merhaba ögretmenim
merhaba ögretmenim
tebrik ediyorum çok yararlı bir konu. okul isimleri belirlense ve hangi okulun neye ihtiyacı olduğu,toparlanır tabiki. kitapda kıyafetde bi şekilde tahmin edilir yaşlara göre bedenleri falan ama ayakkabı ihtiyacı olan öğrenciler için öğretmenlerimiz ayakkabı numaralarını öğrenirlerse elimizden geleni yaparız..![]()
mrb tayfun ögretmen senin işlemler hızlanıyor
bana kitap sevgisini aşılayan meslek olarak sevmemi saglayan bir ögretmenimdi ben bu kitap sevgisini çocuklarla paylaşmak istedim
daha fazla kişinin konuya ilgi göstermesi gerekli yazan kişiler sınırlı... hadi bakalım forum canlanın...
Resmen forum uyuyor yada konu başlığı ilgi çekmedi... Konu başlığını " Çocukları Sevindirelim Kampanyası" yada " Aydınlığın Şövalyeleri Nerdesiniz? Kampanyası" olarak değiştirelim...
Konunun ismini değiştirdim. beğenmez iseniz yine değiştirebiliriz...
Sadece kitap toplamıyoruz eser...
teşekkürler eser hocam topiği canlı tutalım sürekli..bide üyelere bilgilendirme msj ı atılabilir bence..
şu an elimde30/40 cilt arası kitap var biriktirip foruma göndermeyi düşünüyorum olurmu (belirlediginiz adrese)
Fikret arkadaşım sen hiç gönderme... İstanbul ve çevre yerleşim yerlerindeki arkadaşlar organize olduğumuzda Tayfun öğretmenimizin okuluna bizzat gidip teslim ederiz... Diğer illerdeki arkadaşlardan kargo vasıtasıyla yardımları talep ederiz...
Teşekkürler esercim... Birde bu konuyu anasayfaya banner olarak ekleme imkanı olursa süper bişey olur... Sevgiler...
anlaşıldı.. deniz kenarında bir adam binlerce denizyıldızının içinden alıp ,alıp denize atıyormuş.onu gören başkası ..binlerce var onlar için ne degişecek demiş adam kumsaldan bir tane daha almış ve denize atmış ve onun için çok şey degişti demiş.........
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri