İtalyadaki fabrikayı Türkler tetikledi hani bu kadar talebe nasıl yetişecekler acaba onu düşünüyorum.
Bence 2-3 ay arasında teslimat yapılır. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaşlar yeni araç siparişi veren arkadaşların ne zaman sipariş verdiği ve ne zaman aracını alacağıyla ilgili bilgisi varsa bunu buradan paylaşalım istedim.Ben 20 martta ankara otoya sipariş verdim,1.3 fun titanyum gri .Dün aradığımda bir haftaya kadar bilgi alacaklarını söylediler.
İtalyadaki fabrikayı Türkler tetikledi hani bu kadar talebe nasıl yetişecekler acaba onu düşünüyorum.
Bence 2-3 ay arasında teslimat yapılır. Alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Konu narkoz30 tarafından (10/04/2009 Saat 11:21 ) değiştirilmiştir.
benim 2-3 hafta oluyor sipariş vereli. o zaman nisan sonu mayıs başı demişlerdi.
daha sonra mayıs sonu gibi gelecek dediler.
istanbulu aradık. mayıs sonuna kalmaz puntolar dediler![]()
Bende 20 martta sipariş verdim banada mayıs sonu dediler.![]()
O kadarda beklenmez ya ben o kadar bekleseydim sabırsızlıktan çatlardım
GRANDE PUNTO 1.4 FİRE ACTİVE 77 BG 3K
Bende mart 23 gibi (yanlış hatırlamıyorsam) sipariş verdim. Nisan sonu mayıs başı dedilerdi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Eski arabamıda sattım müşterisi cıkınca. Yaya kaldım. Yaw eskiden her yere yürüyerek giderdim. Hiç yorulmazdım km lerce yol teperdim. Rahata kolay alısıyor insan ya. Arabaya fena alışmışım. Bir ay eksikiğini hissetmem diyordum ama hissettim açıkçası.
İnşallah daha fazla gecikmez. İtalya daki depremden dolayı geciktiriyorlarmış diye aklımda geçmiyor değil.
Deprem dedin de bu arada İtalyanların başı saolsun ya keşke yardım edebilsek.
Alla alla ben Fun istedim Egzotik kırmızı 1 haftada geldi.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
Yaben ne yapayım 16 şubatta verdim siparişi aradan 4 gün sonra eski arabama talip çıktı verdim ogünden beri tabanvayım allahtan bi arkadaşım vasıtasıyla ucuza punto kiraladık bitanede benim makine gelene ayamızı yerden kesiyor.Açıkçası bana ilk sölediklerinde mayı9s sonunu bulur demişlerdi şimdide nisanın son haftası yada en geç 15 mayısa kadar teslim almış olursunuz dediler.Hanımda fırçalıyor hadi hayırlısı bakalım okadar yüklersen arabayı olacağı buydu bekleriz böle diye![]()
ben de aracımı 2 hafta önce sipariş ettim,araç şuan herşeyiyle hazırşanslılardanım sanırım
bu arada benim de italyada geldi aracım
![]()
bende 20 martta 120 hp turbojet full siparişi verdim 60 gün sonraya gelir dediler.acaba zamda koyarlarmı o gün ki aldığım fiyata 750 tl zam geldi şuan![]()
bize zam gelmiyeceğini söylemişlerdi mart siparişni verenlere
Hayır sordum benim araç zonguldakta varmıs sans eseri Hemen ordan getirtmişler.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
21 MArtta sipariş verdim 2 ay dediler. Mayıs sonuna gelir diye düşünüyorum. Dikkatimi çekti İzmir'den sipariş verenleri 2 ay sonraya atıyolar ama Bursadan sipariş verenler de 2-4 hafta arasında teslim alıyorlar araçlarını. İtalya'dan geldiği için İzmir'e daha erken varması lazım doğal olarak. Anlayamadım ben bu işi.
Gelen her araç önce bursaya gidiyo diye biliyorum.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Ozanın da belirttiği gibi İtalyadan gelen her Fiat önce fabrikaya gidiyor buradan Türkiye ye dağıtım olmakta.Bu nedenle Bursa teslimleri biraz daha kısa sürede gerçekleşebilir...
20 Martta görüştüm Sipariş ettim 10 Nisanda plakası takıldı ve dün teslim aldım....
Allahım Kaza bela vermesin. Bekleyenlerede sabır versin....
GRANDE PUNTO 1.3 MTJ FUN BEYAZ CO-PİLOT - BLUE ME - FIAT HI-FI 100W SES SISTEMI
Eski Nick:07sea07
İzmir'de liman olunca ben direkt buraya gelir diye düşünmüştüm. Demek ki önce Tofaş'a gidip oradan dağıtılıyor. Teşekkürler.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri