287 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: 1.4 fire'ı kötüleyenler

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #14
    Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01/01/2007
    Yaş
    48
    Mesajlar
    1.314
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

    Standart

    Alıntı uzuncocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne fıre mıs be ...... dunyanın en ıyı motoru mubarek sankı.... 100 yorum var biride yaw yokusta bayılır gıdıs gelıs yolda kamyon arkasında kaldınmı canın cıkar sollayana kadar dememıs... az yakar cok kacar 90-120 arası gıdersem az yakarmıs.... lpg lı tamamda o kadar da buyutmesek bu aracı... fıre fıatın en kotu motorudur var mı otesı...
    bu konuyu bulmanız ve fire ı yermeniz uzun sürdü bu sefer uzun sürdü Ümit.
    konu nun açılmasına sebep olanlardan birisiniz ve ayıp etmekte kararlısınız..Fire 77 nin sağlamlık ve ekonomi amaçlı üretildiğini ayrıca Kia hyundai gibi çöp tenekelerinin yanında grande punto gibi dünya çapında kabul görmüş bir karoserde çok güzel durduğunu söylemek gerekir.
    not hiç bir sollamada canım çıkmadı tam yük artı üst bagajla zincir kuyruk solluyorum..Usulune göre sollarsan canın çıkmaz.siz bence bu konuyu daha fazla kirletmeyin...Kia venga forumlarına takılın.
    buranın bir dostluk ve paylaşım sitesi üstelik Fiat Marka bağımlılığı ortaklığında kurulduğunu insanların bu site kurulurken bazı temel prensipler belirlediğini bilmiyorsunuz. Biz bu site kurulurken kimseyi karalamamak incitmemek üzerine ve sadece dostluk ve paylaşım amaçlı kurduk...Taa donanımhaberden beri bu böyleydi. Durum böyleyken insanların severek beğenerek para vererek ve bir yatırım aracı olarak gördüğü araçlarını kötülemek ve yere geçirme isteği neden?
    bunu açıklayın...
    bir açıklamanız yoksa sizin bazı takıntılarınız mı var fire veya gp ile ilgili?
    aracınızı sattınız başka marka ve model bir araç aldınız hayırlı olsun...bazı sıkıntılar da yaşadınız anlıyorum ama bunca sıkıntı arasında da olsa sürekli neden bu forumda üzücü ve bazı insanların beynini bulandıran yanlış yorumlar yapıyorsunuz anlamış değilim.
    bu motor seçeneği sakin kullanım yapan aile aracı olarak kullanılan ancak gerektiğinde de basabilen bir seçenektir. üstelik te lpg ye en uyumlu motordur var mı ötesi?
    Konu gurik tarafından (14/01/2012 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.
    Gezgin Gp.

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com