bende tam tersini taşıyorum 120 ye kadar 2 boy önde kalıyor sonra arkadan izliyor
Printable View
Benim arac 50-60 yıl gibi bir zamanda 230 km hızın ulasıyor :)
ya arkadaşlar kimse kusura bakmasın da sanki biraz bol keseden sallıyoruz gibi geldi ŞAHSİ GÖRÜŞÜM tsi ler focuslar falan bana pek ianadırıcı gelmedi hadi aracımız bravo 120 lik falan olsa neyse diyeceğim de sonucta 1.3 75-90 hp lik araçlar ilginç. Hız yapan arkadaşlar siz yine Dİkkat edin Allah kaza bela vermesin o süratlere gerek yok. koskoca 4 şerit otobanın ortasında kafam kadar çukur olan güzel türkiyemde aman dikkat diyelim saygılarımla....
yaa kardeş çok yormuşsun kendini ama sonuç sıfır sonuçta bu motorla 210 yapan kullanıcılar var eski modellerinde ben bu olayı tecrübelerime dayanarak paylaşıyorum ama bilmeni istediğim bişey var bu olayı servislerde onaylıyor euro5 motorlar ecudan hız kısıtlaması var deniyor bilgilerinize
İbre gösterebilir, ama gerçek hızınız o değildir. İbrede her gördüğünüze inanmamak lazım :)
Devirdeki dalgalanma yüzünden kadran değiştirenleri biliyorum.. Kadrana değil gps ile hızınıza bakın :)
3-10metre hassasiyeti olan GPS verisine güvenmelimiyiz??
200kmh = 55m/s
Gpslerin ülkemizde en iyi ihtimal 3-5 metre hassasiyeti olduğunu düşünürsek %10'a yakın hata payı olabilir diye düşünüyorum.
**Hız müşirinin nereden ölçüm yaptığını bilmediğim için kadranın güvenilirliği hakkında yorum yapamıyorum ama :)
bu hızlara hiç gerek yok otoyolda 120 en fazla yeterlidir normalde 90-100 bence çok yeterli o yüzden riske gerek yok yalnız şunu söyleyeyim yorum yapanlardan biri palio ile 180 yapınca hissetmiyordum ancak gp de korkuyorum demiş ve kusura bakmasın saçmalamış eski aracım palio ydu bırak 180 i 120 de bile araç yerden havalanacak gibi olup zangırdamaya başlıyordu üstelik aracım oldukça bakımlı ve temizdi.GP ile palio yuda aynı kefeye koymayalım ha şu var ki palio 1.6 16V ler efsanedir birçok araçla kedi fare gibi oynar ama güvenlik ve yol tutuş 0 dır.
Dün akşam , passat tdi ile bayır yukarı kapıştım :) 3. vitese kadar dayandım, geçemedi, 4. vitese attığımda yarım boy fark yedim.İyi bile dayandığımı düşünüyorum.
Beyler açık havaya konu açmayın LÜTFEN :D :D :D
Helal olsun valla millete :)
Hella rampada passat tdi kovalayan abiye hayran kaldım :D bence passat dip gaz yapmamış ya da devrini sonradan almış..