Yeterki çocuklar mutlu olsun Tayfun... Gerisi teferruat...
süpersiniz arkadaşlar evet sizlerden yardım gelirse bu da inşallah dergilerde falan yer alır herkez forumumuzun ismini duymuş olur okulumuza yardım edilmiş olur herkez mutlu olur![]()
Yeterki çocuklar mutlu olsun Tayfun... Gerisi teferruat...
Gerçekten okurken gözlerim yaşardıbakmayın güldüğüme. Bende Bolu Mengende bir okulda Rehber Öğretmen olarak görev yapıyorum. okula 9 köyden taşımalı eğitim geliyor burda da bayağı ihtiyaç var. Kendi çapımda ve öğretmen arkadaşlarla organize olarak birçok öğrenciye yardım ettik tabi daha da etmek gerekiyor.
Sakın yanlış anlamayın benim okuluma da hemen böle bişi yapalım diye yazmadım, bu organizasyonda bende üzerime düşeni yaparım... Duyarlı arkadaşlarıma sevgilerle...
ögretmenim meraba inanın okullardaki ögretmenlerimizin çabalarını yakından biliyorum sizlerin sayesinde bu olay gelişirse çokmutlu olacagız
hadi bakalım tüm forum el atsın bu işe...
arkadaşlar konuyu yapışkan yaptım.
Konu Scottie tarafından (05/03/2011 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.
Tayfun hocam simdiden iki koli kitap ansiklopedin hazir.... Yola devam durmak yok... Ssgol eser....
Merak etme tayfun ogretmen cocuklarida mutlu edicez... Hedefim idealim o arkadasim...
arkadaslar daha onceden bizler okullara bilgisayar ve kirtasiye yardiminda bulunduk, yani sosyal yardim hizmeti forum sitemiz icin bir ilk degil.
sakarya arifiye de bir ilkogretim okuluna kirtasiye ve bilgisayar yardiminda bulunduk.
tekrardan buna benzer yardim hizmetlerinde bulunmaya devam edecegiz tabi ki. yonetim olarak destek vermeye haziriz her zaman. bu tur yardimlar maalesef bazen ihtiyac sahiplerine ulasamiyor, o nedenle bizzat teslim edilmesinde fayda goruyorum. cunku okul yoneticileri ihtiyac sahiplerine dagitmak yerine depolamayi tercih edebiliyorlar.
hatta bir kac fotograf paylasayim:
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
valla tüylerim diken diken oldu tek öğretmenli bir köy okulunun öğretmeni olarak. bu kampanyaya elimizden geleni yapmak isteriz. köyümüzde fazla ihtiyacı olan öğrencimiz yok ama ben bu konuyu öğrencilerime bir okutayım pazartesi bakalım tepkileri ne olacak gönüllerinden neler kopacak nasıl yardımda bulunacaklar ne tür projeler hazırlayacaklar![]()
Arkadaşlar çok yararlı bir topic açmışsınız, elimizden geldiğince desteğe ben de varım, kitaplığı altüst edeyim bi..
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
resimler çok güzel bu kitap konusundada böyle olur sizlerin idaresinde sonuca ulaşır
Bizzat kiyafet olayini ihtiyac sahibi cocuklara ben yada biz dagitmayi dusunuyorum... Kitaplarida ellerimizle kutuphaneye yerlestiricez... Planim ve idealim bu arkadaslar... Hadi cok kitaba ve kiyafete ihtiyacimiz var... Tayfun hocam surekli koordineli olucaz...
manisa kula encekler köyü ilköğretim okulunda görev yapmaktayım toplam 170 öğrencimiz var.
Konu shellcininabisi tarafından (05/03/2011 Saat 23:52 ) değiştirilmiştir.
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
merhaba ögretmenim
tebrik ediyorum çok yararlı bir konu. okul isimleri belirlense ve hangi okulun neye ihtiyacı olduğu,toparlanır tabiki. kitapda kıyafetde bi şekilde tahmin edilir yaşlara göre bedenleri falan ama ayakkabı ihtiyacı olan öğrenciler için öğretmenlerimiz ayakkabı numaralarını öğrenirlerse elimizden geleni yaparız..![]()
mrb tayfun ögretmen senin işlemler hızlanıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri