eee herhalde serkan tatilde vakit ayırıp nasıl gireyimmmm :) valla bir hafta bile yetti bana darısı herkesin başına :) bu arada buluşmaya gelemedim :( ne yaptınız eğlendniz mi? güzel miydi?
Printable View
eee herhalde serkan tatilde vakit ayırıp nasıl gireyimmmm :) valla bir hafta bile yetti bana darısı herkesin başına :) bu arada buluşmaya gelemedim :( ne yaptınız eğlendniz mi? güzel miydi?
iyi ettin :)
valla gelecem diyenlerin bi kısmı gelmedi ama yine de yeterli sayı vardı, baya güzel geçti eğlenceliydi. ankara buluşması kısmında fotoların olduğu yazıdan itibaren biraz oku :)
okucammmm :) neyse kısmet başka buluşmaya ama bi pintball veya halı saha yapalım hazır soğuklar başlamadan ne dersiniz? ama gelecem deyip herkesin gelmesi lazımmm yoksa eksik oluruz
evet katılım ve katılanlar sağlam olmalı ama yapalım tabi...
bende herzamanki gibi tünaydın deyim.
sana da iyi günler abi de millet öğle arasına çıktı bile :)
ne yapalım serkan yetişemiyoruz size neyse ben yatmadan önce yazıyım bakalım siz bana yetişebiliyormusunuz şöle 05:00 gibi falan :D
Öğlen 14,00 gibi Femolinin yanına gideceğim. Gelen olursa görüşürüz.
valla serdar abi ben bir hafta önce gittim rüzgarlık taktırdım femoli işte usta keşke vakit olsaydıda biraz daha oturup sohbet etseydik çok kafa biri.. daha benim işlerim bitmedi zaten orda pedalları değiştircem direksiyon kılıfı alıcam biraz da süsleme yapıcam:) puntoyu bilen ve anlıyan bir ustaya gitmek çok önemli
serkan ilk buluşmada gösteririm aynı rüzgarlık cck da var :) bi sende yokkkkk:(
:) bakalım rüzgarlıktan önce yapılması değişmesi gerekenler var...
tabi yaaa değitştirilecek çok şey var ama çelik jant varsa buda olmalı kardeşim. serkan kaçtıkça seni bulacak kaçamazsın yani:) eksoz taktırmadıysan ben yakında taktırcam yukarda bir kaç düzenleme daha söledim yapmadıysan bi ara gidip yaptıralımm:)
ahaha :) barış kardeşim yaptıralım tabi yaptırmasına da bunlar bize kaça patlıcak ha deyince olmaz ki hepsi de...
100-150 civarı visa varsa daha iyi tık para vermezsin ama ben bu ara yaptırmıcam ramazandan sonra mağlum ekonomim daraldı :) bu yüzden ramazandan sonra giderken mesaj atarım orda buluşuruz cck yıda çağırıyım onunlada tanış o da benim kuzen.kısaca mini bi buluşma bide dördüncü bulursak halı saha değil ama bi okey maçı yapaızzz
buluşalım tabi ama bnm önceliğim lastikler... zaten bakıma girdik bi onu ödicez bikaç ay :)
günaydınnnnnn arkadaşlarrrr . gene güneşli bir ankara sabahından herkesee günaydınnnnn. bugün herkes için çok şanslı bir gün olur ve çok mutlu geçerrrrrrrrrr:)
aynennnnnn serkan inş. bugün katılım az bakalım kimler günaydın diycekk?
2-3 kişi oluyoruz genelde de zaten...