Günaydın Başkent günaydın arkadaşlar herkese hayırlı günler olsun...
Printable View
Günaydın Başkent günaydın arkadaşlar herkese hayırlı günler olsun...
İzmir'den çok sıcak bir günde Günaydınn
Yasemin Hanim sobamı yakiyorsun içerde hava gayet serin :)Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
istanbuldan ankaraya kocaman bir günaydın ankaraaa canlanma vakti :)
alsancak limandayim, sabah adadan yola çıkarken ilk defa üşüdüm bi ara camı kapattım, sonbahar aaar aaar geliyor galiba :)
Ankara yanıyor her zamanki gibi ben üstü yanları açtım püfür püfür geldim :)
herkeslere geç kalmış bir günaydıınn.... skydome yoksa dijital klimamız var biz de onu açıyoruz full auto :D
günaydın başkentliler... herkese hayırlı işler, mutlu günler.
Günaydınlar olsun...
günaydın angara :)
günaydın beyler hayırlı cumalar olsun herkeze...
günaydın ankara.lılara.... sanırım bugün herkes evinde tatil yapıyorr ama ben gibi çalışanlar da varsa, Allah sabır versin diyorum :)
günaydınnn ankara , gene sıcak bir ankara sabahından herkese günaydınnnn bir haftalık bi aradan sonra yeniden aranızdayım eminim serkan çok özlemiştir beni heleki cemonun burnunda tütüyorumdur :) arkadaşlar didim tam yaşanılacak şehir yani memur olsam ilk seçeceğim şehirlerden biri güneş deniz kum plaj :) neyse mecbur döndüm. bugün üzgünüm alışmam zaman alıcak :( ankara ürkütüyor bazen bu kalabalığıyla insanlarıyla
https://resimler.balca.net/resimab/jpg/dilek10010.jpg
@ Barış : Ankara'nın sıcağı hiç bir şey değil. Ben dün Ankara'dan İzmir'e döndüm. Resmen ateşin içine düşmüş gibi oldum. Nemden dolayı burası daha kötü yani. :)
dediğin doğru yasmin ama izmir gibi yerde yok dün didimden gelirken izmir yolunu kullandım ya heryer yemyeşil ağaç :) ankaraya doğru gittikçe bozkır ve çölll yuhh dedim yaaaaa böyle güzel yerleri bırak git ankaraya :)
yaa barış kardeşim nerelerdesin sen yaaaaaaa..... bu arada günaydın herkesleree.... hadi tatilden de geldin bomba gibisindir :) arada bi girerim dedin ama tatilde de uğraşılmaz zaten tahmin ediyodum :)