angara hergün böyle uyanamıyorlar ben biile uyandıysam angaranın kalkıp göbek atması lazım :D:D:D
Printable View
angara hergün böyle uyanamıyorlar ben biile uyandıysam angaranın kalkıp göbek atması lazım :D:D:D
iyi olur valla sıkılıyoruz burda tek kalınca :(
valla araba dert biliyosun yapacak bişey yok.cila işini tam araştıramadım,senin bi paylşımın var sanırım oradaki görüşleri okuyup karar vercem.evet satılık benim araba,21000 istiyorum ama saçma sapan tekliflerle geliyorlar canımı sıkıyorlar,o yüzden vazgeçmek üzereyim...
ben cila olarak sonax nano extreme aldım, memnunum ama meguiars'ı merak ediyorum. ha bi de hare giderici de kullanınca daha güzel parlıyo araba bence ondan da al.
fiyatı iyi bence tam ayarında istemişsin, canını sıkma boşver acelen yoksa takacak bi durum yok :)
ya bende meguiars ı mera ediyorum.şimdi senin arabaya bakıyorum uygulamadan sonra gayet iyi,belki diğer markanın kalıcılığımı daha fazladır bilmiyorum artık.hare giderici iyi olabilir evet bu aklıma gelmemişti.
acelem yok dostum hafta sonu kısmetse bursaya gidicem,geldikden sonra 90000oluruz zaten,bakımını yaptırıp binerim,sen 400lira civarı bi rakam ödemiştin sanırım 100000 bakımına kavaklıdere de,balata değişimyle birlikte fena rakam değil aslında,orayada götürebilrim.
evet 100.000 bakımına 400 tl ödedim ama Müslüm Bey varken gidersen emin ols daha da indirim yapar ben pazar günü gittim o yoktu maalesef :)
cila konusunda da Turtle Wax'tan da kullananlar çok memnun ben de zaten Turtle Wax'ın çizik giderici Scratch & Swirl Remover die bi ürünü var bundan aldım. ciladan önce bundan atıosun sonra daha güzel bi parlıo... e tabi istersen cilayı da Turtle alabilirsin kalitesi gayet iyi diyo kullananlar ve fiyatları da iyi...
sağol valla güzel bilgiler oldu,bunları değerlendircem.isimleri not aldım elimde listeyle bi gideyim bakayım praktikere.peryodik bakımla beraber,kaporta bakımını da yapayım.tekrar sağol bilgiler için.
ne demek barış :) praktiker'den şaşma bu kadar yakında böle iyi bi yer varken :)
günaydınnnnn herkeseeeeeeee , arkadaşlar bugün günlerden cumartesi ohhhhhh yrn tatil yatışşşşşşşş!!!!! serkan bugünde çok iş var ama pazartesiden itibaren sürekli hatta olucam merak etme bol bol konuşuruz şimdilik ben çıktım hadi görüşmek üzere yeniden herkese kucak kucak günaydınlarrrrrrrrr
günaydınlarr herkese... valla sorma barış bizim de çok iş var..... ama dayanamıyorum ben forumdayım hep :)
günaydın... Ankara.....
günaydın.. Eskişehir :)
geldim geldimmmmm bitti çok şükür işim artık pazartesinden itibaren konuşmaya başlarız serkan:) bugün sürekli burdayım kardeşşş
ooh hadi geçmiş olsun... ben birazdan çıkıyorum ve pazartesi sabah girerim en erken...
ok serkan pazartesi sabah muhabbete devam.... 3 gün yoğundum ankaranın her yerini gezdim biliyorsun ay başı muhasebeci ne yapar fatura toplar bende onu yaptım puntoşumla.
az buçuk bilirim barış muhasebe programı yazıyorum ben de :)
hangi programı kullanıyosunuz peki?
zirve siz hangisini yazıyorsunuz bakimmm?
dün yazdığında ben çıkmıştım barış... bizim şirketin adı tabim. artık buna geçersiniz çünkü avantajı çok olacak ;)
günaydınnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeee. bugün eskişehir youlundan geldim ve hiç punto yok varda bizden yokkk:) neyse artıkk... arkadaşlar herkesin günü çok neşeli çok mutlu ve çok çokkk bereketli geçer:) herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın Ankara alın size bir sabah fıkrası,
https://photos-b.ak.fbcdn.net/hphoto..._1992252_s.jpg
ÇOK SAĞLAM OLMUS.....
Bir gün Pamuk Prenses, Süpermen
ve Pinokyo yürüyüşe çıkmışla...r...
Yürürlerken önlerine
bir tabela çıkmış." Dünyanın En Güzel Kadını" yarışması...
Yazıyormuş üstünde.- Bu yarışmaya katılıyorum, demiş Pamuk Prenses..Yarım
saat sonra arkadaşlarının yanına dönen Pamuk Prenses"e sormuş Süpermen
ve Pinokyo.— Eeee, nasıl gitti?— Birinci oldum, demiş Pamuk
Prenses.Yürüyüşlerine devam ederken bir tabela daha,."Dünyanın
En Güçlü Adamı" yarışması... Yazıyormuş üstünde.—Bu yarışmaya
katılıyorum, demiş Süpermen.Yarım saat sonra arkadaşlarının yanına
dönen Süpermen"e sormuş Pinokyo ve Pamuk Prenses.— Eeee, nasıl
gitti?--Şüpheniz mi vardı?, demiş Süpermen.Yürüyüşlerine devam
ederken önlerine bir tabela daha çıkmış."Dünyanın En Yalancı İnsanı"
yarışması... Yazıyormuş üstünde...—Bu yarışmaya katılıyorum, demiş
Pinokyo.Yarım saat sonra arkadaşlarının yanına gözyaşları içinde
dönen Pinokyo"ya sormuş Süpermen ve Pamuk Prenses.— Ne oldu?
Pinokyo;—KİM ULAN BU TAYYİP DENEN ADAM ! . .