inşallah cihan hocam keşke herkes sizin kadar aktif olsa bu konuda şöyle bazen forumu etraflıca okuyorum tartışan arkadaşlarımız birbirlerine laf söylemek ile harcayacakları zamanı bu işler için harcasa keşke![]()
Elimizden ne geliyorsa yapalım hocaminşAllah kısa zamanda sizi bu sıkıntıdan kurtarırız.
inşallah cihan hocam keşke herkes sizin kadar aktif olsa bu konuda şöyle bazen forumu etraflıca okuyorum tartışan arkadaşlarımız birbirlerine laf söylemek ile harcayacakları zamanı bu işler için harcasa keşke![]()
Keşke hocam keşkeinşAllah katılım sayısını arttırıp daha fazla çocuğa ulaşırız ve onları mutlu ederiz.
tayfun hoca senin konuyla ilgilenemedim hep ters istikamet lerdeydim bir de araba konusu var.kusura bakma!
taksiyi mal sahibi değiştirdi.: kendimiz için punto evo: en azından mevcut olan okuma kitaplarını bir hale koymak lazım...
son durum nedir arkadaşlar nisan ayına da giriyoruz..sürekli güncel tutmak istiyorum ki yeni üye olan arkadaşlar da görsün konuyu..
arkadaşlar öncelikle tekrar merhaba bu konu biraz gündemden düştüğü için,ayrıca yeni arkadaşlarımız katıldığı için yazmak istedim.ilgi gösterirlerse seviniriz.kitap,yardım konusunda desteklerinizi bekliyoruz.tekrar TEŞEKÜRLER!!!!!!
fikret hocam elimden aldın benden çok yaşayacaksın bende yazayım diyordum tam senin yazdığını gördümevet arkadaşlar ikitelli munis faik ozansoy ilköğretim okulu çocukları sizleri bekler
![]()
[QUOTE=tayfux;501206]fikret hocam elimden aldın benden çok yaşayacaksın bende yazayım diyordum tam senin yazdığını gördümevet arkadaşlar ikitelli munis faik ozansoy ilköğretim okulu çocukları sizleri bekler
[/QUt Tayfun günaydın nasılsın, iyimisin mayıs ayından önce güzel bir organizasyonla inşallah bunu hallederiz özellikle kitap konusunu iyi olacak.iyi pazarlar
Merhaba, çocuklar.
Bir geniş
bir büyük «Merhaba» demek,
sonra bitirmeden sözümü
yüzünüze bakıp gülerek
— kurnaz ve bahtiyar —
kırpmak gözümü...
Biz ne mükemmel dostlarız ki
kelimesiz ve yazısız
anlaşırız...
Merhaba, çocuklar,
merhaba cümleten... NAZIM HİKMET.....
BU şiir tayfun öğretmen sana ve miniklerine......
Ben topladığım çanta, boya kalemi, kalemlik gibi malzemeleri işyerinde odamın bir kenarında bekletiyorum. İsterseniz bu hafta ici kargoya verebilirim hocam..
gülay hanım teşekürler,iyi pazarlar sizin yaptıgınız en iyisi oldu bu kampanya başlayalı her şey hazır ama bunun dışında bizler hazırmıyız bilemiyorum.zamanı gelince bunları bir araya getirip inşallah organize oluruz.ayrıca yukarıdaki şiiri ailenize bir teşekür olarak kabul ederseniz sevinirim...
Oğluma okudum sizden bir hediye olarak, çok sevdi. Ben teşekkür ederim. Daha fazla seyler yapmayı çok isterdim.
Orcun bahsetmişti, evet. İslerimin yoğunluğundan forum sayfası bilgisayarımda açık olsa bile pek fazla takip edemiyorum konuyu. Değişen bir durum var mı yok mü bilemedim, bu yüzden sorma gereği duydum hocam. Pekala Mayıs ayına kadar birseyler daha eklenir umarımteşekkürler böyle bir yardımlaşmaya önayak olduğunuz için...
teşekkürler Gülay Hanım fakat benden çok Fikret abim bu konuyu gündeme taşıdı bende bu konu aracılığı ile kendi teşekkürüm ile birlikte fikret hocama sunuyorum Allah razı olsuntamam Orçun hocam da görecektir konuyu o da eminim yazacaktır birşeyler olumlu yada olumsuz mayısın ilk haftası güzel olur diye düşünüyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri