o zaman bende astra classic ııı sıfır olarak konfor paketli alayım veya 2. el 1.3 cdti enjoy mı alayım 2008 veya 2009
hocam yılda ben en fazla 15 bin km yaparım oda çok gezersem eğer değermi dizel almaya yoksa benzinli alıcam 1.6 astra gerçi şu zaman kadar hiç dizel arabam olmadı hep benzinli araç kullandım ve memnundum 2 tane puntom oldu 1 tanesi 1.4 fire dynamic birde 1.4 starjet emotion vardı performans olarak fire moturu hiç beyenmedim ama starjet fire dan çok daha ıyıydı performans olarak
10 bini geçerim kesin ama dizel düzgün kmsi düşük temiz bir araç bulamadım ama benzinlide tertemiz yuksek model ve km si düşük araç bulabiliyorum o yüzden benzinli tercih edicem galiba ne kadar dizel baktıysam hepsinin km leriyle oynanmış malesef 60 bin km gözüken araba 160 binde çıktı bunun gibi nelerle karlaştım daha o yüzden dizel almaktan vazgeçtim çünkü temiz düzgün dizel yok anca sıfır almak lazım sıfırda ben alamıycam dizel malesef benzinli 1.6 astra enjoy alıcam gözüküyor şu anda
ilk aracım 106 gti idi 2. si ise 206 gti dı sonradanda 2 defa punto aldım ve puntolarım performansı pejolarıma göre baya bi düşüktü ama 1.6 motor astranın performans bakımındanda tatmin edeceğine inanıyorum açıkçası
Astranın tek sevmediğim tarafı hantal oluşu ve kokpitte cep telefonunu koyacak bir tane gözün olmayışı.Bunları saymazsak süper bir araba
Astra klasik eleştirilerinin ortak noktası zaten eşya gözleridir![]()
Konu ABNEW tarafından (27/05/2012 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla
evet arkadaşlar bende bugün sıfır ASTRA CLASSIC III Konfor Paketli araç almış bulunmaktayım cumartesi teslim alıcam aracımı 1.6 16V (115 HP) 5 İleri Manuel inşallah memnun kalırım bakalım puntodan sonra nasıl gelicek araç bana yokuşlarda 95 hp lik puntonun tıkanmasından sıkılmıstım bu nasıl olucak
95 lik nasıl tıkanıyor ya?
hevesinizi kırmak istemem ancak aynı kasa 1.6 benzinli astraları 1.3 75 hp dizelle yokuş kalkışlarında 100 km/h civarına kadar kovalıyorum. ağırlık - beygir ve ağırlık - tork oranına bakarsak astra ile 95 hp puntonun yokuş performansları benzer olacaktır ya da fazlaca devir çevirtmeniz gerekir.
dizelde turbo olduğu için her ne kadar 75 hp de olsa yokuşlarda turboyu açtığı için dizel araçlar çok çok iyi gidebiliyor tıkanmadan ama benzinli 95 hp lik starjet malesef öyle değildi ama 1.6 115 hp benzinlinin biraz daha rahat çıkacagını düşünüyorum 1.4 95 kadar tıkanacagını sanmıyorum yokuşlarda ama gene bir dizel kadar rahat ve atak olmayacagını bılıyorum turbo farkı oda dizellerdeki
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri