Yorumları halen hayranlıkla okuyor düşüncelerimde yanılmadığımı bir kez daha anlıyorum :D
Printable View
Yorumları halen hayranlıkla okuyor düşüncelerimde yanılmadığımı bir kez daha anlıyorum :D
yorumları görünce arabamdan soğuyorum bi dyno ya sokmam lazım galiba benimki 50 hp falan. 75 likler passat focus kovalıyor ben tozuna bile yetişemiyorum
Ortada biraz değil fazla abartı olduğundan... Hayal dünyası... 1.3 mjetler 200-210 larda...
passatlara, focuslara boy boy fark atılmakta...
bir araç fabrika değerinden 10-20 km/h hadi diyelim 30 km/h fazla sürat yapsın da eee be kardeşim 50 km/h hızı yaptırana da helal diyorum... Her ne kadar inanmasamda...
Okuduğunu anlasan ilk önce, kimse boy boy fark attığından söz etmemiş.Elbette 75'lik puntoyla passat kovalayacak kadar mantıksız insanlar değiliz, hele ki hayal dünyasında yaşamadığımız kesin.Virajlı ve ve iki arabanın yan yana zor gittiği rampada 3.vitese kadar dayandığımdan bahsettim sadece, pasaat, 2 eski kasası şimdikinden.Arkasında da tdi yazıyordu(4. vitese atınca fark attı da arkada rahat görebildim)Rahat ol yani her türlü.
neyse arkadaşlar tamam passatla yarışan geçildiğini kabul ediyor da heleki yüksek hızlarda çok yavaş ivmelenen 75 lik puntoyla focusa 120 den sonra 2 boy fark atan arkadaş bunu nasıl beceriyor o da açıklarsa konu açıklığa kavuşacak
bu tip konuların sonunda hep bu oluyor efendi gibi tartışmayı beceremiyoruz.hep birbirimize sataşmalar kalp kırıcı sözler söylüyoruz.lütfen daha sakin olalım
Onu bende merak ediyorum... :D :D
Bazen abartıyor varmak istediğimiz noktayı hayal dünyamızı gerçekmiş gibi yansıtıyoruz... kusursuz ve mükemmelmiş moduna giriyoruz...
200-210 km/h yapan arkadaşları tebrik ediyor önlerinde saygıyla eğiliyorum...
Hörmetler... :D :D :D
sürekli bunun olma sebebi
1- Abartı (olmayan şeyleri bence var gibi göstermek)
2- Adminler zamanında müdahale etmiyor... Bunda da üyenin üyelik tarihi, mesaj sayısı, yaşı, punto aracı var mı yok mu gibi hususlar ağır basıyor...
3- Forumda eleştiriye tahammül yok...
4- Kendi sınıfında en çok kronik sorun olmasına rağmen bunları hiçe sayarak en kaliteli modelmiş imajı oluşturmak ve özellikle de motor konusunda performans aracı gibi sanki bir spor araç modunda aşırı yüksek performans veriyormuş algısı oluşturmak...(fren en iyi, yol tutuş en iyi, yedek parça en ucuz, ses sistemi en güzel, motor en ekonomik, performans en yüksek vs vs. ee geriye ne kaldı... boşuna C,D,E segmentleri üretiliyor...)
Yorumum yok abi... saygıyla eğiliyorum...
Eğerki yapmışlarsa tebrik etmek lazım... ama unutmadan 210 çıkacak kadar uzunlukta rampa nerde var ? bu yolların hepsi düz mü? kimse bana demesin biz viraja 200 le gireriz diye...
Mantık olarak bakıldığında 200-210 km/h için uzun bir yol ve uzun bir süre lazım...
Tr de böyle bir yol var mı ?
Varsa bu yol nerdedir ?
Varsa bu yolun trafik durumu nedir ? ( yavaşlatıcı etken yok mudur? )
Varsa bu yol uzunluğu ne kadardır ?
Varsa bu yol viraj durumu nedir ?
200-210 km/h hız yapılmışsa kaç saniye/dakika/saat stabil gidilmiştir?
Bunları sormak isterdim ama sormuyorum... Çok faktörlü kıyaslama yapıldığında bunun olmayacağı aşikar abi...
Arkadaşlar konuyu takip ediyoruz... sizlerden ricam ikili diyaloglara girmeden konuyu tartışmanız...
Ankara-Ş.koçhisar-Aksaray-Adana yol arası düzdür... Yani bildiğiniz çöl... 1-2 kez fiat harici bir marka ve modelle deneme yaptım ama maksimum 180-185 km den sonra sol şeride ya araç çıkıyor, ya kavşak geliyor, ya tali yol bağlantısı giriyor, yada hafif yada keskin viraj...
Zaten 160 dan 180 km/h a kadar çatlıyor araç... Yol çok uzun, düz ve tenha olmalı ki uzun süre de yüksek sürata çıkabilesin...
Dediğim gibi bence imkansız...