Sayfa 7/15 İlkİlk ... 34567891011 ... SonSon
285 sonuçtan 121 ile 140 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı uraaal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet engın abı ıstanbuldan bandırmaya gemı kullanmadan korfezde donuste ıstanbula yetısmem gerektı 120 altına dusmeden geldim istanbul girişindeki mehmetcik opete zar zor attım aracı uzun kullanımlar sonucu sunu tespıt ettımkı 110-130 kmlik hız bandında bu araçtan daha az yakabilecek benzinli bir 1,4 yok maalesef.eger aracı mantıklı kullanırım dıyorsanız bıcılmıs kaftan fire motor yok ben duygularımla arac kullanırım dersenız secenekler multiaire yonleniyor.
    walla bana sorarsanız fıre motorun ortalaması 7.5 8 dır...bızım baba kullanır kı ekonomık kullanır onda 7.5 gıbı...mersınde ustelık gayet dumduz bı sehır bana gelınce fıre motor tabı 8-8.5 oluyor...eger aıle aracı performans beklemıyorum dersenız bence guzel ve sorunsuz motor

kıvanç çiftçi
    since1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 220

Alıntı harikeyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illkez araç kullanmıyoruz.şu benım arabayı veriyimde sehir içi bi 6,5 yaktır bakalım nasıl oluyo bu iş
    eğer istanbulda otoruruyorsan buyur gel 7.1 ortalamayı kendin gör....
    seninle trafiği açik saatte otoyolda ortalama 90 km hızla gidilem 6,0 ı kendin gör.yarın sabah çekerim yol bilgisayarı ortalamasının fotosunu koyarım nete

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla hoca senı kutlamak lasım sakın dızele bınme bence 2.0 ortalama yakalarsın!!!
    engin bey sabah çeker fotoları koyarım sıkıntı yok.....
    yazıları tam okursan yada istanbulu isen zaten anlarısın
    Kartal-Merter arası 45km gidiş-45km geliş 90 km yol
    90 km yi geçmemeye özen gösterdim birkaç sollama hariç 3000 devir üstünü görmedim....yol tamamen açikti
    2 kez E5ten Kartal-göztepe yaptım. 25 km geliş-25 km gidiş
    gidiş kısmı yoğun trafik geliş kısmı sonuna kadar açik
    2kez Kartal-Üsküdar E5 27+27 gidiş dönüş .giderken açik dönerken tamamen dur kalk
    50-60 km arası kartal istikameti max. 2-3 km yol giderek kısa mesafe

Ümit Coşkun TURUCA
    Emekli Moderatör GP COSKUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 6069

hadi bakalım böyle derseniz bende size
    bir link veririm
    bizzat kendim arizona yıldızı ile istanbul ş.iiçi 5,6 litre / 100 km de
    değerleri fotoğraflarıyla ispatlarım
    alın bakalım linki

https://forum.grandepuntotr.com/gene...utansin-2.html

Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )

Cüneyt T
    Oz Büyücüsü Luc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 559

Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi bakalım böyle derseniz bende size
    bir link veririm
    bizzat kendim arizona yıldızı ile istanbul ş.iiçi 5,6 litre / 100 km de
    değerleri fotoğraflarıyla ispatlarım
    alın bakalım linki

https://forum.grandepuntotr.com/gene...utansin-2.html
    Ohannes ve de yuhannes, bu ne yaa

Sent my GT-I9100 using
    Oz Büyücüsü

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

Alıntı Luc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ohannes ve de yuhannes, bu ne yaa

Sent my GT-I9100 using
    işi bilenlerin elinde bu makine süper işler çıkarır...
    Gezgin Gp.

7. Bu mesaj için teşekkür edenler:

deniz şahingöz
    harikeyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    06d*7**0
    Edilen teşekkür: 4

Alıntı since1453 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer istanbulda otoruruyorsan buyur gel 7.1 ortalamayı kendin gör....
    seninle trafiği açik saatte otoyolda ortalama 90 km hızla gidilem 6,0 ı kendin gör.yarın sabah çekerim yol bilgisayarı ortalamasının fotosunu koyarım nete
    dogrudur inanırım olabilir
    benım arabada sıkıntı olabılır.9,5-10 bana anormal geldiği için söyledim ben zaten
    ankara kırıkkale arası 78 km/h ortalama ile araba 7,6 yaktı.bu degerler yüksek geliyo 1,4 motor için

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

Alıntı harikeyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogrudur inanırım olabilir
    benım arabada sıkıntı olabılır.9,5-10 bana anormal geldiği için söyledim ben zaten
    ankara kırıkkale arası 78 km/h ortalama ile araba 7,6 yaktı.bu degerler yüksek geliyo 1,4 motor için
    bakın şuan kar yağiyor aracı çaşiştirim 2-3 km yol gitsem belik 8-9 arsı gösterecek ama 10-15 km gittinmi 7-7.5 uğu geçmiyor

ümit başaran
    uzuncocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 480

ne fıre mıs be ...... dunyanın en ıyı motoru mubarek sankı.... 100 yorum var biride yaw yokusta bayılır gıdıs gelıs yolda kamyon arkasında kaldınmı canın cıkar sollayana kadar dememıs... az yakar cok kacar 90-120 arası gıdersem az yakarmıs.... lpg lı tamamda o kadar da buyutmesek bu aracı... fıre fıatın en kotu motorudur var mı otesı...
    jetta1.2 tsı comfortlıne 2012

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne fıre mıs be ...... dunyanın en ıyı motoru mubarek sankı.... 100 yorum var biride yaw yokusta bayılır gıdıs gelıs yolda kamyon arkasında kaldınmı canın cıkar sollayana kadar dememıs... az yakar cok kacar 90-120 arası gıdersem az yakarmıs.... lpg lı tamamda o kadar da buyutmesek bu aracı... fıre fıatın en kotu motorudur var mı otesı...
    Bu arada kim yazmış 90-120 giderken az yaktığını-yakacağını??
    90'ı geçince bu motorun ekonomi olayı bitiyor bence. En azından elimdeki araçta durum böyle :p İlk uzun yol denememde paylaşırım inşallah sonuçları.

Ama kesinlikle """Kısa mesafeler dışında""" ve sakin kullanımda ekonomik bir araç. Yokse her türlü çekiyor depodan

40000km bakımı yeni yapılmış (17.10.2011) ve üstüne 4700km yol yapmış bir aracım var. Yokuş ağırlıklı kısa mesafelerle dolu kullanımımda min 1000mt max 3000mt+3000mt 14lt gibi değerler çıktı karşıma

Ama uzun mesafelerde(10km ve üzeri) 6.2lere kadar ortalama düşebiliyor

Bu arada:
    Bir motorun her şartlarda farklı sonuçlar vermesi, o motorun bir firmanın en kötü motoru olduğunu göstermez

kıvanç çiftçi
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz

120 kmde ekonomik olduğunu ilkez sizden duydum...
    ben dahil bütün kullanıcıların dediği ort 80-90 km de çok ekonomik olduğu
    haklısın fordun opelin yada hund. nin 1.4 4 ileri vitesleri fire dan çok daha economik ve kullanışlı

YUNUS KAYA
    ykaya1983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 720

Elbette ki ümit bey fire motor sollamalarda t-jet veya multijet gibi rahatlık sağlamaz fakat 4. vitese aldığınızda inanın hiç de öyle canın çıkacak gibi olmuyor.Multijet veya t-jet le yoğun trafikte 5. viteste çok rahat sollama yapabilirsiniz fakat fire motorla sollama yaparken aracı 4. vitese almanız gerekir.Eğer solama yaparken devriniz düşükse o zaman da 3. vitese alısınız olur biter.Sollamalarda karşılaşılacak risk biraz görecelidir.

Misal benim aracım 77 hp olduğu için ben aracımın ne kadar mesafede ne kadar yol katedeceğini bilirim.Bildiğim için de yoğun trafikte önümdeki aracı geçip geçemeyeceğimi elimdeki motora göre bilirim.Bunun için de tedbirli davranırım.Ama 150-200 hp beygir gücüne sahip aracı olan emin olun benim gibi düşünmez.Aracının beygir gücünü bildiği için yoğun trafikte bile olsa gördüğü ilk anda sollamaya çıkar.Hergün trafikte önümde 50 metrelik mesafede kıl payı ile araç sollayan mercedes passat bmw gibi yüksek beygir gücüne sahip araç görüyorum.

Sollamalarda önemli olan sahip olduğun aracın ne kadar sürede ne kadar mesafe katedeceğini bilmektir.Allah korusun bunun hesabını yapamazsan firede de t-jetde de canın çıkar

14. Bu mesajı için 3 kişi ykaya1983'ye teşekkür etti:

mustafa özbey
    reddragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 166

Fire motorumuz sorunsuzluğu ve şehir içi kullanımıyla ünlü bunun dışında hiçbir beklentimiz olmamalı. Ben usta şoför değilim , çift şerit çift yönlü yolda otobüs kamyon sollamaya korkuyorum çünkü biliyorum ki ani ivmelenme gerekse sctık afedersiniz.... Grandemi yine de çok seviyorum ve biliyorum ki o bir maserati deil yavrusu onun

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

bu konuyu bulmanız ve fire ı yermeniz uzun sürdü bu sefer uzun sürdü Ümit.
    konu nun açılmasına sebep olanlardan birisiniz ve ayıp etmekte kararlısınız..Fire 77 nin sağlamlık ve ekonomi amaçlı üretildiğini ayrıca Kia hyundai gibi çöp tenekelerinin yanında grande punto gibi dünya çapında kabul görmüş bir karoserde çok güzel durduğunu söylemek gerekir.
    not hiç bir sollamada canım çıkmadı tam yük artı üst bagajla zincir kuyruk solluyorum..Usulune göre sollarsan canın çıkmaz.siz bence bu konuyu daha fazla kirletmeyin...Kia venga forumlarına takılın.
    buranın bir dostluk ve paylaşım sitesi üstelik Fiat Marka bağımlılığı ortaklığında kurulduğunu insanların bu site kurulurken bazı temel prensipler belirlediğini bilmiyorsunuz. Biz bu site kurulurken kimseyi karalamamak incitmemek üzerine ve sadece dostluk ve paylaşım amaçlı kurduk...Taa donanımhaberden beri bu böyleydi. Durum böyleyken insanların severek beğenerek para vererek ve bir yatırım aracı olarak gördüğü araçlarını kötülemek ve yere geçirme isteği neden?
    bunu açıklayın...
    bir açıklamanız yoksa sizin bazı takıntılarınız mı var fire veya gp ile ilgili?
    aracınızı sattınız başka marka ve model bir araç aldınız hayırlı olsun...bazı sıkıntılar da yaşadınız anlıyorum ama bunca sıkıntı arasında da olsa sürekli neden bu forumda üzücü ve bazı insanların beynini bulandıran yanlış yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim.
    bu motor seçeneği sakin kullanım yapan aile aracı olarak kullanılan ancak gerektiğinde de basabilen bir seçenektir. üstelik te lpg ye en uyumlu motordur var mı ötesi?
    Konu gurik tarafından (14/01/2012 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

Alıntı ykaya1983 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette ki ümit bey fire motor sollamalarda t-jet veya multijet gibi rahatlık sağlamaz fakat 4. vitese aldığınızda inanın hiç de öyle canın çıkacak gibi olmuyor.Multijet veya t-jet le yoğun trafikte 5. viteste çok rahat sollama yapabilirsiniz fakat fire motorla sollama yaparken aracı 4. vitese almanız gerekir.Eğer solama yaparken devriniz düşükse o zaman da 3. vitese alısınız olur biter.Sollamalarda karşılaşılacak risk biraz görecelidir.
    Bizim şanzımanda 1-2 ve 2-3 arası oran gayet mantıklı.
    Ama 3-4 ve özellikle 4-5 arası oran çok saçma, hadi 3-4 arasına da mantıklı diyelim ama 4ten 5e attığında nerdeyse devir değişmeyecek kadar az oynuyor : P ya da ben alışamadım hala.

Özellikle düşük hızlarda sollama falan yaparken 5'ten 4'e almak bana hiç yeterli gelmiyor, ille 3lazım.. (Ya da 170Nm dizelden sonra 110Nm yeterli gelmiyor)

Atıyorum 80le gidiyorsun 2600rpm
    Atıyosun4'e 3200rpm yine çekmiyor.
    direkt 3'e almak gerekiyor ki 4300 olsun ve devam etsin yoluna.

Şu araç şu motorla 3500devirde 130km görecekti ki gör sen o zaman uzun yolda da kısa yolda da ekonomiyi Uzun olsun 5. vites benim acelem yok.
    Konu celenlee tarafından (14/01/2012 Saat 22:22 ) değiştirilmiştir.

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konuyu bulmanız ve fire ı yermeniz uzun sürdü bu sefer uzun sürdü Ümit.
    konu nun açılmasına sebep olanlardan birisiniz ve ayıp etmekte kararlısınız..Fire 77 nin sağlamlık ve ekonomi amaçlı üretildiğini ayrıca Kia hyundai gibi çöp tenekelerinin yanında grande punto gibi dünya çapında kabul görmüş bir karoserde çok güzel durduğunu söylemek gerekir.
    not hiç bir sollamada canım çıkmadı tam yük artı üst bagajla zincir kuyruk solluyorum..Usulune göre sollarsan canın çıkmaz.siz bence bu konuyu daha fazla kirletmeyin...Kia venga forumlarına takılın.
    buranın bir dostluk ve paylaşım sitesi üstelik Fiat Marka bağımlılığı ortaklığında kurulduğunu insanların bu site kurulurken bazı temel prensipler belirlediğini bilmiyorsunuz. Biz bu site kurulurken kimseyi karalamamak incitmemek üzerine ve sadece dostluk ve paylaşım amaçlı kurduk...Taa donanımhaberden beri bu böyleydi. Durum böyleyken insanların severek beğenerek para vererek ve bir yatırım aracı olarak gördüğü araçlarını kötülemek ve yere geçirme isteği neden?
    bunu açıklayın...
    bir açıklamanız yoksa sizin bazı takıntılarınız mı var fire veya gp ile ilgili?
    aracınızı sattınız başka marka ve model bir araç aldınız hayırlı olsun...bazı sıkıntılar da yaşadınız anlıyorum ama bunca sıkıntı arasında da olsa sürekli neden bu forumda üzücü ve bazı insanların beynini bulandıran yanlış yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim.
    bu motor seçeneği sakin kullanım yapan aile aracı olarak kullanılan ancak gerektiğinde de basabilen bir seçenektir. üstelik te lpg ye en uyumlu motordur var mı ötesi?
    aracı kotuledıgımı nerden cıkardınız kı??? uzucu beyın bulandıran acıklama derken neyı kastettınız kımı uzmusuz kımın beynını bulandırmısız...fıre kotu motor deyınce cok mu dokundu size..... 1.2 8 valf motorla beraber fıatın en kotu motoru degılmı bu motor... bu motorun baygınlıgını yazınca suc mu oluyor... sız yatırım dıye el arabası alsanız,sız yatırım yaptınız dıye olumsuz yazamayacakmısınız... evet ben bır multıjet asıgı bır fıre dusmanıyım bununlada gurur duyuyorum... benım acımdan bu boyle....bence çekmeyen ,klıma ve lpg ıle basbas bagıran bır motor... 90 km hızla 3000 devırde gıdecegınız ender motorlardan....sımdı sırf sızın tıcarı kaygılarınız deprestı dıye ben fıkrımı yazamıyacakmıyım??? sadece motoru kotuluyorum... arac bence gayet ıyı bır arac...alanlarada saygım sonsuzdur.. her sozunuze cewap yazacagım madem bu kadar dokundu sıze... bu araca 2 motor yakısır tjet ve multıjet ... 77 ps fıre motor bu aracta, 115 ps lık atmosferık motorun ınsıgnıa da durdugu gıbı duruyor bence..hıcte yakısmıyor...
    2... kıa yada ne forumu ıse ıstedıgım yerde olurum ayrıca aracım pert oldu depremde... severek kullanıyordum ama elestırılerede tıcarı kaygı ıle bakmıyordum... ha bu forum aracların balon gıbı sısırıp fıyatı yukselsın dıye olumsuz yorumları da kabul etmeyeceksede ceker gıderım sızde bırbırınızı kandıra kandıra yuvarlanır gıdersınız.
    bu sıye barıs dostluk kardeslık ıcın kurulmus ıse bız bır motor ıcın olumsuz yorum yaptıgımız ve sahsı olarak kımseye saldırmadıgımızda bu barıs ve kardeslık ortamını karalamıs mı oluyoruz??
    sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye... kendım 407 1.6 dıesele bınıyorum ve cekmıyor meret... sımdı bırı bunu yazdıgında hemen patlamam mı gerekıyor??
    var mı otesı yazmıssınız ya var otesı.... ama sızın gozluklerınızı cıkarmanız gerek... ben burdan cıkaramayacagıma gore.... kulaklarınızı her turlu sese alıstırın derım ben .... sızın hosunuza gıtmeyen bır melodı baskalarının hosuna gıdebılır... yada baskaları sıze gore catlak sesler cıkarabılır?? alısacaksınız... yada hep beraber kafanızı onunuze egıp ah arabam guzel arabam ah amotorum guzel motorum deyıp ıyı seyler yazıp vakıt gecıreceksınz...
    ayrıcada forum kurallarını ıhlal etmedıgım surece de ıstedıgımı yazarım bu sızı hıc ılgılendırmez... ok.... keyfınıze bakın... sızde benım nerdeyse hıc gırmedıgım kıa forumuna gırıp benım ıstedıgınız aracı kotuleyın ne dıyeyım.. yasasın özgürlük.....

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

aracı kotuledıgımı nerden cıkardınız kı??? uzucu beyın bulandıran acıklama derken neyı kastettınız kımı uzmusuz kımın beynını bulandırmısız...fıre kotu motor deyınce cok mu dokundu size..... 1.2 8 valf motorla beraber fıatın en kotu motoru degılmı bu motor... bu motorun baygınlıgını yazınca suc mu oluyor... sız yatırım dıye el arabası alsanız,sız yatırım yaptınız dıye olumsuz yazamayacakmısınız... evet ben bır multıjet asıgı bır fıre dusmanıyım bununlada gurur duyuyorum... benım acımdan bu boyle....bence çekmeyen ,klıma ve lpg ıle basbas bagıran bır motor... 90 km hızla 3000 devırde gıdecegınız ender motorlardan....sımdı sırf sızın tıcarı kaygılarınız deprestı dıye ben fıkrımı yazamıyacakmıyım??? sadece motoru kotuluyorum... arac bence gayet ıyı bır arac...alanlarada saygım sonsuzdur.. her sozunuze cewap yazacagım madem bu kadar dokundu sıze... bu araca 2 motor yakısır tjet ve multıjet ... 77 ps fıre motor bu aracta, 115 ps lık atmosferık motorun ınsıgnıa da durdugu gıbı duruyor bence..hıcte yakısmıyor...
    2... kıa yada ne forumu ıse ıstedıgım yerde olurum ayrıca aracım pert oldu depremde... severek kullanıyordum ama elestırılerede tıcarı kaygı ıle bakmıyordum... ha bu forum aracların balon gıbı sısırıp fıyatı yukselsın dıye olumsuz yorumları da kabul etmeyeceksede ceker gıderım sızde bırbırınızı kandıra kandıra yuvarlanır gıdersınız.
    bu sıye barıs dostluk kardeslık ıcın kurulmus ıse bız bır motor ıcın olumsuz yorum yaptıgımız ve sahsı olarak kımseye saldırmadıgımızda bu barıs ve kardeslık ortamını karalamıs mı oluyoruz??
    sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye... kendım 407 1.6 dıesele bınıyorum ve cekmıyor meret... sımdı bırı bunu yazdıgında hemen patlamam mı gerekıyor??
    var mı otesı yazmıssınız ya var otesı.... ama sızın gozluklerınızı cıkarmanız gerek... ben burdan cıkaramayacagıma gore.... kulaklarınızı her turlu sese alıstırın derım ben .... sızın hosunuza gıtmeyen bır melodı baskalarının hosuna gıdebılır... yada baskaları sıze gore catlak sesler cıkarabılır?? alısacaksınız... yada hep beraber kafanızı onunuze egıp ah arabam guzel arabam ah amotorum guzel motorum deyıp ıyı seyler yazıp vakıt gecıreceksınz...
    ayrıcada forum kurallarını ıhlal etmedıgım surece de ıstedıgımı yazarım bu sızı hıc ılgılendırmez... ok.... keyfınıze bakın... sızde benım nerdeyse hıc gırmedıgım kıa forumuna gırıp benım ıstedıgınız aracı kotuleyın ne dıyeyım.. yasasın özgürlük.....
    kısaca güldüm...bahsettiğimiz F.İ.R.E motor 1.2 değil 1.4 tür.Ayrıca bahsettiğiniz gözlüklerden kullanmıyorum.Ama gerçekleri asıl sizin görmeniz gerekli.

sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye..

demişsiniz ya...işte bu bir Türkiye gerçeğidir...ww deki bu motor,kötülediğiniz 77 lik fire ların yanından geçemez ama mantık aynıdır. kendi ağzınızla söylemişsiniz işte fiyatı uygun ve ekonomik bu makineler. yüksek performans isteyen t-jet alsın yahu.

kimse özgürlüğünüzü kısıtlamıyor ama Fiat forumunda fiatın motorunu kötülüyorsunuz. bu ne iştir? kimse motorun performansından şikayetçi değil yazılanları okusanıza..Bizler galerici ve al satçı değiliz,ürünü inceleyerek.beğenerek,deneyerek,fiyat fayda ve optimum tasarruf seçenekli bir makina olduğu için para verip kullanan kişileriz. TABİİ Kİ SÖZLERİNİZ BİZİ RENCİDE EDİYOR. KENDİ FORUMUMUZDA ARAÇLARIMIZ YERİN DİBİNE VURULUYOR. Biz ne kadar ciddiye almasak ta google aramalarında bu haksız yazılar karşısına çıkıyor arama yapanların... Burada kesiyorum lütfen konuya saygı duyun.

ayrıca deprem olayından haberim var tekrar geçmiş olsun tüm ailenize ve size....
    Konu gurik tarafından (15/01/2012 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

NHT ÖZCAN
    ntcn 17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 101

Ankaraya geldiğinizde şehir içinde sizi bi gezdiriyim bakalım nasıl gidecek ne kadar yakacak kimlere aynadan bakacaz
    İmza kurallarını gözden geçirdim

ümit başaran
    Nereden
    Mardin
    Rengi
    Yok

Alıntı gurik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısaca güldüm...bahsettiğimiz F.İ.R.E motor 1.2 değil 1.4 tür.Ayrıca bahsettiğiniz gözlüklerden kullanmıyorum.Ama gerçekleri asıl sizin görmeniz gerekli.

sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye..

demişsiniz ya...işte bu bir Türkiye gerçeğidir...ww deki bu motor,kötülediğiniz 77 lik fire ların yanından geçemez ama mantık aynıdır. kendi ağzınızla söylemişsiniz işte fiyatı uygun ve ekonomik bu makineler. yüksek performans isteyen t-jet alsın yahu.

kimse özgürlüğünüzü kısıtlamıyor ama Fiat forumunda fiatın motorunu kötülüyorsunuz. bu ne iştir? kimse motorun performansından şikayetçi değil yazılanları okusanıza..Bizler galerici ve al satçı değiliz,ürünü inceleyerek.beğenerek,deneyerek,fiyat fayda ve optimum tasarruf seçenekli bir makina olduğu için para verip kullanan kişileriz. TABİİ Kİ SÖZLERİNİZ BİZİ RENCİDE EDİYOR. KENDİ FORUMUMUZDA ARAÇLARIMIZ YERİN DİBİNE VURULUYOR. Biz ne kadar ciddiye almasak ta google aramalarında bu haksız yazılar karşısına çıkıyor arama yapanların... Burada kesiyorum lütfen konuya saygı duyun.

ayrıca deprem olayından haberim var tekrar geçmiş olsun tüm ailenize ve size....
    1.2 ıle beraber......... demıstım... dıkkatlı okumadınız sanırım.... neyse...sıızı forumda samanlıkta bır ıgne mısalı goruyorum kendımı de.... aracınız hakkındakı olumsuz yorumdan rencıde oluyormussunuz ya... daha da ben bırsey demıyorum sıze... sız kendı aranızda paslasın durun ....

Serhat SİPAHİOĞLU
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942

güle güle.....
    Gezgin Gp.