Konu Scottie tarafından (17/03/2012 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.. çoklu alıntı özelliğini kullanınız...
yarın mesaıye gıdıcem golcuk tarafında oturuyorum otomatıkse gercekten ıncelemek ısterım ama manuelı dayımda var zaten cok kulandım senın manuelmı dıye onun ıcın sordum
Konu hilmiusta tarafından (05/02/2012 Saat 00:03 ) değiştirilmiştir.
evet formalrında okudum gule gule kulan allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın
teşekkür ederim daha iyisi sana nasip olur inşallah..
bende yakıtının çok fazla olduğunu duymuştum..
ım yanlışın var tech2 olmadan da arıza tespiti yapılabiliyor .. INSP yazdığında kontağı çıkarmadan fren ve gaza aynı anda bastığında 2-3 saniye sonra hata kodunu veriyor ve listeden bakıp hatayı bulabiliyorsun servise gitmeden..
Konu Scottie tarafından (17/03/2012 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: flood.. çoklu alıntı özelliğini kullanınız...
çok faydalı bir konu olmuş.
evlendikten sonra benim de aklımda hep astra clasic 1,3 ler vardı.
MPV almayı düşündüğüm için şimdilik puntişe devam.
çok çok saçma bir konu olmuş bir kere sınıf farkı var astra yı punto değil bravo ile kıyaslayın ki bravo bence 10 basar astra ya ayrıca opel in plastik kalitesi asla bir wv değil
emre bey forumu ne kadar zamandır takip ediyorsunuz bilmiyorum ama genel tartışılan bir konu bu..bunun saçma olduğunu uzun zamandır söylüyoruz fakan gp ler gerçekten güzel arabalar onun için astra ile karşılaştırılıyor ve bu karşılaştırmaya ışık tutması için böyle bir konu açtım..bravoya 10 basar konusuna gelince motor konusunda digital klima konusu gibi bazı konularda evet ama 10 basar mı derseniz o kadar da değil derim ama 40 milyara astranın sıfırını alırken 55 milyara aynı özelliklerde bravo alabiliyorsunuz..fiyatları karşılaştırdığımda 55 milyar bravoya veririm diyorsanız buyrun bayi orda ama ben o paraya 52000 tl+sunroof= yeni astra alırım şahsen...biraz zevk meselesi....fiat ile opelden nasıl wv ye geçiş yaptınız anlamadım
ona bakarsanız wv de bir mercedes değil
ayrıca plastik kalitesi segment arabalardan arabay değişir polo nun plastik kalitesi de astra dan daha düşük
golf ün yüksek olması normal çünkü arada 10-15 milyar fark var e o kadarda olsun ama değil mi
![]()
tespit doğru..
arkadaşlar malum yaz geldi klimaları açma vakti geldi bir fark daha gördüm astra ile gp arasında..klimayı açarken içimden şimdi araba yığılmaya başlayacak ses yapacak gibi şeyler geçirmiştim ama inanın bana klima 4-5. seviyede açık olmasına rağmen hiçbir yığılma olmadı ve hiç ses yoktu çok şaşırdım yol bilgisayarında anlık yakıt tüketimi 0.5 iken klimayı açınca 0.7 oldu yani klima 0.2 arttırmış oldu..araç kendini kasmadı basınca yine gitti ve aynı yeri hergün geçtiğim için eğer kassaydı farkederdim diye düşünüyorum bu yönünden gp den üstün olduğunu anladım..
geçen dalgınlıkla vites 5 teyken açtım klimayı az kalsın yoldan çıkıyodum![]()
çok sarsıyo arabayı
Ben fire motorda asla böyle bir olayla karşılaşmadım.Uzun yol,yokuş kısa mesafe vs tüm yollarda klimayı açtığımdaaracın gidişinde en ufak bir değişiklik olmuyor.Yol bilgisayarındaki değişim de aynen sizde ki gibi 0.2 gibi bir değer.Yaz aylarında klima devamlı açık bırakıyorum.Çalişmasında yola gidişinde çekişinde hiç fark görmedim.
herkes bir şey yazdı ben de yazayım bari.
babam opel aSTRa 1.3 2008 dizel sedan kullanıyor arada bir onun aracı da kullanıyorum. astranın içine bindiğinizde gerçekten kaliteyi hissetiriyor.
astra ve gp kıyaslaması bence yanlış çünkü astra her açıdan gp daha üstün. yani gp ve astra kıyaslandığında gp nun astraya üstünlüğü var ama bu bariz değil daha çok astranın bariz bir üstünlüğü var.
gelgelelim astra ve bravo kıyaslamasına: bu iki kıyaslamada ise bravo birkaç adım daha üstün görünüyor ama bu üstünlük bariz bir üstünlük değil.
puntoyu kıyaslama yaparken daha çok clio,polo,getz,accent,corsa gibi araçlarla kıyaslandığında daha mantıklı olur diye düşünüyorum.kanımca en doğru kıyaslama bu olur
astranın alt vitesleri çok ağırdı üst vitesleri çok iyi bir araç babamla dalga geçiyordum ilk kalkışlarda arkadan itim mi felan. belliki bana çok içerlenmiş artık kim aklına girmişse gidip chip tuning yaptırmış artık kalkışlarda beni fena tokatlıyor. geçenlerde aracı kullandım deli gibi gidiyor ya aklım çıktı. onun için ben de gidip aracıma chip yaptıracağım.
Konu ayaman tarafından (30/04/2012 Saat 09:56 ) değiştirilmiştir.
hocam benim emotion da o kadar değildi ama yinede hissedilir derecede sarsıntı vardı hatta bazen yokuşta stop ettiği bile oluyordu..
hmm..anladım hocam tabi ben hiç benzinlisini kullanmadığım için dizeller için bu durum böyle forumda genel olarak sarsıntıdan bahsediyor arkadaşlar onun için böyle bir karşılaştırma yaptım..yeni bir gün yeni bir bilgidemekki 1.4 gplerde titreme yok diyorsunuz..teşekkür ederim..
dediğin gibi alt devirlerde cansız kalıyor o da ağırlığına bağlı olarak doğal ama hızını aldığı zaman gayet iyi...1600 devirden sonra baya iyi..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri