hayırlı olsn aracınız
yalnız Can benzinlinin devirlenmesi ile dizelin ki bir değil yokuşlarda dizel vites istiyor benzinli 6-7 bine kadar ivmeli bir şekilde çevirebiliyor ki opelin motoru ivmelenince aracın da ağırlığı ile yokuşu gayet güzel çıkıyor. 1.6 100 luğunu astra g de çok kez denedim..
Bence en doğru seçimi yapmışsınız.ben de geçen sene 39 bin tl ye aldığım 1.3 cdti astra classic aracımı ev almak için dün itibariyle 38 bin tl ye satmış bulunuyorum.eger opel yerine gp veya bravo almış olsaydım en az 7-8 milyar zarar edecektim ve haftalar boyu satış için uğraşmak zorunda kalacaktım.opellerin ikinci elinin ne kadar güçlü olduğunu bu sayede anlamış oldum.
hocam H kasa dediğin gibi hantal çünkü gp ile arasında 200 kiloya yakın fark var bu da arabada sürekli 3 yetişkin dolaştırıyormuşsun gibi düşün onları gpye koysan aynı hantallığı alır zatenbenzinli turboya gelince vtec teknolojisi bence 1.4 turbolardan daha üstün 97-98 vti yada 2002-2003 i-vtec veya 2009-2010 hb civic kesinlikle tercihim olurdu..
![]()
Can hondanın vti leri sakin kullanımda 7 litre falan yakıyor zaten ayrıca turbo araçta turboyu değiştirmek baya maliyetli diye biliyorum bence 3-4 sene içinde aynı kefeye koyduğunda aralarında çok fark olmaz ki vti lar sorunsuz motorlar turbo gibi extra masraf da çıkarmaz..3 bin devirden sonra vtec de de sanki turbo varmış gibi zaten..neyse tercih meselesi canım
![]()
arkadaşlar bugun aracımı teslim alıyorum akşam bu aracın yakıtı anladığım kadarı ile biraz fazlaymış punto kadar az yakmaz heralde?
teşekkür ederim arkadaşlar bugün aracı teslim aldım alırkende mastertech çagırdım teknik kişiyle konuştum yuksek devırlımı kullanayım yoksa normalmi bu araçlarda motor açma durumu yok dedi istediğiniz gibi kullanın dedi araçtan çok memnun oldum hem performan guvenlik ve yol tutuş olarak puntodan sonra çok daha ıyı ve rahat olduğunu söyleyebilirim yanlız klimayı çalıştıramadım benım araçta * şeklinde soğutma düğmesi yok auto var onun olduğu yerde acaba yol bilgisayarına giripte ordan aktifmi etmem gerekiyor klimayı tam anlıyamadım açıkçası ne yaptıysam soğutamadım aracıbilgisi olan varsa paylaşsın lütfen klima
Elektronik İklim Kontrollü Klima (ECC) olarak geçiyor
RODAJ SÜRESİ
Hocam başlık bu, umarım faydalı olur.
Klimayı çalıştıramadım demişsiniz, aynen söylediğiniz gibi ortadaki büyük tuşa basıp, menüye gireceksiniz ve orada AC diye bir kısım var, oradan AC'yi aktif etmeniz gerek diye hatırlıyorum. AUTO'ya basınca da bundan sonra arabanın sıcaklığına göre klima kompresörünü otomatik olarak açıp kapayarak gerekli soğutmayı sağlayacaktır.
Hocam malesef bizim araçlarımızda direk tuş yok yapmanız gereken alttaki üfleme konumunu değiştirdiğin büyük tuşa bir kere tıkla ac klima diye bir bölüm geliyor aşşağı doğru gelip onu tıkladığında klima açılıyor.. hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin ilk toplantıya gel de benimki ile yan yana koyalım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri