Şu an gaziantepte bir reklamcıyla görüştüm komple aracımın araç kaplamasını 400 tl ye yapacağını söyledi.Dün 3m nin internet sitesindeki istanbul ve Ankara distrübütörlerini aradım.Hepsi de elden satış yapmadıklarını ürünlerini ancak bayilerinden satın alabileceğimi söyledi.Daha bir de nereden aradığımı telefon numaramı sordu.Artık numaramı ne yapacaksa...400 tl ye yapacak reklamcı elinde 3 tür folyo olduğunu hepsinin fiyatlarının ayrı olduğunu söyledi.Ha şunu da inkar etmeden söyleyeyim esas iyi olan tam cast folyonun fiyatı benim almak istediğm folyodan biraz pahalı.Ama 641 folyoyla da araç kapladığını 6 ayda atma yapan da olduğunu 2 yıl sorunsuz kullanan da olduğunu söylüyor.Daha önce 641 le yaptırdığım folyo çok iyi olmuştu.Hiçbir sorun yaşamamıştım.Hatta fotoğraflarını da bir ara bulup ekleyim buraya.Mesela benim yaptıracağım aracal 641 folyonun metresine 15 dolar diyor.Ama daha bugün sitenin birisinde 5 metresinin 30 tl olduğunu gördüm.Bunu kendine söylediğimde de olmaz öyle şey diyor.Neyse dükkanına gittiimde fiyatları kendisine zaten söyleyeceğim.Şimdi esas yapmak istediğim şey iki üç gün geniş bir piyasa araştırması yaparak 400-450 tl ye geçmeyecek derecede komple güzel bir uygulama yaptırmak.Bakalım inşallah yapabilirim.