Arkadaşlar bende sıkıldım beklemekten.Bende bayiye sordum, arabam gümrükteymiş.birkaç gün sürermiş.ondan sonra bursadaki fabrikaya gelecekmiş.ordanda malatya ya gelecekmiş..hayırlısıyla bir gelseydi..
o zaman bugün çıkması lazım hafta içi teslim alırız inşallah.
Arkadaşlar bende sıkıldım beklemekten.Bende bayiye sordum, arabam gümrükteymiş.birkaç gün sürermiş.ondan sonra bursadaki fabrikaya gelecekmiş.ordanda malatya ya gelecekmiş..hayırlısıyla bir gelseydi..
13 Nisanda kapora yatırdık 1.3 multijet 5K Active için aracımızı dün itibarı ile alıp kullanıyoruz şu anda. Çok beğendim. Yol bilgisayarını değiştirmişler. Dynamic versiyondaki yol bilgisayarı vardı.
Evet arkadaşlar hepinize güzel bi haber vereyim bugün araçlarin hepsi bugün gümrükten çikmiş yani gümrük işlemi sonlanmiş istanbul dağitim yeri ile görüştüm hemen hemen herkes aracini haftaya teslim alirmiş..
Öncelikle herkese merhabalar,
Bu başlıktaki tüm mesajları okudumda,çok şaşırdım.Ben daha önce araba alma satma plaka mlaka işlerini bilmezdim.Gidersin galeriye verirsin parasını anahtar teslim alırsın aracını,sorada plakacıya gider plaka alırsın () diye biliyodum.Bu ne ya =) 2 Haftadır bekliyorum tık yok ! Ayrıca araçların türkiyeye gelişinden sorumlu kişiler ve bi firmaya ait müşteri hizmetlerinin ilk defa bi konuda bu kadar aciz olduklarını gördüm.
Puntolarını bekleyen herkeze Allah sabır versin.
walla bide fordu görseniz.... inanın fiat forda göre çok çok ii
hadi sizlere bi mujde...BURSA yer gök punto ...bu kadar puntoyu birarada hayatımda ilk defa görüyorum ...tofaş fabrikanın kendi park alanı yetersiz kalınca ovada yer kiralamış hepsi oradan dağılacak gerekli işlemleri yapıldıktan sonra...elemanlar harıl harıl çalışıyorlardı valla...olacak o kadar...sakin olun... valla arkadaş var 40-50 000 tl arası araç alacak ama nafile yoooook...hiç bir markada...
bahri usta bursanın neresinde bu araçlar gelip kendim alayım bari bu iş bööle olmucak beklemekte bi yere kadar.!
Konu poyraz_o tarafından (23/05/2009 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.
ötv indirimi uzatılabilirmiş
ford transitlerin abd ye uğurlanmasında koç yönetimi başbakandan rica etmişler...
Türk otomotivinin Ford’un anavatanına ihracat zaferi - Hürriyet
ama yinede biran önce puntolar gelsin artık....
arkadaşlar özel plakanın çok masrafı var mıdır?
bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
gerçi ortada daha araba yok ama bayiye henüz bu konuda danışmadım
yani normalinden çok daha pahalı mıdır? hani şöle 200-300 fark varsa ii olurdu...
çok soru soruyorum ama
bu hill holder denilen sistem puntoların hepsinde var mı
yoksa opsiyonlu mu?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri