bende yardım etmek isterim ama maalesef kitap okuma alışkanlığım yok o yüzden hiç kitabımda yokama diğer türlü maddi manevi yardım ederim elimden geldiğince
![]()
Evet mehmet o çocukları sevindirmek gibisi varmı bu dünyada güzel olan bişey... Kitap temin etmemiz kolay hatta ben bayaa bir ansiklopedi kitap temin ettim dün konuda konuşurken... Tayfun öğretmenimizin okulunda 100 öğrenci civarında durumu iyi olmuyan çocuklar varmış bunlar için 07-12 yaş arası kıyafet ayakkabı vs toplmalaıyız... 2nci el olabilir tabiki temiz ve sağlam... Bazı mağazaları ve üretim yerlerini dolaşmalıyız... Sonuçta 1-2 tane gönlünden kopup veriyorlar...
bende yardım etmek isterim ama maalesef kitap okuma alışkanlığım yok o yüzden hiç kitabımda yokama diğer türlü maddi manevi yardım ederim elimden geldiğince
![]()
Serhatçım maddi yardım talebimiz yok.. Manevi desteğini eksik etme bizden... Çevrenden eşinden dostundan ihtiyacımız olan kitap elbise ayakkabı temin edebilirsin... Teşekkürler...
Herkese selamlar...
Son derece önemli bir konuya değinilmiş, gerçekten ihtiyacı olan okulları
saymakla bitiremeyiz ama sırf sayıları çok diye de öyle bir köşe de
oturup vah vahlanmanın da kimseye bir faydası olmuyor malesef.
Facebook da sosyal sorumluluk grubu üyesiyim ve daha geçen hafta
diyarbakır da bir okula kırtasiye malzemesi, kıyafet, kitap vs temini yaptık.
Ve Allah' ın izniyle daha bir çok ihtiyaç sahibi yerlere yardım etmeye de devam edeceğiz.
Çocukların yüzündeki küçücük bir gülümseme gerçekten değer biçilemez
bir mutluluk.
Öncelikle okul öğretmenleri ihtiyaç listesini belirlemeli.
Herkes listeye göre elinden gelen yardımı yapacaktır zaten.
Bazen kişiler direkt alışveriş yapmak vs. ile uğraşmak istemiyorlar
ya da vakit bulamıyorlar vs. ve maddi destek de bulunmak istiyorlar,
bu şekilde maddi destekler toplanarak, toplu alım da gerçekleştirilebilir.
Malzemelerin nerede toplanacağı, maddi destek olacaksa hesap bilgisi
vs belirlenirse herkes elinden geleni yapmaya başlayacaktır.
Şimdiden herkesin yüreğine, emeğine sağlık...
şu anda benim sınıfımın biliyorum pahalı ama acil olarak projeksiyonu yokve ondan da acil kitabım kalmadı
![]()
Fikret arkadaşım bu yaptığın noktalama işaretlerinden vazgeçsen... Boşu buşuna sayfa kalabalığı yapıyor...
Hadi bakalım bu kadar kişi olamaz. sayının artması lazım.....
Çocuklarımızı sevindirelimm...
kalem falan araştırdım internetten... ucuz yollu bulursam 500 tane falan alıcam...
Gayet güzel... Toptancıları var bunların onlarla görüş...
araştırıyorum... inşallah katkım olur..
Manevi katkımız canı gönülden olduktan sonra maddi zaten katkımız olur esercim...
genelde öğretmenlerimiz yaprak test olsun, deneme sınavı olsun, çalışma kağıdı verecek olsun beyaz A4 kağıtlara ihtiyaçları oluyor, bilgilerinize.
Ben kendimi rahatlatmak açısından söylüyorum, belki burada yapılan yardıma maddi olarak katılamayabilirim, Çünkü kendi okulumda da aşırı ihtiyaç olduğu için yanlış anlamazsanız buraya öncelik vermek istiyorum. Ama her türlü manevi yardıma aracılığa hiç olmadı o okula gittiğimiz anda Boludan seve seve katılmak isterim... Saygılar.
Alışveriş için carrefour en uygunu. Geçen hafta onca market gezdim
içlerinde en ucuzu carrefour du, hem uygun fiyat hem de çeşit çoktu.
Tabi diğer toptancıları bilemiyorum.
Mesela,
12 renkli sulu boya 1,30 TL
4'lü kalem traş 1,50 TL
tanesi 1,00 TL. ye kumaş kalemlikler vardı ve daha bir sürü şey...
fikir olması açısından yazdım...
Merhaba, gerçekten çok güzel ve anlamlı, hepsinden öte yavrularımıza faydamızın dokunacağı bir konu açılmış. Teşekkürler.
Ben de bu konuda önce evdeki kitaplardan başlıycam. İşyerinde bulunduğum pozisyonun avantajını kullanıp büyük firmalardan konuyla ilgili yardım isteyeceğim. Promosyon olarak dağıttıkları çocuklarımızın işine yarar ürünler olabiliyor dönem dönem, kalemlik, kalem vs. Bunlardan bile temin edebilsem ne mutlu bana.. Gölde bir damla olur belki ama böyle böyle amacımıza ulaşırız diye düşünüyorum.
İlk görüşmemi şimdi yaptım Coca cola firmasıyla.. Olumlu yanıt aldım. İnşallah kısa süre sonra buradan gönderdikleri malzemeleri sizlerle paylaşacağım..
Konu Misafir tarafından (07/03/2011 Saat 15:37 ) değiştirilmiştir.
Ben her sene bır cocuk gıydırıyorum..
Ayrıca kızımın okuluna 2 yıldır 200 er kıtap gönderdım...
Bu forumda cok guzel seyler olacaghına canı gonulden ınanıyorum
I ' m c a p u l i n g . . .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri