Sayfa 17/23 İlkİlk ... 131415161718192021 ... SonSon
459 sonuçtan 321 ile 340 arası

Konu: Puntolarimiz ne zaman geliyor

ilker kara
    ik77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06 AD3862
    Edilen teşekkür: 137

dün yine aradım gemi bekliyormuş halen.tam 10 gündür gemi bekliyor.birmod lojistikteki arkadaş aramamdan rahatsız oldu birazcık bu üçüncü arayışımdı.ne çabuk sıkıldıysa.bugün kalkacak bi gemi varmış ama ona yüklenecek araçların listesi henüz ellerine ulaşmamış.pazartesi salı tekrar arayacağım.

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

2 haftadır. türkiyede bir yerlerde araba daha gelemedi..
    tahmini teslim tarihindede 19 mayıs yazıyor..
    sabırsızlıkla bekliyoruz..

Mehmet K.
    memox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 70

Benim aracımda gelmiş! Bu gün gittim gördüm, henüz yeni gelmiş, otoparkta toz içinde duruyor. Şimdi plaka işlerine başlayacağız, haftasonuna doğru alıcam inşallah...

tunc tt
    tunc35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi
    Edilen teşekkür: 36

Alıntı ik77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün yine aradım gemi bekliyormuş halen.tam 10 gündür gemi bekliyor.birmod lojistikteki arkadaş aramamdan rahatsız oldu birazcık bu üçüncü arayışımdı.ne çabuk sıkıldıysa.bugün kalkacak bi gemi varmış ama ona yüklenecek araçların listesi henüz ellerine ulaşmamış.pazartesi salı tekrar arayacağım.
    Size en azından bilgi veriyorlar bize araç gelene kadar doğru düzgün bilgi de vermemişlerdi.

gökhan s.
    qwertasdf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .
    Edilen teşekkür: 20

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size en azından bilgi veriyorlar bize araç gelene kadar doğru düzgün bilgi de vermemişlerdi.
    tunç aracın hayırlı olsun bir sorum olacak.aracın koltuk döşeme, ön konsol, torpido ve kapı içi renkleri nedir?bilgi verirsen sevinirim.

6. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı qwertasdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tunç aracın hayırlı olsun bir sorum olacak.aracın koltuk döşeme, ön konsol, torpido ve kapı içi renkleri nedir?bilgi verirsen sevinirim.
    Teşekkürler Ali. Sen de en kısa zamanda alırsın inşallah aracını. Koltuklar planet koyu gri denilen siyah zemin üzerinde beyaz çizgiler var. Pek beyenmedim açıkçası. Ön konsol da değişik bi renk beyaz desem değil çok açık bir mavi gibi ama mavi de değil Kapı içleri de yanılmıyorsam siyahtı tam hatırlayamıyorum şimdi. Çok dikkatli bir şekilde incelemedim arabayı açıkçası. P.tesi alınca daha da ayrıntılı bir şekilde anlatırım. Hatta çekme fırsatım olursa fotoları da atarım.

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Ali, çok iyi olmasa da 1-2 fotograf çekmiştim.
    Konu tunc35 tarafından (17/05/2009 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.

10. Bu mesaj için teşekkür edenler:

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 358

Alıntı memox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracımda gelmiş! Bu gün gittim gördüm, henüz yeni gelmiş, otoparkta toz içinde duruyor. Şimdi plaka işlerine başlayacağız, haftasonuna doğru alıcam inşallah...
    Hayırlı olsun mehmet. Sevindim valla.

uğur kamçı
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. xcruelx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yol bilgisayarı 3 satır. Türkçe ve gayet kullanışlı şeyler var. Tek eksisi sürekli ileri gidiyor olmanız. bir es geçnizde geri dönemiyor oluşunuz. Birde dediğin gibi sol ön kapı açık şeklinde uyarılar veriyor.

Konfor olark iyi koltuk kolcakları güzel lambalar ön arka cam düğmeleri felan cok iyi.

Yukardada yazdıgım gibi gece yolculugunda yüksek hızlarda rüzgar sesi geliyor içeri azda olsa. gündüz duymuyonuz bile. Lakin arac rolantide çalışırken motor sesi duyulmuyor bile. hatta titremiyor bile arac. Çogu zaman stop mu etti dedim.

Valla ben 1.4 brodwayden buna geçtim. onda bastınmı gaza koltuga yapıştır hatta arabanın arkasanı sağa sola sallar dı ani kalkışlarda. Bunda öyle hissedemiyorsun tani normal buda okadar sistem var asr si bilmem nesi kalkışlar fazla atik gelmedi bana. Ama 4-5-6 viteslerde ucuyonuz. akış güç çok iyi. 1-2-3 yavaş kalıyor viteslerde.
    Arkadaşlar daha evvelki mesajımda geçen nokta ile ilgili olarak yeni araçta bu ruzgar sesi normalmi? bayiye e plaka için gittiğimde (daha aracı alalı 24 saat dolmamamıştı.) servise sordum. Ayna ile cam arası bölgenin tasarımında kaynaklandıgını söyledi. Yüksek hızlarda ses yapıyor sürekli bu şiketle geliyorlar dedi. Bende genede kapı ayarlarını kontrol edin dedim. 5 Dk bir baktılar çünkü o an görmedim nelere baktıklarını uzaktan kapıyı actıgını gördüm sadece. Ama bugunde cıktıgımda gene duydum sesi . Bişi değişmedi . gercektende öylemi öyle ise neden sürücü tarafı veriyor anlamadım.

Okan ERKOÇ
    Anestezist okan-erkoc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tokat
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    60AN **
    Edilen teşekkür: 10

benim arabamda gelmiş temizlik test ve plaka işlemleri yapılacak... araya haftasonu ve 19 mayıs resmi izni girdiği için bekliyoruz çarşamba gidiyorum arabamı teslim almaya...
    FIAT BRAVO
    MULTİJET 1.6 16V 105HP
    ***EMOTİON***
    2008
    LAV KIRMIZI

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Alıntı okan-erkoc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim arabamda gelmiş temizlik test ve plaka işlemleri yapılacak... araya haftasonu ve 19 mayıs resmi izni girdiği için bekliyoruz çarşamba gidiyorum arabamı teslim almaya...
    Hayırlı olsun. Ama söyeliyeyim test yapılmıyor tofaş ta. Herkez böyle sanıyor ama değil. Sadece şase ve motor no kontrolü yapılılır.

merve eagle
    merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Tekno Gri
    Edilen teşekkür: 3

arabasına kavuşanlara hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına
    yalnız yazılan aksaklıklar açıkcası beni de endişelendirdi
    herkese sağlıklı sürüşler şimdiden.....

sercan kılıç
    egemavera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 6

arabalarını yeni alan arkadaşlara bir sorum olacak araçların garanti süresi kaç sene olarak aldınız? 5 yıllık kampanya mart ayı içindi ya acaba bu konuda bir yokuş yapıyorlarmı onu öğrenmek istiyorum. teşekkürler

onur poyraz
    TıRSıK FaRe :) poyraz_o - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    26 TZ 855
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı egemavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabalarını yeni alan arkadaşlara bir sorum olacak araçların garanti süresi kaç sene olarak aldınız? 5 yıllık kampanya mart ayı içindi ya acaba bu konuda bir yokuş yapıyorlarmı onu öğrenmek istiyorum. teşekkürler
    vala bana sipariş verirken 5 sene dediler..
    papaz oluruz valla...

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Banada ama alırken 2 senelik evrak verdi Banoto +3 seneyi tofas size yolluyacak dedi. Bakalım bu hafta beklerim geldi geldi gelmedi basarım orayı.

gökhan s.
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .

benim araçtan daha bi ses yok bekliyoruz hala.bayiyi de aramıyorum.çünkü aynı şeyleri duymak istemiyorum.mart siparişi vermiştim.sistemlerinde aracın şase ve motor no çıkıyor.bi kaç hafta daha gelmezse heves falan kalmıcak zaten.

tunc tt
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Orleans Mavi

Alıntı qwertasdf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim araçtan daha bi ses yok bekliyoruz hala.bayiyi de aramıyorum.çünkü aynı şeyleri duymak istemiyorum.mart siparişi vermiştim.sistemlerinde aracın şase ve motor no çıkıyor.bi kaç hafta daha gelmezse heves falan kalmıcak zaten.
    Benim araç geldi de ne oldu. 1 haftadır bayide yatıyor. Terbiyesiz herifler perşembe günü parayı ödedim faturayı kesmemişler. Bugün aramasam haberim olmayak. Aradım da öyle kesildi fatura. o nedenle trafikteki işlemler de sarktı tabiki. işimiz 20 mayısa kaldı.

gökhan s.
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .

Alıntı tunc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim araç geldi de ne oldu. 1 haftadır bayide yatıyor. Terbiyesiz herifler perşembe günü parayı ödedim faturayı kesmemişler. Bugün aramasam haberim olmayak. Aradım da öyle kesildi fatura. o nedenle trafikteki işlemler de sarktı tabiki. işimiz 20 mayısa kaldı.
    aldığım bir ders de şu oldu.asla tanıdıkla iş yapmam bir daha.tanıdık dedik, mart ayında nisan fiyatından araç aldık zam geldiği için.hiç bi indirim de olmadı.araç daha gelmedi arayınca espri falan ne olduğunu anlamıyorum yine.tecrübe kazanmış oldum böylece.

uğur kamçı
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Titanyum Gri

Ali kardeş senin araç gelmez. Bak yol yakınken dön istersen. Git marea felam al daha iyi.

Araç gelsin kına yakarız beraber.

gökhan s.
    Nereden
    Çankırı
    Rengi
    Granit Gri
    Plaka
    .

Alıntı xcruelx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali kardeş senin araç gelmez. Bak yol yakınken dön istersen. Git marea felam al daha iyi.

Araç gelsin kına yakarız beraber.
    haklısın ben de pek umutlu değilim herkes sorup duruyo araba gelmedi mi die?ben de herkese bayinin verdiği cevapları veriyorum.
    bekliyoruz)yakında gelir.

Sayfa 17/23 İlkİlk ... 131415161718192021 ... SonSon