bende elimdikileri toparlayıp gönderiyorum
şimdiye kadar duyarsız kaldığım içinde özür dilerim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ben den adres bekleyen arkdaşlara öncelikle teşekür ederim.elinizdeki malzemenin yeni sezon okulllar açılıncaya kadar sizde kalmasını ve yeni katılan arkadaşların desteği, forum desteginin artması ile daha iyi olacaktır
Fikret abi bugün Bursadan gülayla ( )ile konuştuk hatta diğer konuya yazdım...Onun elinde de bayaa bişeyler birikmiş ve KRIMINAL arkadaşımızda bişeyler yolladı... Yani bayaa malzeme var elimizde... Evet 5 ay oldu attık tuttuk ama malesefki istem dışı sorunlar işler vesaireler çıktı... Gülaya benim önerim okulların ilk açıldığı gün yada ilk açıldığı haftanın günlerinden birinde gönüllü arkadaşlar tüm toplananları okula götürür öğrencilere ve okul yönetimine teslim eder güzel bir organizasyon olur diye düşündüm... İlk gün korkusu olan çocuklarada bir nebze teselli dağıtmış oluruz... Hatta coşkun abide diğer yazısında belirtmiş... Şuanda benim elimde de ansiklopedi - kitaplar ve bilimum çocuk giysileri mevcuttur... Bişey yaptığımız yada kulak arkası attığımız yok abim... Sevgi ve saygılarımla...
Henüz kimse bir yere bişey yollamasın ve ellerinde olanları muhafaza edip dahada arttırsın... Göndermeler karışınca ortalıkta karışır arkadaşlar... Hatta elimizdekileri ikiye böler aynı gün içinde 2 okula bile gidebiliriz... İlk gönüllü benim.... Bu organizasyonda seve seve görev almaya hazırım hatta aldım bile... Okulların açılmasına yakın uygun bir adres vereceğiz gönüllü arkadaşlarla ürünleri teslim edeceğiz...
Sevgi ve saygılarımla....
Bu konuyu boşlamak demiyelimde ilgisiz davrandığım için ilkönce o çocuklardan senden fikret abi ve diğer forum arkadaşlarımdan kendi namıma özür dilerim... Çok büyük ve güzel bir organizasyonla telafi edicez...
beni fikret abi bursa yolunda yakaladıarkadaşlar foruma da fazla giremiyorum yarın düğünüm var 5 dklığına zor giriyorum
çalışmalarınızı takip ediyorum haberiniz olsun
adresi verdim diğer konuda arkadaşlar okul adreside:MUNİS FAİK OZANSOY İLKÖĞRETİM OKULU İKİTELLİ/K.ÇEKMECE
Tayfun hocam ve diger ogretmen arkadaslar okullarin acilisinin 2nci yada 3ncu gunu hangi tarihe geliyor... O gune organizasyon yapiyoruz...
bişi yazmadım ama bende baya zula yaptım![]()
TSİ Jetta.
Forumda hiçmi öğretmen arkadaşımız yokmuş ya...
Arkadaşlar araştırıp buldum 19 EYLÜL 2011 tarihinde okullar açılıyormuş... Organizasyon tarihimizi 20 EYLÜL 2011 olarak teklif ediyorum... Uyarmı? Çalışanlar 1 gün izin alırlar herhalde iş yerlerinden... Ne dersiniz_?
Konu JASMINE tarafından (05/06/2011 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
1 ana konuya çok konu açılınca böyle karışıyo ortalık... Ana konu burası orası kapanmalı buradan devam etmeli bence...
Orçun abi okulların ilk günlerinde bu organizasyonu yapmamız güzel olur,kısmet olurda o güne sağ kalırsak inşAllah bende destek olmak isterim. Hatta tayfun hocamla görüştük,ben toplamış olduğum kitap,malzeme ve kıyafetleri bir aksilik olmazsa yarın kendisine teslim edeceğim. Tutacak fazla yerim olmadığından kendisine bırakmak en doğrusu diye düşündüm,önümüzdeki sene en uygun şekilde değerlendireceklerdir. Ayrıca maddi yardım yapacak arkadaşlar için belirtmek isterim ki, çok uygun fiyatlara İstanbul'un belirli noktalarında kırtasiye malzemesi temin edilebilmektedir. Eminimki diğer illerde de bu tip yerler var, maddi olarak yardım yapmak isteyen kişiler bu tip yerlerden malzeme temin edebilirler ya da belirlenen bir kişi aracılığıyla malzemelerin alınmasına yardımcı olabilirler.
Herşey bir kenara bir gerçek var ki, biz Türk insanı yardımseveriz falan diyoruz ya hani,çok az kaldı bu bahsettiğimiz insanlardan..Artık insanlar sadece kendilerini düşünüyorlar..Abartmıyorum belki bir akşamlık meze parasına 1 kutu malzeme alınabilirken insanlar mezelerini tercih ediyor(örnek olarak verdim,yanlış anlaşılmasın)..Daha önceki sayfalarda yazdığım bir metin vardı,yardımda bulunacağına inandığım 50 kişiye gönderdim,sadece 2 kişi geri döndü,insanlar gerçekten de göründükleri gibi değillermiş..
Kusura bakmayın çok uzattım,inşAllah güzel bir organizasyonla bu ve bunun gibi olaylara karşı sağduyumuzu gösterir ve hep taze tutarız..
Saygı ve selamla..
orçun hocam ben düğünümün olduğu gün bile yazdım foruma adresimi telefon numaramı okulun adını ne istendiyse..okulların açılış tarihi dediğiniz gibi onu da yazdım diğer konuya..ne zaman isterseniz gelebilrsiniz cihan arkadaşım benimle iletişime geçti yarın nasipse bana topladığı malzemeleri getirip bırakacak..örnek olması ve eylüldeki organizasyonun gerçekten güzel bir şekilde gerçekleşmesi dileği ile..
Konuyu güncel tutalım,tüm üyeler görsün![]()
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
Herzaman destek unutulmadi bu konu...
Desteğimiz sürecek abilerim![]()
İtalyan heyecanımın yerini Fransız aldı..
aynen desteğe devam bu arada müdüre hanım ile de görüştüm hertürlü maddi yardım da dahil kabul edebileceklerini bunun presedürde sıkıntı çıkarmayacağını söyledi..
Makbuz kesildigi surece Prosedurde sikinti cikmaz tayfun hocam...
öyle ise maddi yardım için de banka bilgilerini verirsen
daha iyi olur. Daha önce de dediğim gibi iş yoğunluğundan vs.
alışveriş yapacak vakti olmayan ya da çevrelerinden birşeyler
temin edemeyecek arkadaşlarımız olabilir ve maddi desteği tercih edebilirler...
Sonuçta maddi desteklerle de gereken eksikler temin edilebilir...
okulun banka hesap numaralarını verebilirseniz yardımı iletmeye çalışırız..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri