2 haftadır. türkiyede bir yerlerde araba daha gelemedi..
tahmini teslim tarihindede 19 mayıs yazıyor..
sabırsızlıkla bekliyoruz..
dün yine aradım gemi bekliyormuş halen.tam 10 gündür gemi bekliyor.birmod lojistikteki arkadaş aramamdan rahatsız oldu birazcık bu üçüncü arayışımdı.ne çabuk sıkıldıysa.bugün kalkacak bi gemi varmış ama ona yüklenecek araçların listesi henüz ellerine ulaşmamış.pazartesi salı tekrar arayacağım.
2 haftadır. türkiyede bir yerlerde araba daha gelemedi..
tahmini teslim tarihindede 19 mayıs yazıyor..
sabırsızlıkla bekliyoruz..
Benim aracımda gelmiş! Bu gün gittim gördüm, henüz yeni gelmiş, otoparkta toz içinde duruyor. Şimdi plaka işlerine başlayacağız, haftasonuna doğru alıcam inşallah...
Teşekkürler Ali. Sen de en kısa zamanda alırsın inşallah aracını. Koltuklar planet koyu gri denilen siyah zemin üzerinde beyaz çizgiler var. Pek beyenmedim açıkçası. Ön konsol da değişik bi renk beyaz desem değil çok açık bir mavi gibi ama mavi de değilKapı içleri de yanılmıyorsam siyahtı tam hatırlayamıyorum şimdi. Çok dikkatli bir şekilde incelemedim arabayı açıkçası. P.tesi alınca daha da ayrıntılı bir şekilde anlatırım. Hatta çekme fırsatım olursa fotoları da atarım.
Ali, çok iyi olmasa da 1-2 fotograf çekmiştim.
Konu tunc35 tarafından (17/05/2009 Saat 01:23 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar daha evvelki mesajımda geçen nokta ile ilgili olarak yeni araçta bu ruzgar sesi normalmi? bayiye e plaka için gittiğimde (daha aracı alalı 24 saat dolmamamıştı.) servise sordum. Ayna ile cam arası bölgenin tasarımında kaynaklandıgını söyledi. Yüksek hızlarda ses yapıyor sürekli bu şiketle geliyorlar dedi. Bende genede kapı ayarlarını kontrol edin dedim. 5 Dk bir baktılar çünkü o an görmedim nelere baktıklarını uzaktan kapıyı actıgını gördüm sadece. Ama bugunde cıktıgımda gene duydum sesi . Bişi değişmedi . gercektende öylemi öyle ise neden sürücü tarafı veriyor anlamadım.
benim arabamda gelmiş temizlik test ve plaka işlemleri yapılacak... araya haftasonu ve 19 mayıs resmi izni girdiği için bekliyoruz çarşamba gidiyorum arabamı teslim almaya...
FIAT BRAVO
MULTİJET 1.6 16V 105HP
***EMOTİON***
2008
LAV KIRMIZI
arabasına kavuşanlara hayırlı olsun darısı bekleyenlerin başına
yalnız yazılan aksaklıklar açıkcası beni de endişelendirdi
herkese sağlıklı sürüşler şimdiden.....
arabalarını yeni alan arkadaşlara bir sorum olacak araçların garanti süresi kaç sene olarak aldınız? 5 yıllık kampanya mart ayı içindi ya acaba bu konuda bir yokuş yapıyorlarmı onu öğrenmek istiyorum. teşekkürler
Banada ama alırken 2 senelik evrak verdi Banoto +3 seneyi tofas size yolluyacak dedi. Bakalım bu hafta beklerim geldi geldi gelmedi basarım orayı.
benim araçtan daha bi ses yokbekliyoruz hala.bayiyi de aramıyorum.çünkü aynı şeyleri duymak istemiyorum.mart siparişi vermiştim.sistemlerinde aracın şase ve motor no çıkıyor.bi kaç hafta daha gelmezse heves falan kalmıcak zaten.
Ali kardeş senin araç gelmez. Bak yol yakınken dön istersen. Git marea felam al daha iyi.
Araç gelsin kına yakarız beraber.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri