bende bahsedeyim otobiyografimden:
ilk arabam 94 şahin idi benim için ayrı yeri vardır.
ikinci aracım tipo 1.6 bi türlü dijital göstergelerine alışamadım.çok güzel ve zamanın önemli araçlarındandır tipo.
3 cü aracım tipo sedicivalve 2ooo cc performansına diyecek lafım yok.son derece yol tutuş motor performansı yakıt istediğim gibi idi.çok iyi müşteri çıkınca sattım.
4 cü arabam 98 lerin ferrarisi olan fıat cuope 5 silindirli 2.o cc turbo benzinli acayip makina şimdiye kadar bindiğim en güzel fıat arabası.yol tutuş konfor motor performansı yola hakimiyet frenler vs vs çok iyidi
5 aracım fıat panda honda cıvıc almaya gittim pandayı ilk defa görmüştüm içini görünce hondadan vaz geçip 1.2 8v pandayı aldım 2 yıl en uzun süre kullandığım araçtı.yakıtı okadar az dı ki 28 binde aldım 2 yılda 128 bin olmuştu:D ALKOLLÜ bir hayvan pert etti pandamı.
6 cı arabam 1.3 gp active şimdiye kadar aldığım dış görüş olarak en iyi araçtı.ancak iç plastikleri kapkara pandanın mavi ve güzeldi gp ye alışamadım 9 ay kullandım ve 22 bine aldım 24.750 sattım.
7 ci ve şimdiki aracım fiorino.ilk tiptronik aracım ve en büyüğü.kullanması zevkli aynaları büyük yola hakimiyet fazla yüksek olduğu için inip binmesi rahat.içi gp göre daha kaliteli.gp ye göre daha az yakıyo.alalı 4 ay oldu.
allah nasip eder ölmessem 8 ci arabam yine fıat bravo öncelikli linea veya doblo premio.