Sayfa 6/12 İlkİlk ... 2345678910 ... SonSon
234 sonuçtan 101 ile 120 arası

Konu: İhtiyacı Olan Çocuklar için Forum olarak Yardım Topluyoruz....

Cihan Şallı
    csalli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....
    Edilen teşekkür: 42

Ben teşekkür ederim Fikret abi. Böyle güzel şeyleri sürekli yapmamız gerekiyor. Sizin vasıtanızla güzel bir iş başaracağız inşAllah.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fikret gümüş
    fiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55
    Edilen teşekkür: 447

Buna birey olarak bizlerin toplum olarak her kesimin ihtiyacı var (DÜŞÜNMEKTEN UTANMIYORSAN,SÖYLEMEKTENDE UTANMA) düşünen ve söyliyen olmak için.

4. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

arkadaşlar konuyu güncel tutmamız lazım... 10-15 kişiden başkası yazmıyor...

fikret gümüş
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55

okulların süresi azalıyor tespit acısından .acaba Eser bey şu ana kadar mevcut olanları (kitap,adet olarak,diger gerecler) bunu günlük olarak forum sayfalarında belirtsekmi

Eser HÜNER Emekli Moderatör
    Scottie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    26 ABS
    Edilen teşekkür: 3581

herkes topladığını veya göndereceğini belirtmesi güzel olur...

Murat KOCA
    EviLDoeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum... Orçun abi ile de bir görüşmem oldu. kalabalık ve istanbul'un her yerine konuşlanmış bir şirkette çalışıyorum. herşey iyice şekillendikten sonra bende elimden geleni yapacağım. benim gibi düşünen arkadaşlar olabilir. bu yüzden irtibat, okul adı gibi bilgilerinde en başta yazılması iyi olur... şu an sadece ikitellide bir okul adını biliyorum o kadar. daha fazla bilgi daha sağlıklı olur.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

merhabalar tekrardan..şu an için gündemde olan okul sanırım benim okulum..okulun açık adı: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
    iletişim: Tayfun AYDIN(tayfux) (4-C Sınıf Öğretmeni)
    adresi şçyle anlatayım mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var onun tam karşısında peugeot satış merkezi var onun hemen arkasında mehmet akif mahallesinin içinde kalıyoruz.

11. Bu mesajı için 2 kişi tayfux'ye teşekkür etti:

Cihan Şallı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....

Arkadaşlar konuya ilgi çok az,bu kadarla sınırlı kalmamalıyız. Ben elimden geldiğince sözlü olarak etrafıma duyurmaya ve istemeye başladım, kısa bir zaman içerisinde toplamaya başlayağım gibi inşAllah. İrtibatta olduğum kişilerede güzel bir mail hazırlayıp atmayı düşünüyorum, onlarda şirketlerinde paylaşacaktır, bu yönde elimden geleni yapacağım. Hemen kısa zamanda birşey olması pek mümkün gibi değil ama sabırla çalışmamız gerek, 2-3 hafta içinde güzel bir yardım toplayabiliriz gibime geliyor. Net iletişim bilgileri olması çok güzel, düzgün bir mail hazırlayabilirsem sizlerle de paylaşacağım, işlerim ve derslerimden vakit ayırıp elimden geleni yapmaya çalışacağım.

13. Bu mesajı için 2 kişi csalli'ye teşekkür etti:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

cihan hocam süpersin bende en yakın zamanda okulumda size çay içereceğim günü bekliyorum

Cihan Şallı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....

inşAllah Tayfun öğretmenim inşAllah O çocukların mutlu gözlerini görelimde,gerisi her zaman yapılır En kısa zamanda facebook ve mail adreslerimizden paylaşabileceğimiz bir mail hazırlamaya çalışacağım.

Cihan Şallı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....

Arkadaşlar merhaba,

Şöyle bir mail hazırladım, çoğunluk onay verirse tanıdığımız herkese gönderelim derim.

Geleceğe Işık Tutuyoruz.

İhtiyacı olan çocuklarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz.

Arkadaşlar, bizler forum.grandepuntotr.com üyeleri olarak öğretmen olan üye arkadaşlarımız ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın vasıtası ile okullarda yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız için yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. İlk hedef olarak belirlediğimiz okulun ve ilgili kişinin bilgileri aşağıda yer almaktadır. Sizlerden hiçbir şekilde para yardımı talep etmiyoruz. Sadece o okulda okuyan 7-16 yaş arası kardeşlerimizin kullanabileceği okul malzemesi, kıyafet, mont, ayakkabı, atkı, bere, tişört vb. malzemelere ihtiyacımız var. Ayrıca okulda kurulmaya başlanan kütüphane için okumuş olduğunuz ansiklopedi, dünya eserleri, hikâyeler ve eğitim kitapları gibi kitap yardımlarınızı da bekliyoruz. Ailenizde, etrafınızda ya da iş yerinizde bu yardıma katılabileceğini düşündüğümüz yüzlerce insan var. Lütfen bu kampanyaya elinizden geldiğince destek olup ulaşabildiğiniz yere kadar ulaşmanızı önemle rica ediyoruz. Bir kardeşimizi, bir çocuğu sevindirip onların ihtiyaçlarını gidermenin vermiş olduğu mutluluk asla tahmin edilemez. Önemle rica ediyoruz, kesinlikle para yardımı kabul edilmeyecektir. Bunun yerine bir kalem kutusu, bir sulu boya, bir defter, bir atkı, bir mont alarak bunları bize ulaştırmanız bizi ve kardeşlerimizi oldukça mutlu edecektir. Kampanyamız İstanbul, Tekirdağ, İzmir ve Ankara şehirlerinde de başlatılmış ve gerçekten hayırlı bir amaç için yapılmaktadır. Bu yardıma el uzatıp, ufakta olsa katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler. Yarının yıldızlarına bugün biz ışık olalım arkadaşlar, zor durumdaki kardeşlerimize bir nebze de olsa umut olalım.

Yardım Yapılacak Okul: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
    İletişim: Tayfun AYDIN (4-C Sınıf Öğretmeni) - 05062036913
    Adres: Mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var, onun tam karşısında Peugeot satış merkezi var, onun hemen arkasında Mehmet Akif mahallesinin içinde kalıyor.

Kampanyanın detayları için bu maili size gönderen kişi ile ya da Tayfun öğretmenimiz ile irtibata geçebilirsiniz.

17. Bu mesajı için 2 kişi csalli'ye teşekkür etti:

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

cihan hocam süper olmuş ellerine sağlık şutla maili

Cihan Şallı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....

Tayfun hocam sağolasın Sitenin adresi de geçtiğinden yöneticilerimizde onay verirse öyle gönderelim. Ancak ben özellikle bir tarih aralığı belirtelim diyorum, maile de bu tarih aralığını eklersek çok daha ciddi ve hızlı olabilir.

Özlem Çufaoğlu
    ozdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    34 VL 2583
    Edilen teşekkür: 1326

Cihan, ellerine sağlık, harika olmuş...
    Senin de söylediğin gibi yönetim onayından sonra çevremizdekilere
    yollayabiliriz ve ben de tarihin acilen belirlenmesinden yanayım...

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

fikret gümüş
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34 GH 55

Alıntı csalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,

Şöyle bir mail hazırladım, çoğunluk onay verirse tanıdığımız herkese gönderelim derim.

Geleceğe Işık Tutuyoruz.

İhtiyacı olan çocuklarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz.

Arkadaşlar, bizler forum.grandepuntotr.com üyeleri olarak öğretmen olan üye arkadaşlarımız ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızın vasıtası ile okullarda yardıma ihtiyacı olan çocuklarımız için yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. İlk hedef olarak belirlediğimiz okulun ve ilgili kişinin bilgileri aşağıda yer almaktadır. Sizlerden hiçbir şekilde para yardımı talep etmiyoruz. Sadece o okulda okuyan 7-16 yaş arası kardeşlerimizin kullanabileceği okul malzemesi, kıyafet, mont, ayakkabı, atkı, bere, tişört vb. malzemelere ihtiyacımız var. Ayrıca okulda kurulmaya başlanan kütüphane için okumuş olduğunuz ansiklopedi, dünya eserleri, hikâyeler ve eğitim kitapları gibi kitap yardımlarınızı da bekliyoruz. Ailenizde, etrafınızda ya da iş yerinizde bu yardıma katılabileceğini düşündüğümüz yüzlerce insan var. Lütfen bu kampanyaya elinizden geldiğince destek olup ulaşabildiğiniz yere kadar ulaşmanızı önemle rica ediyoruz. Bir kardeşimizi, bir çocuğu sevindirip onların ihtiyaçlarını gidermenin vermiş olduğu mutluluk asla tahmin edilemez. Önemle rica ediyoruz, kesinlikle para yardımı kabul edilmeyecektir. Bunun yerine bir kalem kutusu, bir sulu boya, bir defter, bir atkı, bir mont alarak bunları bize ulaştırmanız bizi ve kardeşlerimizi oldukça mutlu edecektir. Kampanyamız İstanbul, Tekirdağ, İzmir ve Ankara şehirlerinde de başlatılmış ve gerçekten hayırlı bir amaç için yapılmaktadır. Bu yardıma el uzatıp, ufakta olsa katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler. Yarının yıldızlarına bugün biz ışık olalım arkadaşlar, zor durumdaki kardeşlerimize bir nebze de olsa umut olalım.

Yardım Yapılacak Okul: MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ-KÜÇÜKÇEKMECE
    İletişim: Tayfun AYDIN (4-C Sınıf Öğretmeni) - 05062036913
    Adres: Mahmutbey çıkışında 212 alışveriş mağazası var, onun tam karşısında Peugeot satış merkezi var, onun hemen arkasında Mehmet Akif mahallesinin içinde kalıyor.

Kampanyanın detayları için bu maili size gönderen kişi ile ya da Tayfun öğretmenimiz ile irtibata geçebilirsiniz.
    cihan kardeşim olaya destek verip sahiplendigin için teşekürler.forum yöneticisi arkadaşlar kordinasyonu yapacaklardır.tarih belli olsa iyi olur.

23. Bu mesajı için 2 kişi fiko'ye teşekkür etti:

Cihan Şallı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....

Alıntı ozdem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan, ellerine sağlık, harika olmuş...
    Senin de söylediğin gibi yönetim onayından sonra çevremizdekilere
    yollayabiliriz ve ben de tarihin acilen belirlenmesinden yanayım...
    Teşekkür ederim.Tarih olması daha sağlıklı geri dönüşler olmasına sebep olur diye düşünüyorum.

Cihan Şallı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....

Alıntı fiko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihan kardeşim olaya destek verip sahiplendigin için teşekürler.forum yöneticisi arkadaşlar kordinasyonu yapacaklardır.tarih belli olsa iyi olur.
    Bence de Fikret abi, bu tür konularda zaman önemli, ne kadar çabuk başlarsak o kadar çabuk ulaştırırız. Belki çok olağan üstü şeyler yapamayabiliriz ama bir çocuk bir çocuktur, kesinlikle az diye düşünmeden devam etmeliyiz.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

evet haklısınız bencede tarih aralığını bir an önce belirlesek süper olcak bu arada bugün yönetici arkadaşlarla konuştum okulumuzda feci bir şekilde sıra ihtiyacı varmış..masa ve sıra..öğrencilerimiz 3 kişi oturuyor benim sınıfımda bir sırada 3 kişi oturuyor fakat diğer sınıflarda durum daha kötüymüş..

Cihan Şallı
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 US....

Tayfun hocam, şimdi anladığım kadarıyla okulda farklı ihtiyaçlar var. Şimdi bence siz okuldaki öğretmen arkadaşlar ve yöneticilerle bir görüşerek asıl ihtiyaçları belirleyin. Bu ihtiyaçlar arasından yapabildiklerimizi veya temin edebildiklerimizi yapalım, elimizden geldiğince destek olmaya çalışalım. Ama gereksinimler net şekilde belli olsun ki o yönde doğru yardımları yapalım diyorum.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Bu işler aceleyede gelmez arkadaşlar... Benim fikrim daha öncede belirtmiştim nisan mayıs gibi olmasından yanayım hatta mayısın ilk haftası 1 hafta senelik izine çıkacağımdan ve daha rahat koşuşturma imkanım olacağından Mayısın ilk haftası olsun derim...

Sayfa 6/12 İlkİlk ... 2345678910 ... SonSon