ayaman Nickli Üyeden Alıntı
herkes bir şey yazdı ben de yazayım bari.
babam opel aSTRa 1.3 2008 dizel sedan kullanıyor arada bir onun aracı da kullanıyorum. astranın içine bindiğinizde gerçekten kaliteyi hissetiriyor.
astra ve gp kıyaslaması bence yanlış çünkü astra her açıdan gp daha üstün. yani gp ve astra kıyaslandığında gp nun astraya üstünlüğü var ama bu bariz değil daha çok astranın bariz bir üstünlüğü var.
gelgelelim astra ve bravo kıyaslamasına: bu iki kıyaslamada ise bravo birkaç adım daha üstün görünüyor ama bu üstünlük bariz bir üstünlük değil.
puntoyu kıyaslama yaparken daha çok clio,polo,getz,accent, gibi araçlarla kıyaslandığında daha mantıklı olur diye düşünüyorum.kanımca en doğru kıyaslama bu olur
astranın alt vitesleri çok ağırdı üst vitesleri çok iyi bir araç babamla dalga geçiyordum ilk kalkışlarda arkadan itim mi felan. belliki bana çok içerlenmiş artık kim aklına girmişse gidip chip tuning yaptırmış artık kalkışlarda beni fena tokatlıyor. geçenlerde aracı kullandım deli gibi gidiyor ya aklım çıktı. onun için ben de gidip aracıma chip yaptıracağım.