece tampon farkı var gibi geldi bana , belki ufak tefek bir iki şey daha. Ama o bordo döşemeli sportif koltuk döşemelerine yazık ettiler. Arabanın içine etmişler

Arabamın her içine binen fiat kendini aşmış diyor.

aynen döşeme bpzulmus , yagmur sensörü felan yok ben anlatamıyorum galiba bazı arkadaslar anlamıs ama genel olarak kimse anlamadı, ya diyorumki evo 2 yıldır olan bi araç ve gayet başarılı şekilde tutulmuşken bu ismi kaldırıosan nie yeni punto gibi aptal bi tipleme ile cıkıyorsun, birileri i30da olan değişimi görmüyormu hyundai çağ atladı fiatin yaptıgı değişime bakın ya ne gereği vardı
    Driven by the future

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

mehmet bey boş dediğiniz dualogic mylife ta bulunan özellikler ;
    (koyu olanlar Active modellerde yok.)

-çelik jant
    -sis farı
    -viraj içi aydınlatan sis farları
    -follow me home farlar
    -gündüz farları
    -4 airbag

-koyu zeminli ön farlar
    -piano black tampon
    -blue&me (bluetooth+usb+sesli komutla teyp kontrolu)
    -tom tom nav.ön hazırlık
    -deri direksiyon+vites

-ABS-ASR-EBD-ESP-MSR-HBA

Aracın 2 büyük eksiği dijital klima ve hız sabitleme
    gerçekten bomboş bir araba size katılmamak elde bile değil

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

mehmet yilmaz
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675

dostum sen kia sitesine bakmadın sanıyorum.ceed segment olarak bizim arabadan üstte değil mi? sanırım itirazın olamaz buna.1.6 dizel 2 modeli 90 ve 115 ps ve fiyatları 40-43 bin.güvenlik full,ama virajı aydınlatan arabam var diye mylife alacak olana da bişey diyemem.bende punto sahibiyim ve çooook pişmanım aldığıma.özellikle yeni punto beni çok üzdü,bu fiat ın bize yaptığı büyük bir ayıp.dün arkadaşım sordu neden evo sitede yok diye,bana güler korkusundan sustum ((

mehmet yilmaz
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675

[QUOTE=rohan4421;686664]aynen döşeme bpzulmus , yagmur sensörü felan yok ben anlatamıyorum galiba bazı arkadaslar anlamıs ama genel olarak kimse anlamadı, ya diyorumki evo 2 yıldır olan bi araç ve gayet başarılı şekilde tutulmuşken bu ismi kaldırıosan nie yeni punto gibi aptal bi tipleme ile cıkıyorsun, birileri i30da olan değişimi görmüyormu hyundai çağ atladı fiatin yaptıgı değişime bakın ya ne gereği vardı[/QUOyeni puntoyu duyduğum gün gittim hyundai ye,kimse sen ne istesin demedi diye almadım yeni i30'u.enkısa zamanda evo dan kurtulup alacam diye umuyorum

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

dostum sen kia sitesine bakmadın sanıyorum.ceed segment olarak bizim arabadan üstte değil mi? sanırım itirazın olamaz buna.1.6 dizel 2 modeli 90 ve 115 ps ve fiyatları 40-43 bin.güvenlik full,ama virajı aydınlatan arabam var diye mylife alacak olana da bişey diyemem.bende punto sahibiyim ve çooook pişmanım aldığıma.özellikle yeni punto beni çok üzdü,bu fiat ın bize yaptığı büyük bir ayıp.dün arkadaşım sordu neden evo sitede yok diye,bana güler korkusundan sustum ((
    Cee'd Hatchback MOTION otamatik 46000 TL
    5K EASY 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC S&S 40.900 TL

Fiatta liste fiyatı üstüne 1500 TL ye kadar düşme yapıyorlar.(bana 1400tl indirm+park sensoru+motor koruma hediyesi vermişlerdi)Kia nın okdar pazarlık payı bırakacağını sanmam.6000 TL fiyat fakı var.zevk meselesi-tercih meselesi.
    KİA Ceed gerçekten hoş bir araba

ben yazdığım özellikleri git al diye yazmadım.Boş dediğin araçtaki özellikler sınıfının dengi otombillerde opsiyon olarak satılan donanımlar.puntoların activeleri bile sınıfındaki araçlara göre donanımlı denebilir......

-ABS-ASR-EBD-ESP-MSR-HBA-4 hava yastığı na boş demek te ilginç

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Yalnız bahsi geçen Ceed eski kasa sanırım.Yenilerinin fiyatı daha yukarılarda olacaktır.Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi Kia, Rio otomatik benzinli aracı için bile 44000TL istemekte,

Kianın tüm yeni modelleri çok güzel bence de..

mehmet yilmaz
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675

easy modeline neden döndün anlamadım dostum,ben mylife dedim.yeni puntolar zaten nedense daha ucuz,zaten ilk söze böyle girdim bende:neden bunlar evodan ucuz diye.senin mylife 42 bin tl fiatta şu anda.mylife mı alırsın ceed mi sen bi sor kendine?
    Konu iskmehmet1975 tarafından (16/05/2012 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

yazdığın otomatik motion olan,rakamlarla oynama.düz vitesi 40-43 arası. düz vitesi neden yazmadın,yanına mylife otomatik fiyatınıda yazsana.rakamlar kia sitesinden ustalar...isteyen bakar...
    Cee'd Hatchback MOTION otamatik 46000 TL
    5K EASY 1.3 MULTIJET 95HP DUALOGIC S&S 40.900 TL

lütfen önce yazılanı tam okuyun zaten size verdiğim fiyat otomatiğin fiyatı ne rakamlarla oynaması ?
    dualogic fiatın yarı otamatik vitesi punto dualogic vitesi düz vitese çevirdide yeni otomatik vites mi çıkardı

ceed in sokaklarda reklamlarda gördüğümüz aracı Cee'd Hatchback CONCEPT (SR) oda 53.000 TL
    Konu since1453 tarafından (16/05/2012 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

easy modeline neden döndün anlamadım dostum,ben mylife dedim.yeni puntolar zaten nedense daha ucuz,zaten ilk söze böyle girdim bende:neden bunlar evodan ucuz diye.senin mylife 42 bin tl fiatta şu anda.mylife mı alırsın ceed mi sen bi sor kendine?
    easy modeline dönmemin nedeni web sitesinde evo mylfe fiyatlarının olmaması ve olmayan fiyat üzerinden yorum yapamıyacağim için mylife ın dengi diyebileceğimiz easy üzerinden yorum yatım.my life easyden daha donanımlı olduğunu bende biliyorum(perde hava yastıkları,blue&me,tomtom navi.ön hazırlık vb.)

doğrusunu söylemek gerkirse ne ceed e 46000 tl veriririm nede yeni puntoya 41000 tl gider astra calssic alırım yada biraz daha paraya kıyar golf tarzı b segment
    Konu since1453 tarafından (16/05/2012 Saat 15:32 ) değiştirilmiştir.

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mehmet bey boş dediğiniz dualogic mylife ta bulunan özellikler ;
    (koyu olanlar Active modellerde yok.)

-çelik jant
    -sis farı
    -viraj içi aydınlatan sis farları
    -follow me home farlar
    -gündüz farları
    -4 airbag

-koyu zeminli ön farlar
    -piano black tampon
    -blue&me (bluetooth+usb+sesli komutla teyp kontrolu)
    -tom tom nav.ön hazırlık
    -deri direksiyon+vites

-ABS-ASR-EBD-ESP-MSR-HBA

Aracın 2 büyük eksiği dijital klima ve hız sabitleme
    gerçekten bomboş bir araba size katılmamak elde bile değil
    follow me home farlar
    -gündüz farları
    -4 airbag

active de var bunlar

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    follow me home farlar
    -gündüz farları
    -4 airbag

active de var bunlar
    2012 evo activelerde perde hava yastığı yok o yüzden 2 tane hava yastığı var 4 değil
    hatta 2012 evo dynmclerde de perde hava yastığı standart donanımda değil

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Bende evo sahibiyim fiyatları uçurdu fiat ve asla yeni punto tutulmaz evo devam etse belkiydi ama evoda şuanki puntoda grande kadar asla tutulmaz puntoyu punto yapan ismini duyuran grandedir o kasayı bitirmeyeceklerdi şuan evom var valla eski grandemi özlemiyor değilim Birdaha alırsam fransız alıcam evonun borcundan kurtulunca fluence yada megane 1.5 dci edc alıcam şirketteki aracım megane 3 e hayranım edc ile 100km de 3.8 lik uzun yol yakıtı görenler var internette edc hem çift kavramalı otomatik hemde bukadar az yakıyor sanırım 1.3 mjetten daha iyi yakıyor ve 110hp
    Konu motor delisi tarafından (17/05/2012 Saat 09:22 ) değiştirilmiştir.

Abdullah YUCEER
    aposport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 42

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende evo sahibiyim fiyatları uçurdu fiat ve asla yeni punto tutulmaz evo devam etse belkiydi ama evoda şuanki puntoda grande kadar asla tutulmaz puntoyu punto yapan ismini duyuran grandedir o kasayı bitirmeyeceklerdi şuan evom var valla eski grandemi özlemiyor değilim birdaha alırsam fransız alıcam evonun borcundan kurtulunca fluence yada megane 1.5 dci edc alıcam şirketteki aracım megane 3 e hayranım edc ile 100km de 3.8 lik uzun yol yakıtı görenler var internette edc hem çift kavramalı otomatik hemde bukadar az yakıyor sanırım 1.3 mjetten daha iyi yakıyor ve 110hp
    +1907

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende evo sahibiyim fiyatları uçurdu fiat ve asla yeni punto tutulmaz evo devam etse belkiydi ama evoda şuanki puntoda grande kadar asla tutulmaz puntoyu punto yapan ismini duyuran grandedir o kasayı bitirmeyeceklerdi şuan evom var valla eski grandemi özlemiyor değilim Birdaha alırsam fransız alıcam evonun borcundan kurtulunca fluence yada megane 1.5 dci edc alıcam şirketteki aracım megane 3 e hayranım edc ile 100km de 3.8 lik uzun yol yakıtı görenler var internette edc hem çift kavramalı otomatik hemde bukadar az yakıyor sanırım 1.3 mjetten daha iyi yakıyor ve 110hp
    yeni megan HB ler çok şekil hele tek kapıları

mehmet yilmaz
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675

-ABS-ASR-EBD-ESP-MSR-HBA bunların dışında yazdıkların fasa fiso dostum- ben fiat'ta evo mylife için 42 bin gibi bir rakam gördüm,gündüz farı viraj içi aydınlatma(ki bu yalan sadece yanıyor sisler dönmüyor sağa sola) follow me,tomtom ön hazırlık(250 tl ye neler var nette navigasyon olarak fiatta 1500 tl gibi) işte bunlar 42 bin eder diyorsun yani hocam keklendik kabul edelim.araçlarımızın motoru süper yakıtı ii ama parasının arabaları değiller.ayrıca hız sabitleme çok gerekli ama elektronik klimaya üzülme değmez...

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni megan HB ler çok şekil hele tek kapıları
    abi valla hiç 3k olanına binmedimde şirketteki aracım 5k megane 2010 model çok şık araç valla navigasyonu kumandadan kontrol edebiliyosunuz hiç ekranla alakan yok anahtarı kredi kartı gibi cüzdanda duruyo ellemeden kapıyı aç kapa kitliyo cam açıksa kapanıyo motoru tuşla çalışıyo süper olaylar ama - yönleride var,

Aynalardan görüş mesafesi kötü evo daha iyi.
    Arka camı ufak ( ki 3k daha ufak ) dikizden pek göremiyorum birde kararan ayna yok evo da var.
    Cam tavanı ufak bendeki skydome ile yarışamaz.
    arkada oturanlar için tavana kafası değmesi an meselesi bu 5k için geçerli 3k bilmiyorum ben 1.80 boyundayım arkada kafamla tavan arası 5 cm kalmıyor biraz içi ferah değil

Ama 1.5 dci süper 6 ileri vites 4. vites 3k devirde 110 u goruyo

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

-ABS-ASR-EBD-ESP-MSR-HBA bunların dışında yazdıkların fasa fiso dostum- ben fiat'ta evo mylife için 42 bin gibi bir rakam gördüm,gündüz farı viraj içi aydınlatma(ki bu yalan sadece yanıyor sisler dönmüyor sağa sola) follow me,tomtom ön hazırlık(250 tl ye neler var nette navigasyon olarak fiatta 1500 tl gibi) işte bunlar 42 bin eder diyorsun yani hocam keklendik kabul edelim.araçlarımızın motoru süper yakıtı ii ama parasının arabaları değiller.ayrıca hız sabitleme çok gerekli ama elektronik klimaya üzülme değmez...
    benim araç multijet değil fire motor 33,000 TL ye aldım 16000 tlsi 24 ay sıfır faiz.

ben aldiğim zamn 1,4 otm fiestalar +5000 TL civarıydı
    polo 1,4 otm. aynı şekilde +4-5 bin tl idi
    corsa yakın fiyattı hoşuma gitmedi
    bide işin içine faiz girince +5bin fark çıkıyordu 7-8 bin tl ye B segmentte alınabilcek en donanımlı araçlardan birini eş segmentteki araçlardan 7-8bin tl leri bulacak farkla aldım.

benzinli otomatik araçlarda 1.4 motorlar için:

fiesta 10-15 lt/100km
    i20 9-12lt/100 km

yakarken sana göre işe yaramaz evo 6,9/100 km yakıyor

fiesta ile şehir içi 450km zor yaparken evo ile650 km yapıyorum
    sen ne almak istediğini biliyorsun nede ne yapmak istediğini
    kısaca yediğim bir kazık yok

mehmet yilmaz
    Nereden
    Ordu
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    52 AR 675

şehir içi biz dizelle 650 km zor görüyoruz hocam kusura bakma ama sallamışsın biraz şehirdışı bile 650 yapamazsın benzinliyle eğer depon 60 lt değilse ben dizelinden bahsediyordum benzinlisi bu zamanda hiç alınmaz sadece hafta sonları binerim dersen sorun yok

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon