Sayfa 16/23 İlkİlk ... 121314151617181920 ... SonSon
459 sonuçtan 301 ile 320 arası

Konu: Puntolarimiz ne zaman geliyor

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ooo hayırlı olsun Uğur. Güle güle kullan aracını.. Banoto servisi ile ilgili iyi şeyler duymuyorum zaten forumda.. Sanırım aracı aldıktan sonra pek uğramayacağız oraya.. Hatta ben boya koruma için anlaşmıştım onu bile yaparken rezil etmesinler diye korkuyorum şimdi. Gerçi pek bişey yapmayacaklardır bence, yeni araba zaten bi cila atarlar en fazla
    Evet aynen öyle yapmışlar bir cila ile geçiştirmişler işi. Bende uğramıyacagım bu sabahtan bitirdim trafik sorununu. Yalnız plaka JAB cıktı iyimi
    Artık senle yalova yollarında karşılaşırız

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Hepiniz sağ olun. teşekkür ederim umarım hepiniz en kısa zamanda kavusursunuz araçlarınıza.

3. 14/05/2009, 17:27

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı qwertasdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün sabah bayiyi aradığımda oradaki bayan araç daha italyada dedi.bugün akşam kendim gittim.ekrandan baktım.araç yolaçıkmayı bekliyor yazıyordu.yani gelmiş tofaşa bayinin dediğine göre.ben de şaşırdım valla kime inanacğımı
    ben bilgileri direk sende alıyım bundan sonra
    Valla test ediyorum aslında ama zorlayamıyorum pek. Bizim evin yakınında ciddi bir yokus var. Açıkcası alttan yukarı durmadan cıkınca sorun yok. Ama tam dikte durup kalkış yapınca zorluyor gibi. Daha doğrusu olay şöyle; tam kalkış yapıyorsunuz 1. viteste biraz hızlanayım 2 atayım diyorsunuz. 1 ide devri iyi yükseltip 2. vitese atarken bayır cıktıgınız için yarım gazla atılır normalde. normalde o gazla daha yüksek devir beklerken birden devri düşüyor arabanın. korkuyorsun stop etcek diye. Ama etmiyor yavas yavas da olsa gidiyor. ASK paketinde mbr (motor tork düzünleyici) ile alakalı oldugunu sanıyorum. normalde o gazla yüksek devir vermesi lazım ani devir yükselişini algıladıgına size izin vermiyor kendi yavas yavas artırıyor devri. Aynı şeyi ışıklada kalkıslardada yaşadım gaz tam vermeme rağmen gazdan ayağımı kıpırdatmama rağmen arac yavas yavas devirleniyor. (birden yüksek devir yapcakmış gibi kasıyor sonra sanki bişi tutuyor onu yavas yavas artırıyor.)

Açıkçası 6. vitesi unutuyorum. 5 te bağırınca şaşırıyorum hep öyle atıyorum 6 ya. Lakin 6 da çok rahat gidiyor araba. Yakış düşüyor. 120 ile gidiyonuz sanki 70 le gidiyonuz gibi. ÇEvre yolunda attım cruise 120 ye bağdaş kurdum arabada

Bir tek direksiyon sol elimi yoruyor. Yükseklik ayarınımı tutturamadım. Yoksa alıştıgıma ters geliyoda ondanmı bilemiyorum.

Ve gözüme ufak bişi çarptı. Bütün gp lerde var sanırım o hata. REsmini yayınlıcam bir ara. kaputun yan camurluk kaportası ve far ile kesiştiği köşe, arabayı önünüze aldıgınızda sağ, sol a göre hafif düşük. KAtuplar hafif yomuk gibi cevremdeki 1-2 puntada aynı şeyi gördüm. Belli olan bişi değil. Gözüme takıldı işte.

Birde bence iyi olayan hata. Yeni dinamiklerde arka camlar elektrikli oldugundan sürücü tarafına da arka camların düğmelerini koymuşlar. O nedenle kapıdaki panel de uzunlamasına duruyor. Faka size yakın tarafa arkaları koymuşlar. Elinizi hizası diye eliniz hep ona gidiyor. Sürekli arkaları acıyorsunuz. Ön cam lar için hafifte olsa elinizi uzatmanız gerekiyor. Aynı şey aynaların düğmesi içinde öyle uzanmanız gerekiyor. Lakin güzel bişi düşünüp araya klit düğmeside koymuşlar. O düğmeye basınca arkadan isteselerde camları acamıyorlar. Çocukların camları açmaması için güzel bir düşünce.
    Konu xcruelx tarafından (14/05/2009 Saat 17:50 ) değiştirilmiştir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Gözün aydın Uğur, hayırlı uğurlu olsun.Darısı diğer bekleyenlerin başına

Yokuştaki sıkıntının msr ile alakası yoktur Uğur.Zaten yüksek vites ve düşen devir bu sistemin devreye girme ihtiyacını otomatik olarak ortadan kaldırmakta.Yaşadığın sıkıntı biraz kullanımla alakalı.1. viteste biraz daha devirlenip seri bir şekilde 2. vitese geçerek bu devirlenme güçlüğünün önüne geçersin araca alıştıkça, tekrar hayırlı olsun...

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gözün aydın Uğur, hayırlı uğurlu olsun.Darısı diğer bekleyenlerin başına

Yokuştaki sıkıntının msr ile alakası yoktur Uğur.Zaten yüksek vites ve düşen devir bu sistemin devreye girme ihtiyacını otomatik olarak ortadan kaldırmakta.Yaşadığın sıkıntı biraz kullanımla alakalı.1. viteste biraz daha devirlenip seri bir şekilde 2. vitese geçerek bu devirlenme güçlüğünün önüne geçersin araca alıştıkça, tekrar hayırlı olsun...
    Saol Arda. Aynen dediğini yapıyorum 1 de devirlenip 2 atıyorum. Dediğim şöyle açıklayım. diğerlim 1. viteste gaz pedalının sonuna kadar basacak şekilde devirlendim. 2. vitese attarken gazdan ayağımı geri çekmiyorum yada çok az cekiyorum. Devrajı bıraktıgımda gazdan dolayı motor birde devir artısı yapması gerekirken yapcak gibi oluyor sonra devir düşüyor. yavaş yavaş artırıyor. (ben bu arada gaz pedalında ayagımı hiç kıpırdatmıyorum.) Belki ASR olabilir. Normalde o harekette patinaj cekmesi lazım hımm. Kendi sorumu kendim cevapladım sanırım. Asr kapayıp deneyim bir.

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Asr patinaja düşmüş lastiğe giden torku azaltır.Bu bana daha mantıklı geldi Uğur.Zaten asr çalışıyorsa göstergede esp genel uyarı ışığını da görürsün, buna da dikkat et derim...

sercan kılıç
    egemavera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

valla arkadaşlar bende dün şerit koptu ortalığın ayaklandırdım. 60 gün dediniz haftaya doluyor; ya benim siparişi vermediniz, ya ötv yi geçirtip oradan da kar etme planınız var dedim bu iki ihtimal asla olamaz diyorsanız siz kapatın dükkanı böyle firma böyle bayimi olur 4 teker bir gövde arabanın ne zaman geleceğinden 2 aydır haberiniz yok fabrika ile iletişim zaafiyetiniz ciddi boyutta dedim bugün aracın en geç mayıs sonunda teslim edileci konusunda bilgi dönüşü yaptılar. mayıs sonu teslim olmaması halinde konu hakkında kanuni olarak maddi manevi tazminat talebim olacağını da ekledim. bu tür şeylerde gelir beni bulur zaten uğraştırıcı işler ama asla tüketicinin hakkı yenmiyor kazanmış olduğum iki dava var bu üçüncü olacak sanırım. tavsiyem sadece bayi ile değil çağrı merkezi ile de koordine kurmanız. arabasını bekleyen herkese allah sabır versin, teslim alanlara da hayırlı olsun.

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı egemavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşlar bende dün şerit koptu ortalığın ayaklandırdım. 60 gün dediniz haftaya doluyor; ya benim siparişi vermediniz, ya ötv yi geçirtip oradan da kar etme planınız var dedim bu iki ihtimal asla olamaz diyorsanız siz kapatın dükkanı böyle firma böyle bayimi olur 4 teker bir gövde arabanın ne zaman geleceğinden 2 aydır haberiniz yok fabrika ile iletişim zaafiyetiniz ciddi boyutta dedim bugün aracın en geç mayıs sonunda teslim edileci konusunda bilgi dönüşü yaptılar. mayıs sonu teslim olmaması halinde konu hakkında kanuni olarak maddi manevi tazminat talebim olacağını da ekledim. bu tür şeylerde gelir beni bulur zaten uğraştırıcı işler ama asla tüketicinin hakkı yenmiyor kazanmış olduğum iki dava var bu üçüncü olacak sanırım. tavsiyem sadece bayi ile değil çağrı merkezi ile de koordine kurmanız. arabasını bekleyen herkese allah sabır versin, teslim alanlara da hayırlı olsun.
    haklısın sercan bir mayıs sonu lafı almış gidiyor.mayıs sonu gelince de haziran başı derler mi çok merak ediyorum.ne olacağı konusunda hiç bi fikir yürütemiyorum.
    uğur bu arada bi kaç soru daha sorsam sana?
    -yol bilgisayarı kullanışlı mı?mesela kapı falan açık kaldığında yazıyor mu?
    -konfor olarak aracı nasıl buldun?
    -aracın ses yalıtımı nasıl?sesi içeri alıyor mu?
    -son olarak(aracım gelene kadar pek son olacağını sanmıyorum ama)starjet 95bg motordan beklediğin performansı buldun mu?

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı erdta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

Ben pazartesi günü 1.3 mj fun siparişi verdim haftaya aracı alacagim hayırlısı ile gemi beklenenden erken geliyormus. Umarım tum bekleyenleri araclarida bu gemidedir ve bekleyen herkes haftaya mobil olur.
    Hayırlı olsun kaça sipariş verdiniz?

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar bazı ufak tefek aksaklık yaşadım ama aracımı aldım sonunda. Plaka yetişmedi. Geciciyle saldılar sabahtan onuda halletcez.

Yalnız sol kapı tarafından rüzgar sesi yapıyor biraz normal mi ? Cevre yoluna cıktıgımda fak ettim gerçi cevre yolu bir yer aşırı rüzgarlı ama olmaması gerek değilmi?

Birde karter koruma taktırayım dedim. saçtan yapılma koruma takmaya kalktılar. Dedim bu ne plastik olması gerekmiyormuydu bu? orjinal de yokmu diye. bana multijetlerin koruması oldugunu sürekli bundan taktıklarını standarta gp nin kartel koruması olmadıgını söyledi. Bende siteden bir atkadasın koydugu resimi gösterdim. Bu ne dedim. kaldı öyle . onada bir kulp buldu. Dedi bu her tarafı kapalı hava almaz ozman gp nin karter haznesinde altta kanallar varmıs oradan hava sogutma yapıyormus falan filan salladı hemen. Daha ilk elden servise uyuz oldum.
    Hayırlı olsun kazasız cezasız...

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Hangi bayiden sipariş verdiniz? Ben geçen P.tesi aracın durumunu sorduğumda üretilmiş görünüyo demişlerdi. Benim araç üretildikten sonra kalkmak üzere olan bi gemi varmış ona yetiştirdikleri için salı günü İzmir'deydi aracım. Ay sonuna alırsınız endişelenmeyin. Paniğe gerek yok.

sercan kılıç
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

tunç bey ben enrico albertiden verdim mavişehirde koçtaşın yan tarafındaki bayiden. 22 martta vermiştim panikten daha ziyade insanları bilgilendirme olayı sıfır ben aramasam arayacakları yok kulaklarının üzerine yatıyorlar verdikleri teslim süresi geldi geçecek hiçbirşey belli değil. böyle kopukluk olmamalı. araba hala binemedi gemiye ne gemi ise bizim puntoğlanın çapı büyük herhalde uçak gemisi olmadan bindiremeyecekler herhalde.

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı qwertasdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haklısın sercan bir mayıs sonu lafı almış gidiyor.mayıs sonu gelince de haziran başı derler mi çok merak ediyorum.ne olacağı konusunda hiç bi fikir yürütemiyorum.
    uğur bu arada bi kaç soru daha sorsam sana?
    -yol bilgisayarı kullanışlı mı?mesela kapı falan açık kaldığında yazıyor mu?
    -konfor olarak aracı nasıl buldun?
    -aracın ses yalıtımı nasıl?sesi içeri alıyor mu?
    -son olarak(aracım gelene kadar pek son olacağını sanmıyorum ama)starjet 95bg motordan beklediğin performansı buldun mu?
    Yol bilgisayarı 3 satır. Türkçe ve gayet kullanışlı şeyler var. Tek eksisi sürekli ileri gidiyor olmanız. bir es geçnizde geri dönemiyor oluşunuz. Birde dediğin gibi sol ön kapı açık şeklinde uyarılar veriyor.

Konfor olark iyi koltuk kolcakları güzel lambalar ön arka cam düğmeleri felan cok iyi.

Yukardada yazdıgım gibi gece yolculugunda yüksek hızlarda rüzgar sesi geliyor içeri azda olsa. gündüz duymuyonuz bile. Lakin arac rolantide çalışırken motor sesi duyulmuyor bile. hatta titremiyor bile arac. Çogu zaman stop mu etti dedim.

Valla ben 1.4 brodwayden buna geçtim. onda bastınmı gaza koltuga yapıştır hatta arabanın arkasanı sağa sola sallar dı ani kalkışlarda. Bunda öyle hissedemiyorsun tani normal buda okadar sistem var asr si bilmem nesi kalkışlar fazla atik gelmedi bana. Ama 4-5-6 viteslerde ucuyonuz. akış güç çok iyi. 1-2-3 yavaş kalıyor viteslerde.
    Konu xcruelx tarafından (15/05/2009 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

tunç bey ben enrico albertiden verdim mavişehirde koçtaşın yan tarafındaki bayiden. 22 martta vermiştim panikten daha ziyade insanları bilgilendirme olayı sıfır ben aramasam arayacakları yok kulaklarının üzerine yatıyorlar verdikleri teslim süresi geldi geçecek hiçbirşey belli değil. böyle kopukluk olmamalı. araba hala binemedi gemiye ne gemi ise bizim puntoğlanın çapı büyük herhalde uçak gemisi olmadan bindiremeyecekler herhalde.
    Hocam haklısınız. Ben de Bornova Enrico'dan sipariş vermiştim. Gayriciddi davrandıkları konusunda hemfikiriz zaten. Benim arabam üretilmiş ben Bayi ile görüşmesem bana bi telefon açıp haber bile vermiyorlar. Ama birza daha sabır en kısa zamanda alırsınız aracınızı.

Birol Demirci
    karaelmas67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    67 AN 420
    Edilen teşekkür: 11

Arkadaşlar nihayet mutlu son KARAELMASIM bu sabah gelmiş serviste gerekli bakımlardan sonra yarın öğleye doğru almaya gel dediler pazarteside plakası falan çıkacak ben yarın araçı alacağım hayırlısı artık 21 martta sipariş vermiştim çoluk çocuk arabasız 2 aydır neler çektim ben bilirim darısı diğer araç bekleyen arkadaşların başına inşallah aracımda herhangi bir problem yoktur bakalım. Herkese selamlar.
    EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZDIR.

merve eagle
    merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 3

karaelmas67 hayırlı olsun darısı biz bekleyenlere
    yalnız bazı arkadaşlar bahsetmiş bu bayilerin vurdumduymazlıkları sinir bozucu
    sanki zorla araba satıyolar ne iş anlamak mümkün diil
    bunları asıl Italya'ya şikayet etmek lazım...

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

bugün bayiye gittim.bir tır araç gelmiş.içlerinde bir gp active vardı.benim araç yine yok.daha bekliyorlarmış.nasıl bir iştir bu anlamak mümkün değil.ben mayıs sonuna geleceğini de düşünmüyorum artık.kimsenin bir şeyden haberi yok.bu irtibat kopukluğuna şaşırıyorum.

bu arada birol hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanmanı dilerim.

A.Kemal HATiP
    tyrant86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    10 K 3656
    Edilen teşekkür: 47

araçların bazısı gölcük gümrükteymiş işlemleri yapılıyormuş.ufak bi müşteri hizmetleri-ithalatçı firma şikayeti sonucunda bayinin parayı aldıktan sonra uzun bi süre aramamıştı şikayetimden 7 dk. sonra tlfon açarak aracımla ilgili bilgileri verdi.10 gün içinde aracıma kavuşuca inşallah..

sercan kılıç
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı karaelmas67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar nihayet mutlu son KARAELMASIM bu sabah gelmiş serviste gerekli bakımlardan sonra yarın öğleye doğru almaya gel dediler pazarteside plakası falan çıkacak ben yarın araçı alacağım hayırlısı artık 21 martta sipariş vermiştim çoluk çocuk arabasız 2 aydır neler çektim ben bilirim darısı diğer araç bekleyen arkadaşların başına inşallah aracımda herhangi bir problem yoktur bakalım. Herkese selamlar.
    birol abi hayırlı olsun kazasız belasız bin. teslim aldığında araba hakkında bilgilendirmeni bekliyorum. aynı model sipariş ettim senden bir ricamda eğer foto sansın varsa ön konsolun bir fotosunu beklerim.

bahri cincioğlu
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. GPS2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 399

yolda...bugün şase no*su çıktı meydana ...bekleyen araç statüsünde ...bende o*nu bekliyorum...hayırlısıyla...kavuşalım artık...

Sayfa 16/23 İlkİlk ... 121314151617181920 ... SonSon