ben elimden geldiği kadar objektif olmaya çalıştım arkadaşlar active ile değilde emotion ile karşılaştırdım..tamam segment meselesi değil para meselesi ama arkadaşlar dün 700 km yol yaptım inanım bana araba buzda yokuşta pati bile atmadı rahat rahat çıktı sağ tarafımda bmw megane çıkamazken ben bu araç ile çıktım ve çok şaşırdım çünkü aracımda bu performansı beklemiyordum ve o kar buzda 5.ve6. vitesi unutmama rağmen araba 5 lt yaktı bence süper...çünkü inanın bana izmirden bursaya kadar 2 ve 3. viteste geldim...zincir bile takmadım çünkü gereksinim duymadım..yanlış anlamayın arkadaşlar ama eski punton olsaydı bunları yapamazdın diyor içimden bir ses..segment kalitesi kesinlikle kendini gösteriyor en basitinden göğüslük sert plastik değil..far sensörü yağmur sensörü de çok işime yaradı..hiç silgeç koluna dokunmadım bile kendi kendine çalıştı durdu hızlı çalıştı ne yaptı etti ama herzaman bana tertemiz camda önümü görme imkanı sağladı..
arkadaşlar bu kıyaslamanın içine bmw koyan arkadaşlar var. koyabilirler o fiyata bmw alırım diyenler var. fakat göz ardı edilen durum şu ki aracı aldığın para bi yana bir de aldıktan sonra rutin bakımları herhangi bir arızası durumunda çıkcak masrafları da göz önünde bulundurduğunuzda astarı bezini geçiyor( eski bir bmw 3,20 kullanıcısıyım). bunlarında göz önünde bulundurlması gerek. bmw nin yakıtını hiç söylemiyorum bile lpg taktırırm binerim demeyin randıman alamazsınız akışmetre denen bir illeti var bmw nin herşeyi. o illeti bozuyor lpg kitleri... opel içinde aynı şey geçerli. sanayici bir arkadşımın bana söylediği bir durum da şöyleydi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum en çok yedek parça değiştiren markanın opel olduğunu söylemişti. sonuç olarak bir araç aldıktan sonraki masrafları da düşünmek lazım olduğunu dşünüyorum. biraz fiat markasına önyargı olduğunu düşünmekteyim. ama aracı alırken kullanmadan... kara vermeyin derim. bende fiat araç almadan önce sırası ile golf bora ve astraya bakmıştım punto için kalitesiz işçilik dedim ama param ancak ona yettiği için gp aldım Allah ın sevdiği kuluymuşum ki iyi kide almışım bu aracı şmdi çok menunum... alın binin deneyin menun kalcaksınız fiat grande puntooo,bravoo. bu da reklam olsun... saygılar...
ne mutlu ki bze b segmenti gp ler c segmenti astra ile kıyaslanıyor. araçlarımızın değerlerini bilip , 2. el de öldürmemeye çalışalım. sosyal mesaj gibi oldu![]()
DOğru diyosun Astra J başka bişi oldu
Ama Astra H ların fiyatlarının düşüklüğü diye bişi yok2yıldır takip ederim fiyatını, Astra Classic III'ün fiyatı gayet normal şekilde arttı. Fİyatı da gayet doğal. Asıl problem B sınıfı araçların kalitelerinin ve haliyle fiyatlarının artması.
Corsa D kasa çıktığında maliyeti fazla olduğu için Corsa'nın fiyatı fırladı ve Astra H'a yaklaştı problem burda. Birçok güvenlik standart oldu,malzeme kalitesi arttı vs.vs.
Hatta CDTI Easytronic Corsa D, Astra H CDTI Easytronic ile nerdeyse kafa kafaya Türkiye'ye mal olacağı için getirmediler, bir sene piyasaya sürdükten sonra.
Yani Corsa'lar da yeni kasa çıkıp biraz tuttuktan sonra fiyat zıplatmıştı.
Aynı şu an Punto'ların fiyatlarının zıpladığı gibi![]()
Konu celenlee tarafından (03/02/2012 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
e tabiki iltifat olarak algılayacaksın hocam kar buz üzerinde gitmek herkesin harcı değil ki
dediğim gibi kar - buz da arabanın hiç bir önemi yok desem yeridir. lastik dışında esp kaymalarda bir miktar toparlama gösterebilir ancak tv'lerde de kaç kere gördük Q7 nin çıkamadığı yeri kartal çıkıyordu![]()
eyvallah kardeşim benim.. dün yanımda otobüs devrildi arabanın egzos boru sistemini camımda gördüm korkunç birşeydi gerçekten patates taşır gibi sürüyor otobüs şöförleri..corolla megane bmw balıkesirden önce tatlı bir yokuş var orda kalakaldılar...çok kötü bir gündür ben 25 yıldır ege de yaşıyorum ilk defa Aydın da Nazilli de İzmir de kar gördüm...
Arkadaşlar astra classıc için b sınıfı araçlar ile aynı olmasını biraz hayretle karşılamışlar da 2004 den beri aynı kasa ile piyasada olan bir aracın da artık c sınıfı fiyatlarıyla satılması zaten abes bir durum olurdu.Şu an 1750 mm genişliğinde C sınıfı hatcbak mi kaldı?Linea dar diye millet neredeyse direk b sınıfına sokacak aracı.
Zaten B-C sınıfı arçların genişlikleri 1.70-1.80 aralığında değişiyor. Ebatla fiyat pek ilgili olmasa gerekKasanın eski olması konusu doğru ama asıl fiyatları etkileyen B sınıfının kalite artıtırp C'ye yetişmesi ve bunun üzerine C sınıfının kalitesinin epeyce artırılması!! Yeni Astra ve C4 gibi.
Yeni bir sınıf oluştu C+![]()
Cidden bu sınıf olayının sonu yokEn iyisi küçüğe dönüş yapıp bünyeyi alıştırmak.
Eşim puntoya alışırsa eğer, ben de ilerleyen vakitte A sınıfı 3.5metre, 1.1 dizel picanto yada i10 aliim diyorum(Ya da YRV GTti ).Sonra iş mevzuuları değişince ikisini de satar C'ye geçeriz saray gibi gelir
C+da gözüm yok : P
Konu celenlee tarafından (04/02/2012 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri