Alıntı ares666 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu kıyaslamanın içine bmw koyan arkadaşlar var. koyabilirler o fiyata bmw alırım diyenler var. fakat göz ardı edilen durum şu ki aracı aldığın para bi yana bir de aldıktan sonra rutin bakımları herhangi bir arızası durumunda çıkcak masrafları da göz önünde bulundurduğunuzda astarı bezini geçiyor( eski bir bmw 3,20 kullanıcısıyım). bunlarında göz önünde bulundurlması gerek. bmw nin yakıtını hiç söylemiyorum bile lpg taktırırm binerim demeyin randıman alamazsınız akışmetre denen bir illeti var bmw nin herşeyi. o illeti bozuyor lpg kitleri... opel içinde aynı şey geçerli. sanayici bir arkadşımın bana söylediği bir durum da şöyleydi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum en çok yedek parça değiştiren markanın opel olduğunu söylemişti. sonuç olarak bir araç aldıktan sonraki masrafları da düşünmek lazım olduğunu dşünüyorum. biraz fiat markasına önyargı olduğunu düşünmekteyim. ama aracı alırken kullanmadan... kara vermeyin derim. bende fiat araç almadan önce sırası ile golf bora ve astraya bakmıştım punto için kalitesiz işçilik dedim ama param ancak ona yettiği için gp aldım Allah ın sevdiği kuluymuşum ki iyi kide almışım bu aracı şmdi çok menunum... alın binin deneyin menun kalcaksınız fiat grande puntooo,bravoo. bu da reklam olsun... saygılar...
emrah bey yanlış anlamayın bende evomu çok seviyorum.ama malum işin içine çoluk çocuk girince araçları büyütmek gerekicek bide artan yaşam standartları sonuçta ivme yükselecel daha üst bir sınıf araç.Evo sınıfının en iyi arbası ama tabi ki üst sınıfı var