Alıntı srknsrkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende tabelacıdan yarım metre mat siyah folyo aldım 3.50 lira.yani metresi 7 lira bedava valla markası aynı oracle dı.yan camların arasındaki çıtaları kapladım gayet güzel oldu.malzeme ucuz zaten tavanı bile kaplarım diye düşündümde şu ruhsata işleme işi olmasaydı keşke.Dediğiniz gibi 300 lira malzeme tutsa 300 de işçilik alsın yine eywallah ama bi işten yüzde 1500 kâr etmekte ayıptır, fırsatçılıktır.fiyatı düşük tut sürümden kazan
Zaten benim demek de istediğim aynen bu.Sonuçta esnaf uygun yapsın daha çok kazansın.Bence bu iş ilerde çok revaçta olacak.Şimdi iki gündür malzeme için tel no:ları topluyorum.İnternette araştırdım da bayağı kaplama dükkanı varmış antepte.Ne yapıp edip bu işi 400-500 tl ye yaptırmaya çalışacağım.Israr ederlerse seçeneğim çok.Malzeme fiyatlarını kendilerine söylerim.İnanın valla şöyle iyi bir reklam yapan firma çıkıp gazede veya televizyonda 400-500 tl ye aracınızı uygun fiyata kaplarız dese reklamını iyi yapsa ben inanıyorum çok fazla insan aracını kaplama yaptırır.Bunlarda iş yetiştiremez.Ben kaputu folyoyla kaplayıp 1 seneye yakın kullanmıştım.İnanın sökünce alttan boya yeyeni çiziksiz çıkıyor.Eğer kaplama yapmasaydım o süre zarfında kaputu okulda karalama defterine çevirirdiler.Hatta folyodan sonra aracın kaputuna keçi çıkmıştı.Folyo bayağı çizilmişti.Eğer folyo olmasaydı kaputun halini düşünemiyorum bile.