Tayfun abicim, kütüphanenin son durumu nedir ? Ben duruma göre kırtasiye malzemesi ya da kitaba yöneleceğim.
aynen abi
Tayfun abicim, kütüphanenin son durumu nedir ? Ben duruma göre kırtasiye malzemesi ya da kitaba yöneleceğim.
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
Bu konuyu untmayalim arkadaslar...
arkadaşlar dün müdüre hanım ile görüştüm özellikle maddi anlamda çok borcumuz var dedi okul komple boyanmış sıraların çoğu kırıkmış onların tamiratı ve boya masrafları için..ben hesap numarası vermiştim zaten o konuda yardımcı olunmaya çalışılırsa sevinirim..ister hesap numarasına isterseniz de bağış makbuzu karşılığı...çocuklar için ise 2.el eşya da sıkıntı çıkıyormuş onun için sıfır olursa daha iyi olur..birde kütüphane de şu an için kitap konusunda bir sıkıntı yok..
Tayfun hocam okul aile birliği yokmu sizin okulda?
orçun hocam okul-aile birliğinin okul kısmı var fakat aile kısmı olaya biraz ilgisiz malesef..yılda 30 lira topluyoruz bütün okullar 100-200 aylık toplarken onu bile alamıyoruz malesef onun için okul borç batağında..herkez okul milli eğitimin baksın okuluna diyor da malesef bakmıyor işte su,elektrik herşeyi okul ödüyor..
Tayfun hocam ben gonlumden koptugunca alisveris yaptim...kalem sulu boya dalan filan... yarin masukiye bulusmasina getiriyorum... istanbillu arkadaslara berecegim...onlar size ulastirir...
Tayfun abi o zaman ben maddiyat olarak birşeyler yapmaya çalışacağım..
evet uzun yıllar devlet okullarını çalışmış birisi olarak tayfun öğretmenin söylediklerine katılıyorum .hele okulların açıldığı şu günlerde bakanlık acıklama yapsada bağış alınıyor malesef birde milli eğitim para almak yok diyor .fakat yapılan bağışlardan pay alıyor.arkadaşların tekrar ilği göstereceğini umuyorum bende eser arkadadaşım gibi kitap ve kırtasiye olarak düşünmüştüm ve okulların acıldığı ilk hafta elimizdeki malzemeyi forum olarak okula götürmeyi arzulamıştım nakdi yardımın (hesap numarasına)yanı sıra böyle bir paylaşımı direk okula götürerek çoçuklarla bunu paylaşmak ve tayfun öğretmeni tanımak istemiştim elinde malzeme olan varsa forum kabul ederse bunları götürmek isterim (dileyen tayfun öğretmenle irtibata geçip onun adınada kargo ile gönderebilir..
.
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
cihan sana ayrıca çok teşekür ederim .bizzat kendin gidip yaptıgın yardımlar ve yapacağın yardımlar için binlerce teşekür...
fiko
“Böcek olmayı kabul ediyorsanız ezildiğinizde AĞLAMAYACAKSINIZ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri