daha araba gelmeden içim sıkıldı bu nasıl bir ticaret anlayışı inanın arkadaşlar artık bir kumpasın olup olmadığı konusunda ciddi kaygılarım var müşteri hizmetleri bayi diyor bayi birkaç hafta diyor bu işin sonu inşallah herkes için hayırlısı olur.
Ben de bugün bayiye gittim. Bilgisayardan baktık arabamın şase numarası belli ancak ne enteresandır ki motor nosu ekrana henz düşmemiş. Neden olduğuna anlam veremedik. Sadece listenin başındaki ilk 2 aracın motor nosu vardı. Bayideki arkadaş en kısa zamanda motor nosunun ekrana düşeceğini söyledi. Yani arabam üretilmiş. (Motorsuz da olsa)
Benim araç da maximum 2-3 haftaya gelir dediler.Büyük ihtimalle sizinkiyle aynı tarihte sevkedilecek.
Konu tunc35 tarafından (04/05/2009 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
daha araba gelmeden içim sıkıldı bu nasıl bir ticaret anlayışı inanın arkadaşlar artık bir kumpasın olup olmadığı konusunda ciddi kaygılarım var müşteri hizmetleri bayi diyor bayi birkaç hafta diyor bu işin sonu inşallah herkes için hayırlısı olur.
Merhabalar
Bizimde ailecek ilk olacak aracımız Grande Punto.
Ötv İndirimden dolayı sıfır araca yöneldik. İyiki de yapmışız diyorum. Forumu dolaştıkça araç gelmeden herşeyiyle kabullendim ve çok sevdim.
Bizde 31 Martta GRANDE PUNTO 5K 1.4 FIRE 77 HP ACTIVE DAB ABS AC Tekno Gri seçeneği ile üzerimize opsiyonlattık. Nisan aynın 2. haftasında aracınız teslim edilecektir denildi. Ancak söylendiği gibi olmadı.
Sonrasında ileri teslim seçeneği çıktı. Eğer ileri teslime dahil olursanız ilk gelen araçlar arasında olucaktır aracınız denildi. Bizde ileri teslime aldırdık. Bugün itibariyle aracın bayiye geldiğini yarın fatura kesiceklerini söylediler. Bende görmeden inanmam diyorum artık.
Çok zor günlerdi. Bekleyen puntoculara Allahtan sabır diliyorum.
Mehmet senle aynı gelicek arac bence aynı tarihte verdik çünkü. Bursa olayından dolayı ilk biz alacagız. Fiat müşteri hizmetleri İstanbul Merkez üstü diye biliyorum. Ondan sana 2-3 hafta demiştir. Bu hafta yola cıksa haftaya gelir diyorum ben. Sıkma tatlı ccanınınıaracları alınca toplanalım bir ya. Şurda forumda araç bekliyen Bursadan en az 6 kişi var gibi.
![]()
ben b.kesirdenim ama bursada araçla ilgili işlerim olabilir bende gelebilirim toplandığınız bi vakit.
arabam gemideymiş..
deniz havası alıyor..![]()
Ben arabamı düşünmemeye çalışarak zamanın daha erken geçeceği fikrine kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Şunun şurasında 23 Mayıs'a ne kaldı ki?
ee şafak kaç şimdi? bir zamanlar kısa dönem askerlik yaparken bizim şafak da 28 mayıstı oradan geldi aklıma![]()
Arkadaşlar 5 dakika önce bayi ile görüştüm. Lojistikteki arkadaş aracımın üretildiğini gemi beklediğini söyledi.En geç 20 gün sonra aracınızı almış olursunuz dedi.Daha erken bile olabilirmiş.Heyecanlandımmı ne.
Bende az önce bayiyi aradım araçın yolda olduğunu söyledi ne kadar zaman alır dediğimde önümüzdeki hafta sonuna kadar inşallah diyor bakalım bekliyoruz. Bu kadar bekledik biraz daha bekleriz 21 marttan beri bekliyorum bu arada aracımıda sattım 2 aydır arabasız kaldım çok zor günlerdi bu günler benim için biraz daha bekleriz artık hayırlısı.
Konu karaelmas67 tarafından (06/05/2009 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.
EN GÜZEL GÜNLERİMİZ HENÜZ YAŞAMADIKLARIMIZDIR.
Anlaşılan o ki sipariş bekleyen arkadaşların hepsi bu ay sonunda muratlarına erecek (ben de dahil).![]()
arkadaşlar geçen gün bayii aradım motor numarası şasi numarası belli oldu dediler... gümrüğe indiğini söylediler bu gümrükten kaç günde çıkıyor bu arabalar bana bi blgi verebilri misiniz.. ha birde arabam gelince crom egzos borusu bagaj çıtası ve ön ızgara taktırtmak istediğimi söyledim bayii bana onlarında sipariş üzerine geldiğini onunda yaklaşık bir ayı bulabileceğini söylediler varmı bunun aslı astarı başına gelen oldumu...
o zaman benim aracım ve çoğumuzun aracı aynı gemi ile geliyordur inş.wallaha onur kime inanacağımızı şaşırdık.bayinin araçtan haberi yok müşteri hizmetleri allaha emanet onlarda bişey demiyor ne iş yaptıkları belli değil.sen araç gemide deyince sana da inanamadım ama inş. senin haber aldığın gibidir![]()
bende krom egsoz ve ön ızgara taktırmak istiyorum ama yarın bayiyi aradığımda sorarım serviste var mı bu parçalar yoksa sipariş ile mi gelecek diye.sana haber veririm.araç gemiye bindiğinde 3 gün yol+3 gün gümrük+3 gün bursa'da fabrikada diyorlardı önceki msjlarda
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri