golf gaza basmamıs olmasın:) arkadaslar altımızdakı ekonomi için üretilmiş araçlar unutmayalım
Printable View
o yarışta kesin golfün haberi yoktur yoksa nereye geçiyon 1.3 75 hp lik arabayla golfü ama ertuğ 'daki arabayla tokatlarsın ancak yoksa 1.3 75 lik le 230 lar falan hikaye kadran 230 gösteriyo zaten nereye 230-240 a vuruyonuz yaa:)
75lik geçer:) şaka bir yana ben 200 ü gördüm daha öncede yazmıştım bir daha da görmek istemiyorum:) araba yolda gitmiyorda uçacakmış gibi geliyor.. arabaya yay vede geniş taban lastik olmadan da bu sürat çok tehlikeli.. 200 ü geçer mi bana geçer gibi geldi biraz rampada bulursa.. ama ben denemek istemiyorum...
bugün denedim araba 160 tan sonra motorun sesi azalıyor sadece ssssssssss diye rüzgar sesi kalıyor. sanki benzinliye biniyorum :) rüzgarın sesi dizelin sesini bastırdı :D:D ama okadarda kötü değil yüksek hızlarda arabanın durumu yahu bana dahada yere oturuyor gibi gekiyor
erdem bıraz akıllı ol duzgun konus olurmu ınsanları germe merte karsı konusmalarınada dıkkat et oyle ozelden falan msj larda sana gerı doner moralın bozullur uyarmak ısterım
Hız söz konusu olunca gerginlikler ortaya çıkıyor maalesef.
Hepimizin araçları ile farklı deneyimleri oldu mutlaka. Farklı yollar, farklı sürücüler ve şartlar her araç için farklı sonuçları ortaya çıkarmıştır. Forum ortamında hepimiz bunları paylaşıyoruz.
Herkes fikirlerini paylaşmakta özgür ancak birilerine birşey öğretme ve kendini ispat etme dürtüsünü ön plana çıkarmamak şartıyla.
Yapılacak yorumların SAYGI çerçevesinde olması gerektiğini hatırlatmak isterim. Aksi şekilde hareket eden, konuyu saptırıp huzursuzluk yaratan üyeler hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
tartışılan iki aracında teknik verileri verilmiş bence bu şekilde konuyada nokta koyulmuş daha fazla uzatmanın anlamı yok
tartışmaya sebeb olacak mesajların tekrarı halinde ilgili kişiler uyarı cezası alacaklar
lütfen seviyeli bir şekilde paylaşıma devam edelim
Muhabbet konunun dışına taşmış tekrar konuya döneyim..
Hafta sonu arabayı bakıma soktum sonra arkadaşlarla buluşup eski hava alanına gittik pistin başından durma mesafesine kadar araba 180i gördü sonra fren fren fren pistten çıkmadan durdum,
Daha sonra arkadaş kendi arabası ile önümde hızlanmaya başladı bende takip ettim arkadaşın arabasının peşinden 180i gördüğüm mesafeden daha erken 200 gördüm
İlk olarak 1.3 Multijet Evo Dynamic test ettim
İkinci olarak 1.6 FSI Golf Midilane'ı takip ederek Gerçekleştirdim
Sonuç Olarak 1.3 multijet 200ü gördü
Not: Bu Test 2 Kere yapılmıştır. Önce Pistin Kuzeyinden Sonra Güneyinden
rakım performansı etkiler..bizim buralar rakım düşük..
nasihat veren arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum :)180 k nin bizim araçlar için tehlikeli bir hız olduğunu çok iyi biliyorum sadece boş ve uygun bir yolda denedim ve eski aracımla kıyasladım ve ben sadece teknik bilgi ve teknik bilgisi olan arkadaşların motor şanzuman vites oranları ağırlık vs.gibi konularda karşılaştırmalarını istemiştim ama konu atış poligonuna dönmüş herkese teşekkürler...