Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon
151 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Kullanan bir kişi olarak Astra ve GP farkı

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

valla tayfun abi aklım çıktı ilk defa böle birşey yaşadım
    vitesi boşa alıp açmaya özen gösteririm ama dalgınlık işte,bunuda tecrübe etmiş oldum

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla tayfun abi aklım çıktı ilk defa böle birşey yaşadım
    vitesi boşa alıp açmaya özen gösteririm ama dalgınlık işte,bunuda tecrübe etmiş oldum
    doğrudur Aykut ALLAH korusun kayış falan koparmamışsın iyiki..bende çok dikkat ediyorum boşa almaya özen gösteriyorum ama dediğin gibi insan sıcaktan bulanınca birden eli gidiyor bazen o tuşa gerçi benim araçta ac tuşu yok öndeki büyük ekrandan menüye girip açıyorsun çok saçma yapmışlar..

alper ALPĞOLU
    ultraslan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 plaka:))
    Edilen teşekkür: 87

tayfun hocam gerçekten çok güzel kıyaslama eline sağlık
    noone knows that except both of us

Engin Pişkin
    comanchee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34lüyüz biz
    Edilen teşekkür: 222

İnceleme güzel ama bence farklı sikletdeki araçların kaşılatırılması mantıksız çünkü biri c diğeri b sınıfı bir araç sadece motorları aynı.elbette c sınıfı aracın konfor vb. özellikleri daha iyi olacaktır genel olarak.
    Konu comanchee tarafından (28/04/2012 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla hataları
    YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
    PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ultraslan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tayfun hocam gerçekten çok güzel kıyaslama eline sağlık
    teşekkür ederim
    Alıntı comanchee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnceleme güzel ama bence farklı sikletdeki araçların kaşılatırılması mantıksız çünkü biri c diğeri b sınıfı bir araç sadece motorları aynı.elbette c sınıfı aracın konfor vb. özellikleri daha iyi olacaktır genel olarak.
    mantıksız gibi dursa da forumda en çok tartışılan konulardan birtanesiydi zamanında ve bunun için yaptım bu karşılaştırmayı..ama bence gpnin emotion modeli ile arasında öle dağlar kadar fark yok..elbetteki segment gereği bazı farklar olacak kaçınılmaz..

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ömer Özkan
    evo51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Niğde
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 61

Astra ayrı gp ayrı
    İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor

rsn rsy
    rsnrsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 7

2004 yılında o km opel corsa cosmo araç almıştım 2012 mayıs ayına kadar toplam 135000 km yol yaptım sattıktan sonrada gp active aldım aralarında dağlar kadar fark olan araçlar değillerdi bazı yerde gp bazı yerdede corsa ustundu örnek vermek gerekirse
    Corsa yol tutuş (sert pilotaj,frenleme) konusunda gpden bir gömlek üstündü
    Gp ara hızlanma son hız kalkış vs. ataklık anlamında daha iyi
    Gp kullanım açısından daha kolay ancak corsa kadar konforlu değil
    Gp ile yanaşmak daha zor özellikle corsanın kocaman ve çok geniş açılı aynalarından sonra ama gp daha yuksek kabin dolayısıyla görüşte dahada üstün
    Corsa yuksek suratte daha guven verici yinede araç ufak olduğundandır heralde çokta net guven sağlammıyor
    Klima konusunda kabin içini corsa daha iyi soğutuyordu ancak dijital klima mevcuttu şuan kullandığım gp de mevcut değil belki bundan dolayı fark görmüş olabilirim
    Yetkili servis fiyat,ilgi,işbilirlik bakımından fiattan daha memnunum opelle çok problem yaşadım mahkemelik dahi oldum
    Yakıt anlamında nerdeyse iki araçta birebir aynı
    Plastik kalittesinde corsa
    Koltuk rahatlığında gp daha iyi

Bu deneyimlerin hepsi orjinal donanımdaki araçlarda tecrübe edilmiştir

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı rsnrsy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2004 yılında o km opel corsa cosmo araç almıştım 2012 mayıs ayına kadar toplam 135000 km yol yaptım sattıktan sonrada gp active aldım aralarında dağlar kadar fark olan araçlar değillerdi bazı yerde gp bazı yerdede corsa ustundu örnek vermek gerekirse
    Corsa yol tutuş (sert pilotaj,frenleme) konusunda gpden bir gömlek üstündü
    Gp ara hızlanma son hız kalkış vs. ataklık anlamında daha iyi
    Gp kullanım açısından daha kolay ancak corsa kadar konforlu değil
    Gp ile yanaşmak daha zor özellikle corsanın kocaman ve çok geniş açılı aynalarından sonra ama gp daha yuksek kabin dolayısıyla görüşte dahada üstün
    Corsa yuksek suratte daha guven verici yinede araç ufak olduğundandır heralde çokta net guven sağlammıyor
    Klima konusunda kabin içini corsa daha iyi soğutuyordu ancak dijital klima mevcuttu şuan kullandığım gp de mevcut değil belki bundan dolayı fark görmüş olabilirim
    Yetkili servis fiyat,ilgi,işbilirlik bakımından fiattan daha memnunum opelle çok problem yaşadım mahkemelik dahi oldum
    Yakıt anlamında nerdeyse iki araçta birebir aynı
    Plastik kalittesinde corsa
    Koltuk rahatlığında gp daha iyi

Bu deneyimlerin hepsi orjinal donanımdaki araçlarda tecrübe edilmiştir
    punto active ile corsa karşılaştırması daha mantıklı..

Mesut Deniz
    ayaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 273

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim

mantıksız gibi dursa da forumda en çok tartışılan konulardan birtanesiydi zamanında ve bunun için yaptım bu karşılaştırmayı..ama bence gpnin emotion modeli ile arasında öle dağlar kadar fark yok..elbetteki segment gereği bazı farklar olacak kaçınılmaz..
    objektif olmak gerekirse gp'nin dinamiği de olsa emitionu da olsa kullanılan malzeme açısından astra daha kaliteli ve sağlam. fanatiklik yapmamak gerek değil mi ?

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı ayaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    objektif olmak gerekirse gp'nin dinamiği de olsa emitionu da olsa kullanılan malzeme açısından astra daha kaliteli ve sağlam. fanatiklik yapmamak gerek değil mi ?
    evet mesut bey zaten ilk sayfada bahsettiğim farklar arasında bu farkalr mevcut fakat emotion modelinin de birçok artısı var..ben zaten emotion daha iyi olsaydı onu alırdım astra tabikide daha üst segment araç olduğunu ve alman kalitesini gösteriyor..1.5 senedir bu foruma üyeyim inan bana bu objektiflik için çok çaba sarfettim

Mesut Deniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

evet mesut bey zaten ilk sayfada bahsettiğim farklar arasında bu farkalr mevcut fakat emotion modelinin de birçok artısı var..ben zaten emotion daha iyi olsaydı onu alırdım astra tabikide daha üst segment araç olduğunu ve alman kalitesini gösteriyor..1.5 senedir bu foruma üyeyim inan bana bu objektiflik için çok çaba sarfettim
    gözlemin çok obşektif olmuş

Mesut Deniz
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

punto active ile corsa karşılaştırması daha mantıklı..
    işte böyle bir kıyaslamada araç daha bir kıymet kazanır
    tutup aracı bir üst segmentle kıyaslamak araca haksızlık edip öldürmekten başka bir şey değil tıpkı ağır sikletteki bir boksçuyla hafif sikletteki boksçuyu aynı musabakaya çıkartmak gibi bir şey
    Konu ayaman tarafından (30/04/2012 Saat 15:58 ) değiştirilmiştir.

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

tutup aracı bir üst segmentle kıyaslamak araca haksızlık edip öldürmekten başka bir şey değil tıpkı ağır sikletteki bir boksçuyla hafif sikletteki boksçuyu aynı musabakaya çıkartmak gibi bir şey
    mesut bey astra ile sınıf farkı var olmasına varda fiyat farkı yok denicek kadar az

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

kesinlikle fakat yukarıda da dediğim gibi özellikle evolar ile astra classic 3 kasa çok karşılaştırılıyordu ve ben bu konuya her 2 sinide kullanan bir kişi olarak açıklık getirmek istedim ve nacizane tecrübelerim eşliğinde objektif olarak yorumlamaya çalıştım..ve yorumlarım gp emotion ile astra classic 3 kasa arasındadır zaten ilk yazdıklarımı okuduğunuzda karşılaştırmama active modelini dahil etmedim edemem de zaten puntoya büyük haksızlık yapmış oluruz..

erk ııııı
    motor delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 152

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesut bey astra ile sınıf farkı var olmasına varda fiyat farkı yok denicek kadar az
    grande punto ve classic astra için geçerli, fakat ya punto evo yeni astra Kesinlikle astra üstün ama klasik kasasını alacağıma evo alırım yani

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    grande punto ve classic astra için geçerli, fakat ya punto evo yeni astra Kesinlikle astra üstün ama klasik kasasını alacağıma evo alırım yani
    tercih meselesi ben aldığımda evo ile astra aynı fiyattı hatta evonun fullü 43 lere dayanıyordu 75 lik 5 ileri..astrayı ben 40 a mal etmiştim..bir üst segmen araç ve opelleri sevdiğim için bu aracı aldım ama dediğim gibi zevk meselesi tamamen mesela siz böyle düşünüyorsunuz ben başka gerçekten araba işi başka..

ERKIN CIN
    SUPERMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 30

ne dıyorsunuz grande punto starjet emitiondan sonra 1.3 cdti enjoy 2008 veya 2009 model alınırmı çok performans farkı olurmu arada

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı SUPERMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne dıyorsunuz grande punto starjet emitiondan sonra 1.3 cdti enjoy 2008 veya 2009 model alınırmı çok performans farkı olurmu arada
    araç seçiminizde ekonomi,segment , genişlik , sağlamlık ağır basıyorsa kesinlikle alınır..benzinliden dizele geçtiğiniz için bir süre alışamayabilirsiniz ama daha sonra alışırsınız en fazla 1 hafta

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

2006 da puntoyu ilk çıktığı zaman alanlardan biriyim.ilk 1 sene içerisinde arka kapıların açılmaması,tıkırtı burçları arızası,geri vites müşürü arızası,yazılım guncelemesi,kapı cam otomatiğinin bozulması,tavan döşemesi değişmesi gibi nedenlerden dolayı 4-6 defa defa servisin yolunu tuttum.2011 nisanda astra classic ııı aldım.ve 1 sene oldu sıfır hata.yıllık bakım dışında servise uğramadım.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2006 da puntoyu ilk çıktığı zaman alanlardan biriyim.ilk 1 sene içerisinde arka kapıların açılmaması,tıkırtı burçları arızası,geri vites müşürü arızası,yazılım guncelemesi,kapı cam otomatiğinin bozulması,tavan döşemesi değişmesi gibi nedenlerden dolayı 4-6 defa defa servisin yolunu tuttum.2011 nisanda astra classic ııı aldım.ve 1 sene oldu sıfır hata.yıllık bakım dışında servise uğramadım.
    Cihangir, Astra da zamanında bir miktar probleme sahipti, korna-far bozulması, marş motoru, gösterge problemi.Zamanla aşıldı bu sorunlar, şuanda astra (klasik) piyasada alınabilecek en ucuz ve kaliteli araçlardan birisi bence de...

Sayfa 5/8 İlkİlk 12345678 SonSon