sağolasınn... snn araç da cyberpark'a gelmeden solda bi bina var otopark'ı da hemen yol tarafında, orada duruyo sanırım. ben de snnki gibi bi araç gördüm ama hızlı geçtim pek bakamadım...
Printable View
şu an görülecek bi tarafı yok toz toprak içinde:)ramazan dolayısıyla saldım kendimi:)önümüzde ki ay cila atcam inşallah,praktikere veya koçtaşa bi bakmam lazım cilalara,birde motor koruma yapcam kendim.zenon falanda taktırmayı düşünüyorum,bi gidemedim ki femolinin yanına,dükkana girersem ufkum açılır heralde eksikleri tamamlarım.tabi bu arada 90000 bakımı da yaklaşıyo masraf üstüne masraf anlayacağın..
oooo snn msaraflar çok zorda bırakmasın seni... bence praktikere git bizim ordaki real'in praktiker'i baya iyi o konuda. ben hem ona hem ankamall'daki koçtaşa gittim bence bzm ordaki praktiker çok çok daha iyi.... cila ne alıosun peki?
ya bu arada sen arabayı satılığa mı çıkarmıştın? ben başka biriyle mi karıştırdım yoksa.
günaydınnnn Ankaraaaaa. dün işlerim dolayısıyla girememiştim bugün ve yrn da aynı sebepten yokum ama şöyleeee bir herkeseeee günaydınnnnn diyim dedimmmmmm :) pazartesi muhabbete gelirim herkese yeniden günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnn
https://img.blogcu.com/uploads/NRL_6.gif
günaydın herkeslere.... sensiz de olmuyor barış :)
günaydın....
serkan gözün bilkente giderken arka yolda asfalt çalışması gördüm yolu yapıyorlar inşallah :D yol düzelirse bende takımı alıp ordaki ofise yerleşirim.
yok abi nerdeeee.. esli yamaları kaldırıp yenilerini yapıyorlar.... ben yine yavaş gidiyorum o yolda. ha gerçi şu var büyük çukurlar vardı onları kapatmışlar...
ama sen yine de gel... bilkent bi abarth görsün ;)
valla sırf o yoldan kurtulmak için oraya yerleşmedim eğer düzeltmezlerse mümkün değil.
önceki haline göre biraz daha iyi en azından.. yama yama harita gibi olmuş yol...
valla orası idari statü olarak baya karışık ondan düzeltmiyorlar ne cadde ne sokak ne olduğu belli değil.
deme yaa... bi de o kadar önemli bi yol... askerin yeri var, bilkentin yeri var, hacettepenin yeri var ama kimse el atmıyo yola....
yokki bir hayırsever 2 kamyon asfalt dökecek :D
:D haklısın valla... bilkentin kendine hayrı yok içerdeki yollar da kötü zaten...
günaydınn angara :)
bizden başka kimsecikler yok mert sana da günaydın :)
Ankara'lılar henüz kendine gelemedi. Hergün maksimum 3-4 arkadaşımız burada. Bizde diğer illerden destek verelim bari :D