Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon
151 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: Kullanan bir kişi olarak Astra ve GP farkı

ERKIN CIN
    SUPERMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 30

o zaman bende astra classic ııı sıfır olarak konfor paketli alayım veya 2. el 1.3 cdti enjoy mı alayım 2008 veya 2009

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı SUPERMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman bende astra classic ııı sıfır olarak konfor paketli alayım veya 2. el 1.3 cdti enjoy mı alayım 2008 veya 2009
    hocam yaptığın kilometreye bağlı bu durum ben yılda 10 bini rahat devirdiğim için dizel seçtim ama sen devirmiyorsan benzinli alabilirsin ki bence o özelliklerde benzinli o segmentten alınabilecek en iyi ve ucuz araç..

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam yaptığın kilometreye bağlı bu durum ben yılda 10 bini rahat devirdiğim için dizel seçtim ama sen devirmiyorsan benzinli alabilirsin ki bence o özelliklerde benzinli o segmentten alınabilecek en iyi ve ucuz araç..
    hocam yılda ben en fazla 15 bin km yaparım oda çok gezersem eğer değermi dizel almaya yoksa benzinli alıcam 1.6 astra gerçi şu zaman kadar hiç dizel arabam olmadı hep benzinli araç kullandım ve memnundum 2 tane puntom oldu 1 tanesi 1.4 fire dynamic birde 1.4 starjet emotion vardı performans olarak fire moturu hiç beyenmedim ama starjet fire dan çok daha ıyıydı performans olarak

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hocam yılda ben en fazla 15 bin km yaparım oda çok gezersem eğer değermi dizel almaya yoksa benzinli alıcam 1.6 astra gerçi şu zaman kadar hiç dizel arabam olmadı hep benzinli araç kullandım ve memnundum 2 tane puntom oldu 1 tanesi 1.4 fire dynamic birde 1.4 starjet emotion vardı performans olarak fire moturu hiç beyenmedim ama starjet fire dan çok daha ıyıydı performans olarak
    10 bini kesin geçerim diyorsan dizel al bence..cdti motor çok masraf çıkarmaz zaten..fire motorlar ekonomi motorları tabi starjete göre daha düşük oranları var..1.6 twinport astra da hem az yakar hemde performans açısından fena değildir..

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

10 bini kesin geçerim diyorsan dizel al bence..cdti motor çok masraf çıkarmaz zaten..fire motorlar ekonomi motorları tabi starjete göre daha düşük oranları var..1.6 twinport astra da hem az yakar hemde performans açısından fena değildir..
    10 bini geçerim kesin ama dizel düzgün kmsi düşük temiz bir araç bulamadım ama benzinlide tertemiz yuksek model ve km si düşük araç bulabiliyorum o yüzden benzinli tercih edicem galiba ne kadar dizel baktıysam hepsinin km leriyle oynanmış malesef 60 bin km gözüken araba 160 binde çıktı bunun gibi nelerle karlaştım daha o yüzden dizel almaktan vazgeçtim çünkü temiz düzgün dizel yok anca sıfır almak lazım sıfırda ben alamıycam dizel malesef benzinli 1.6 astra enjoy alıcam gözüküyor şu anda
    ilk aracım 106 gti idi 2. si ise 206 gti dı sonradanda 2 defa punto aldım ve puntolarım performansı pejolarıma göre baya bi düşüktü ama 1.6 motor astranın performans bakımındanda tatmin edeceğine inanıyorum açıkçası

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

10 bini geçerim kesin ama dizel düzgün kmsi düşük temiz bir araç bulamadım ama benzinlide tertemiz yuksek model ve km si düşük araç bulabiliyorum o yüzden benzinli tercih edicem galiba ne kadar dizel baktıysam hepsinin km leriyle oynanmış malesef 60 bin km gözüken araba 160 binde çıktı bunun gibi nelerle karlaştım daha o yüzden dizel almaktan vazgeçtim çünkü temiz düzgün dizel yok anca sıfır almak lazım sıfırda ben alamıycam dizel malesef benzinli 1.6 astra enjoy alıcam gözüküyor şu anda
    ilk aracım 106 gti idi 2. si ise 206 gti dı sonradanda 2 defa punto aldım ve puntolarım performansı pejolarıma göre baya bi düşüktü ama 1.6 motor astranın performans bakımındanda tatmin edeceğine inanıyorum açıkçası
    hocam hayırlısı olsun twinport motor özellikle yakıtta ecoteclere göre çok daha iyi ki zaten beygiri de daha yüksek inşallah memnun kalırsınız tabikide gti serilerine göre düşük kalır ama aile aracı sonuçta benimde aklımda bulunsun duyarsak sana haber veririm..

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

Alıntı evo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra ayrı gp ayrı
    fiyatlar aynı ama.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı chn73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatlar aynı ama.
    evet çok ilginç bir durum..

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hocam hayırlısı olsun twinport motor özellikle yakıtta ecoteclere göre çok daha iyi ki zaten beygiri de daha yüksek inşallah memnun kalırsınız tabikide gti serilerine göre düşük kalır ama aile aracı sonuçta benimde aklımda bulunsun duyarsak sana haber veririm..
    sagol hocam aklında olsun ama bugun bir araçla anlaştım gibi 2010 model astra bakalım yarın servise göstericem yarın belli olacak alıp almayacagım yarın haber veririm size

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Astranın tek sevmediğim tarafı hantal oluşu ve kokpitte cep telefonunu koyacak bir tane gözün olmayışı.Bunları saymazsak süper bir araba

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astranın tek sevmediğim tarafı hantal oluşu ve kokpitte cep telefonunu koyacak bir tane gözün olmayışı.Bunları saymazsak süper bir araba
    Aynen Ersin hocam hantallığını artık çözdüm o tamamen sürücünün elinde ama kokpitte cep telefonu olayına kesinlikle katılıyorum el freninin altından başka hiçbir çaren yok

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Astra klasik eleştirilerinin ortak noktası zaten eşya gözleridir
    Konu ABNEW tarafından (27/05/2012 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

. .
    Ersal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 341

Aynen Ersin hocam hantallığını artık çözdüm o tamamen sürücünün elinde ama kokpitte cep telefonu olayına kesinlikle katılıyorum el freninin altından başka hiçbir çaren yok
    Orasını bende keşfetmiştim ama el firenini indirirken parmaklar telefona değiyor.Çok parmaklarımı sıkıştırdım orada

hantallık işi çözülür chiplersin ama garanti muhabbetinden yapamıyordum

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Ersal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orasını bende keşfetmiştim ama el firenini indirirken parmaklar telefona değiyor.Çok parmaklarımı sıkıştırdım orada

hantallık işi çözülür chiplersin ama garanti muhabbetinden yapamıyordum
    bir yer daha var yol bilgisayarının önü ama oraya da koyduğunda değerleri falan göremiyorsun birde orası çabuk soyulan bir bölüm onun için çok oynamak içimden gelmiyor eh napalım artık telefon cebimizde duruyor yada kol dayamada

cihangir ozturk
    chn73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 87

bir yer daha var yol bilgisayarının önü ama oraya da koyduğunda değerleri falan göremiyorsun birde orası çabuk soyulan bir bölüm onun için çok oynamak içimden gelmiyor eh napalım artık telefon cebimizde duruyor yada kol dayamada
    cama monte vantuzlu telefon tutucular var ( navigasyon tutucu gibi ) tekzende 5 tl civarındaydı.camın sol tarafına monte ederek astrada sorunu çözmüştüm.

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

evet arkadaşlar bende bugün sıfır ASTRA CLASSIC III Konfor Paketli araç almış bulunmaktayım cumartesi teslim alıcam aracımı 1.6 16V (115 HP) 5 İleri Manuel inşallah memnun kalırım bakalım puntodan sonra nasıl gelicek araç bana yokuşlarda 95 hp lik puntonun tıkanmasından sıkılmıstım bu nasıl olucak

Aykut BODUR
    aykut_1914 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    35 DAY 02
    Edilen teşekkür: 874

95 lik nasıl tıkanıyor ya?

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95 lik nasıl tıkanıyor ya?
    araç dizel değil benzinli starjet emotion du ama genede yokuşlarda tam istediğim performansı alamıyordum çok hızlı girmem gerekiyordu yokuşa yoksa hızlanmıyordu istediğim şekilde araç bana zorlanıyor gibi geliyordu

Can Yağcı
    Mazüt Powır :D Du Hast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 BA 9125
    Edilen teşekkür: 1028

araç dizel değil benzinli starjet emotion du ama genede yokuşlarda tam istediğim performansı alamıyordum çok hızlı girmem gerekiyordu yokuşa yoksa hızlanmıyordu istediğim şekilde araç bana zorlanıyor gibi geliyordu
    hevesinizi kırmak istemem ancak aynı kasa 1.6 benzinli astraları 1.3 75 hp dizelle yokuş kalkışlarında 100 km/h civarına kadar kovalıyorum. ağırlık - beygir ve ağırlık - tork oranına bakarsak astra ile 95 hp puntonun yokuş performansları benzer olacaktır ya da fazlaca devir çevirtmeniz gerekir.

ERKIN CIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Du Hast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hevesinizi kırmak istemem ancak aynı kasa 1.6 benzinli astraları 1.3 75 hp dizelle yokuş kalkışlarında 100 km/h civarına kadar kovalıyorum. ağırlık - beygir ve ağırlık - tork oranına bakarsak astra ile 95 hp puntonun yokuş performansları benzer olacaktır ya da fazlaca devir çevirtmeniz gerekir.
    dizelde turbo olduğu için her ne kadar 75 hp de olsa yokuşlarda turboyu açtığı için dizel araçlar çok çok iyi gidebiliyor tıkanmadan ama benzinli 95 hp lik starjet malesef öyle değildi ama 1.6 115 hp benzinlinin biraz daha rahat çıkacagını düşünüyorum 1.4 95 kadar tıkanacagını sanmıyorum yokuşlarda ama gene bir dizel kadar rahat ve atak olmayacagını bılıyorum turbo farkı oda dizellerdeki

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 2345678 SonSon