vaayy balığa varım ben... o zaman bi gün işten erken çıkıp geliosun yetişiosun bizim çıkışa yapıoruz bişiler :)
Printable View
vaayy balığa varım ben... o zaman bi gün işten erken çıkıp geliosun yetişiosun bizim çıkışa yapıoruz bişiler :)
ok ramazan bitsin rakı balık yapalım olmaz mı? sen dediğim yeri anladın dimi serkan bu incekte süper yerler var orda buluşalım diyorummm
ya ben yani şey. anlamasam da navigasyon anlar yaa :)
ramazan bitsin ben ankara rakı balık diye bi konu açalım zaten meteksandan tarif etmek çok kolay olmazsa gelir alırım seni :) sadece herkesin günü müsait olsunnnn cck 1 bu yazıyı okuyosan sende hazırlıklı ol sende geliyorsun:)
ya zaten meteksan bnm burnumun dibinde cyberpark'a hemen arkasında zaten. eğer beytepe köyü yolundan bahsediosan sizin eve giden yol olarak her gün gidiorum ama yok real'in karşısından filan gidiliyorsa oraları bilmiyorum.
ama yapalım tabi yaa.. ankarayı da tanımış olurum az çok...
yok beytepe yolu üzerinde merka etme kolay bulurusun serkan
teşekkürler hasan bey sağolsunlar aralıktada alsanız 125 ocakta da alsanız 125 süper uygulama :D
beyler akşam eşimle ve 1 çift ile iftar için yemeğe çıkmayı düşünüyoruz varmı tavsiyeleriniz?
boşverin ya bilkente girip ne yapacaksınız:)
erciyes işyerlerinin orada sultanahmet köftecisi var tevsiye ederim,pide yemek istersen antaresin biraz ilerisinde develi cıvıklı pidecisi var orayı kesinlikle tavsiye ederim,kebap yemeye de macunköy metronun arkasında ki urfalıya giderim ben hep orası da olabilir:)
abi bir ankaralı olarak ayıptır soraması nerede bu erciyes işyerleri :D
pardon tabi nerde bulunduğumuzu söylemeyince macunköy tarafı falan çıktı :D
biz çankaya tarafındayız abi burdan macunköye gitmek iftar saatinde o trafikte isyan ettirirz bizi :D
serkan atakule demode oldu artık :D
ne bilim abi ben ankarayı gezerken bikaç yıl önce ilk atakule'ye gitmiştik :) yani benden bu kadar, hatta söyleyin güzel yerler de bize de lazım olur ;)
muhtemelen bilkentteki restaurantlardan birisi olucak ramazan olmasına rağmen gayet sakin oluyor mekanlar diğer türlü kalabalık mekanlarda hep fiyasko.
o zamaaaaaaaan... bordo derim.... gerçi biber'in de yemekleri iyi fakat bazıları nedense soğuk geliyo...
sen paket söylüyorsundur ondan :D