bi izmirli olarak günaydın diyim..yine bizden fayda var valla:D
Printable View
bi izmirli olarak günaydın diyim..yine bizden fayda var valla:D
aynen valla ankaralılar'da iş yok :)
Artık saate bakaraktan günaydın'ı geçmiş bulunmaktayız.Amma velakin başkent istanbul'dan serin yine...Özlemişim valla şu serinliği :)
Dün bende Ankaradaydım... ama şunu belirmeliyim.. otobüs ile geldim.. Ankaranın girişinde migrosta inecekken... gittim ta Aşti de indim... orada yolcu indirmeyi yasaklayanlara şükranlarımı bizzat dün sundum yani...
yol fazlası ile geniş.. trafiği aksatacak bir şey de yok.. neden yasaklamışlar ki hayret...
günaydın herkeslere.... 06 kn 745 kırmızı gp tanıyan var mı ki? bilkent tarafından geliodu da üye olduunu beni geçtikten sonra anlayabildim...
İzmir'den sımsıcak bir Günaydınnnnnn
https://site.mynet.com/merveseker100...m/gunaydin.jpg
İzmirden günaydın gelirde Eskişehir den günaydın gelmez mi...
günaydınlar
Bugünde herkes beni kıskanıyor nedense :D :D
Eskişehir'e de kocaman günaydınnnnnnn
yok yahu ne kıskanacağım... kıskanmam ben öyle..
Ne var kıskandığını söylesen :D İtiraf et hadi.
Takılacak birilerini arıyorum işte arkadaş :)
yok arkadaş kıskanmıyorum.. niye itiraf edeyim ya... olmayan bir şeyi itiraf edemem ki..
bulaş bakalım...
günaydın arkadaşlar gerçi öğlen olmuş ama:)serkan galiba salı günü gördüm senin arabayı beytepe köyü yolunda,ben parkederken sen cyberpark girişine doğru çıkıyodun 08:55 gibi.güzel araba Allah kaza bela vermesin...
bir sonbahar günü öğlen de olsa benden de günaydın :) sabah hava iyi soğuktu dolmuş beklerken üşüdüm eylül 1 dedik yağmurda geldi sabah ayazı da :)
valla sabah bende üşüdüm,camı falan açmadan geldim.dolmuş derken hocam?naptın sattın sanırım arabayı:)