Sayfa 7/8 İlkİlk ... 345678 SonSon
151 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: Kullanan bir kişi olarak Astra ve GP farkı

Kadir Fota
    fota - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 *** 83
    Edilen teşekkür: 243

hayırlı olsn aracınız

ERKIN CIN
    SUPERMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 30

Alıntı fota Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsn aracınız
    teşekkür ederim sağolun

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hevesinizi kırmak istemem ancak aynı kasa 1.6 benzinli astraları 1.3 75 hp dizelle yokuş kalkışlarında 100 km/h civarına kadar kovalıyorum. ağırlık - beygir ve ağırlık - tork oranına bakarsak astra ile 95 hp puntonun yokuş performansları benzer olacaktır ya da fazlaca devir çevirtmeniz gerekir.
    yalnız Can benzinlinin devirlenmesi ile dizelin ki bir değil yokuşlarda dizel vites istiyor benzinli 6-7 bine kadar ivmeli bir şekilde çevirebiliyor ki opelin motoru ivmelenince aracın da ağırlığı ile yokuşu gayet güzel çıkıyor. 1.6 100 luğunu astra g de çok kez denedim..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı SUPERMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar bende bugün sıfır ASTRA CLASSIC III Konfor Paketli araç almış bulunmaktayım cumartesi teslim alıcam aracımı 1.6 16V (115 HP) 5 İleri Manuel inşallah memnun kalırım bakalım puntodan sonra nasıl gelicek araç bana yokuşlarda 95 hp lik puntonun tıkanmasından sıkılmıstım bu nasıl olucak
    hayırlı uğurlu olsun Opel dünyasına hoşgeldin bence alınabilecek benzinli en mantıklı araçlardan birtanesini almışsın güle güle kullan inşallah hayırlı uğurlu olsun..

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnız Can benzinlinin devirlenmesi ile dizelin ki bir değil yokuşlarda dizel vites istiyor benzinli 6-7 bine kadar ivmeli bir şekilde çevirebiliyor ki opelin motoru ivmelenince aracın da ağırlığı ile yokuşu gayet güzel çıkıyor. 1.6 100 luğunu astra g de çok kez denedim..
    yok dedim zaten fazlaca devir çevirtmek gerekir diye. her bir devir cepten çıkan para demek
    H kasalar bana hantal geliyor yokuşlarda.
    en temizi güzel bir bravo t-jet almak. turbonun tadı ve ekonomisi başka oluyor.

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hayırlı uğurlu olsun Opel dünyasına hoşgeldin bence alınabilecek benzinli en mantıklı araçlardan birtanesini almışsın güle güle kullan inşallah hayırlı uğurlu olsun..
    teşekkür ederim tayfun hocam aracımı bugune yetişmez ise pazartesi teslim alıcam sendede opel var heralde donanım olarakta memnun kalıcagıma inanıyorum baya dolu bır araba tekrardan teşekkürler

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

Bence en doğru seçimi yapmışsınız.ben de geçen sene 39 bin tl ye aldığım 1.3 cdti astra classic aracımı ev almak için dün itibariyle 38 bin tl ye satmış bulunuyorum.eger opel yerine gp veya bravo almış olsaydım en az 7-8 milyar zarar edecektim ve haftalar boyu satış için uğraşmak zorunda kalacaktım.opellerin ikinci elinin ne kadar güçlü olduğunu bu sayede anlamış oldum.

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence en doğru seçimi yapmışsınız.ben de geçen sene 39 bin tl ye aldığım 1.3 cdti astra classic aracımı ev almak için dün itibariyle 38 bin tl ye satmış bulunuyorum.eger opel yerine gp veya bravo almış olsaydım en az 7-8 milyar zarar edecektim ve haftalar boyu satış için uğraşmak zorunda kalacaktım.opellerin ikinci elinin ne kadar güçlü olduğunu bu sayede anlamış oldum.
    teşekkür ederim gerçekten opellerin 2. eli çok güçlü sizin içinde hayırlı olsun

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

teşekkür ederim tayfun hocam aracımı bugune yetişmez ise pazartesi teslim alıcam sendede opel var heralde donanım olarakta memnun kalıcagıma inanıyorum baya dolu bır araba tekrardan teşekkürler
    karşılaştırmayı yaptığım araç var işte 2012 Opel Astra cdti çok şükür sıkıntım yok araç bana her ortamda güven veriyor güven ile ailemi bindiriyorum..inşallah sizde memnun kalırsınız..

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yok dedim zaten fazlaca devir çevirtmek gerekir diye. her bir devir cepten çıkan para demek
    H kasalar bana hantal geliyor yokuşlarda.
    en temizi güzel bir bravo t-jet almak. turbonun tadı ve ekonomisi başka oluyor.
    hocam H kasa dediğin gibi hantal çünkü gp ile arasında 200 kiloya yakın fark var bu da arabada sürekli 3 yetişkin dolaştırıyormuşsun gibi düşün onları gpye koysan aynı hantallığı alır zaten benzinli turboya gelince vtec teknolojisi bence 1.4 turbolardan daha üstün 97-98 vti yada 2002-2003 i-vtec veya 2009-2010 hb civic kesinlikle tercihim olurdu..

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

hocam H kasa dediğin gibi hantal çünkü gp ile arasında 200 kiloya yakın fark var bu da arabada sürekli 3 yetişkin dolaştırıyormuşsun gibi düşün onları gpye koysan aynı hantallığı alır zaten benzinli turboya gelince vtec teknolojisi bence 1.4 turbolardan daha üstün 97-98 vti yada 2002-2003 i-vtec veya 2009-2010 hb civic kesinlikle tercihim olurdu..
    yakıtı ne yapacaz honda da
    devir çevirtilmediği sürece vtec'in anlamı yok. i-vtecler neyse de, asla turbo benzinlinin tüketimini veremez atmosferikler. vtec candır ama turbo daha bir candır

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

yakıtı ne yapacaz honda da
    devir çevirtilmediği sürece vtec'in anlamı yok. i-vtecler neyse de, asla turbo benzinlinin tüketimini veremez atmosferikler. vtec candır ama turbo daha bir candır
    Can hondanın vti leri sakin kullanımda 7 litre falan yakıyor zaten ayrıca turbo araçta turboyu değiştirmek baya maliyetli diye biliyorum bence 3-4 sene içinde aynı kefeye koyduğunda aralarında çok fark olmaz ki vti lar sorunsuz motorlar turbo gibi extra masraf da çıkarmaz..3 bin devirden sonra vtec de de sanki turbo varmış gibi zaten ..neyse tercih meselesi canım

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

arkadaşlar bugun aracımı teslim alıyorum akşam bu aracın yakıtı anladığım kadarı ile biraz fazlaymış punto kadar az yakmaz heralde?

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

karşılaştırmayı yaptığım araç var işte 2012 Opel Astra cdti çok şükür sıkıntım yok araç bana her ortamda güven veriyor güven ile ailemi bindiriyorum..inşallah sizde memnun kalırsınız..
    teşekkür ederim tayfun hocam memnun kalırım inşallah sadece yakıt konusu bıraz fazlaymıs bakalım gorucez artık ne kadar farkedıcek punto dan fazla yakıcak anlaşılan bırde bu aracı kaç bin devirde kullanmalıyım motor açma gıbı bır olay varmı yenı benzinli araçlarda

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

teşekkür ederim tayfun hocam memnun kalırım inşallah sadece yakıt konusu bıraz fazlaymıs bakalım gorucez artık ne kadar farkedıcek punto dan fazla yakıcak anlaşılan bırde bu aracı kaç bin devirde kullanmalıyım motor açma gıbı bır olay varmı yenı benzinli araçlarda
    benzinlilerde olabilir öyle bir durum nasıl kullanman gerektiği herşey kullanım kitapçığında yazıyor hatta bende pdf olarak var isterseniz size mail yoluyla atabilirim yada internetten indirebilirsiniz..

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

Donanımhaberde rodajla ilgili çok güzel bir başlık vardı. Yeni araba aldığımız zaman ben de okumuş faydalanmıştım. Biraz araştırma ile o başlığı ine bulabilirsiniz. Çok güzel bilgiler vardı o başlıkta.
    Bir araştırın derim.

Hayırlı olsun, kazasız belasız

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

benzinlilerde olabilir öyle bir durum nasıl kullanman gerektiği herşey kullanım kitapçığında yazıyor hatta bende pdf olarak var isterseniz size mail yoluyla atabilirim yada internetten indirebilirsiniz..
    teşekkür ederim arkadaşlar bugün aracı teslim aldım alırkende mastertech çagırdım teknik kişiyle konuştum yuksek devırlımı kullanayım yoksa normalmi bu araçlarda motor açma durumu yok dedi istediğiniz gibi kullanın dedi araçtan çok memnun oldum hem performan guvenlik ve yol tutuş olarak puntodan sonra çok daha ıyı ve rahat olduğunu söyleyebilirim yanlız klimayı çalıştıramadım benım araçta * şeklinde soğutma düğmesi yok auto var onun olduğu yerde acaba yol bilgisayarına giripte ordan aktifmi etmem gerekiyor klimayı tam anlıyamadım açıkçası ne yaptıysam soğutamadım aracı bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen klima
    Elektronik İklim Kontrollü Klima (ECC) olarak geçiyor

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı mutunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Donanımhaberde rodajla ilgili çok güzel bir başlık vardı. Yeni araba aldığımız zaman ben de okumuş faydalanmıştım. Biraz araştırma ile o başlığı ine bulabilirsiniz. Çok güzel bilgiler vardı o başlıkta.
    Bir araştırın derim.

Hayırlı olsun, kazasız belasız
    teşekkür ederim öncelikle o linki paylaşırsanız bakmak isterim donanımhaber e de giriyorum sık sık muhtemelen okumusta olabilirim sağolun

Murat Tunç
    mutunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 89

teşekkür ederim öncelikle o linki paylaşırsanız bakmak isterim donanımhaber e de giriyorum sık sık muhtemelen okumusta olabilirim sağolun
    RODAJ SÜRESİ

Hocam başlık bu, umarım faydalı olur.

Klimayı çalıştıramadım demişsiniz, aynen söylediğiniz gibi ortadaki büyük tuşa basıp, menüye gireceksiniz ve orada AC diye bir kısım var, oradan AC'yi aktif etmeniz gerek diye hatırlıyorum. AUTO'ya basınca da bundan sonra arabanın sıcaklığına göre klima kompresörünü otomatik olarak açıp kapayarak gerekli soğutmayı sağlayacaktır.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

teşekkür ederim arkadaşlar bugün aracı teslim aldım alırkende mastertech çagırdım teknik kişiyle konuştum yuksek devırlımı kullanayım yoksa normalmi bu araçlarda motor açma durumu yok dedi istediğiniz gibi kullanın dedi araçtan çok memnun oldum hem performan guvenlik ve yol tutuş olarak puntodan sonra çok daha ıyı ve rahat olduğunu söyleyebilirim yanlız klimayı çalıştıramadım benım araçta * şeklinde soğutma düğmesi yok auto var onun olduğu yerde acaba yol bilgisayarına giripte ordan aktifmi etmem gerekiyor klimayı tam anlıyamadım açıkçası ne yaptıysam soğutamadım aracı bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen klima
    Elektronik İklim Kontrollü Klima (ECC) olarak geçiyor
    Hocam malesef bizim araçlarımızda direk tuş yok yapmanız gereken alttaki üfleme konumunu değiştirdiğin büyük tuşa bir kere tıkla ac klima diye bir bölüm geliyor aşşağı doğru gelip onu tıkladığında klima açılıyor.. hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin ilk toplantıya gel de benimki ile yan yana koyalım

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 345678 SonSon