günaydınn.... ya barış sen buraya mesaj yazdığında ben daha hazırlanmamıştım ne kadar erken başlıyosunuz ya işe...
Printable View
günaydınn.... ya barış sen buraya mesaj yazdığında ben daha hazırlanmamıştım ne kadar erken başlıyosunuz ya işe...
valla sorma serkan ama işyerine erken gelmem şart çünkü anahtar bende:) ama ben memnunum sabah 6,15 te kalkıyorum spor duş kahvaltı 8,00 de işyerindeyimm:) ayrıca sen bugün geciktin haberin olsunnn hesaba yazdım:)
ooff o saatte kalkıp spor duş bi de :)
ya burda odtü koleji mi ne açılıyomuş bilkent köprüsünü yarım saatte geçtim nerdeyse..
valla gökçek ankarada olduğu sürede daha çokkk trafikkkktee beklerizzzzzzzz :) bu inşaatlar okulların açılmasında başlamak zorunda mıydı? koskoca yaz geçti şimdi başlıyor inşaata var mı yaaa böyle bişeyy???
valla eskişehir yolu berbat halde... bitmek bilmedi yol yapımı sanki çok kötü yol...
eryamandan buraya 20dakikada geliyorum,köprüde yarım saat geçiyo 1saat civarında işe gelebiliyorum buna da şükür:)
:D normalde benim de yolum 15 dk ama trafik sağolsun 45 dk.yı bulabiliyo bazen...
günaydınnnnnn ankaraaaaaaa.... bugün gene bol güneşli bir ankara sabahından herkese günaydınnnnn.. umarım herkesin günü çok güzellll geçerrrrr
günaydııınn herkeslere...
günaydın arkadaşlar ne durumdayız :D
işe güce devam abi durumda değişiklik yok
bizde bugün başladık, çok iş birikmiş...
e kolay gelsin o zaman :)
uzaktan olmuyor serkan gel yardım et kardeşim :D at bir library ortaya işimiz görülsün.
günaydın arkadaşlar,herkese kolay gelsin...
tünaydın demeliyim artık ben buraya di mi :)
bu arada bir uyarı yapayım,bahçeli tarafında işi olan varsa metro,otobüs türü toplu ulaşımla gelsin,şu anda bahriye üçok kilit,konya yolu'nun samsun yönü kilit,e bu durumda karşı yönü de bir miktar kilitlidir.
haydaaaaaaaa.. sıkıntı neymiş ki??