gurik Nickli Üyeden Alıntı
kısaca güldüm...bahsettiğimiz F.İ.R.E motor 1.2 değil 1.4 tür.Ayrıca bahsettiğiniz gözlüklerden kullanmıyorum.Ama gerçekleri asıl sizin görmeniz gerekli.
sımdı bende 1.2 tdı 75 ps polo var ve vw nın en kotu motoru bu su anda ve ben bılerek aldım fıyat uygun dıye..
demişsiniz ya...işte bu bir Türkiye gerçeğidir...ww deki bu motor,kötülediğiniz 77 lik fire ların yanından geçemez ama mantık aynıdır. kendi ağzınızla söylemişsiniz işte fiyatı uygun ve ekonomik bu makineler. yüksek performans isteyen t-jet alsın yahu.
kimse özgürlüğünüzü kısıtlamıyor ama Fiat forumunda fiatın motorunu kötülüyorsunuz. bu ne iştir? kimse motorun performansından şikayetçi değil yazılanları okusanıza..Bizler galerici ve al satçı değiliz,ürünü inceleyerek.beğenerek,deneyerek,fiyat fayda ve optimum tasarruf seçenekli bir makina olduğu için para verip kullanan kişileriz. TABİİ Kİ SÖZLERİNİZ BİZİ RENCİDE EDİYOR. KENDİ FORUMUMUZDA ARAÇLARIMIZ YERİN DİBİNE VURULUYOR. Biz ne kadar ciddiye almasak ta google aramalarında bu haksız yazılar karşısına çıkıyor arama yapanların... Burada kesiyorum lütfen konuya saygı duyun.
ayrıca deprem olayından haberim var tekrar geçmiş olsun tüm ailenize ve size....