akşam tamamen tıkanmasın da eve rahat gidelim ya...
bu arada herkeslere günaydıııııınn....
Printable View
akşam tamamen tıkanmasın da eve rahat gidelim ya...
bu arada herkeslere günaydıııııınn....
Günaydın başkent ne var ne yok angarada trafık hava vs
hava güzel güneşli, trafik benim geldiğim yol boş bana yeter :D
günaydın ankara, konya yolu eskişehir yolu bugün de pert :)
günaydın arkadaşlar,kolay gelsin herkese.trafik hakkında birşey yazmak istemiyorum:)
yaza yaza bitmez dostum çektiğimiz çile:)gerçi izmirde çok iç açıcı değil trafik konusunda,temmuz sonu geldim de ankara kadar olmasa da orası da sıkıntılı.
Hasan memleket neresı ?
ıspartalıyım nüfus cüzdanına bakarsan ama gitmişliğim yok:)doğma büyüme ankaralıyım,izmir de arkadaşlarım var alsancak tarafında grafik tasarım işiyle uğraşan fırsat buldukca kaçıyorum yanlarına.güzel memleket valla,gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel...
Walla izmir bır baska ama hala gerıden gelıyor yapılanması cevre duzenlemesı..Evcimen bır ınsanı var Ankara gıbı 150 tane AVM yok toplasan 10 tanedır :D
ankara'da gezecek yer olmadığı için avm çok bence... izmir'de gerek var mı yaa çık kordona o yeter insana :)
abi ne güzel şanslısınız işte burda avm varda ne oluyo sanki:)her yer taş yığını ankara gri bi şehir,zevksiz.ben geliyorum abi izmire iskelenin oradaki yeşillik alana yayılıyorum bazen bir bira alıyorum elime bir sigara yakıyorum denizi izliyorum sadece,gelen geçen cıvıl cıvıl insanları...o tüm günü iyi geçirmemi sağlıyo valla...ankara da kaçacak yer yok,hapis gibisin anlayacağın...vay arkadaş ne dertliymişim ya:)
Walla ankarada dogdum buyudum 23 yasına kadar fakat sımdı cok garıp gelıyor eskisehır yolunda ne kadar avm açılmıs ınanamadım...Birde hepsı doluyomus buna daha cok sasırdım ama haklısın gıdecek bıyer yok..
doluyo dolmasına da kuru kalabalık:)millet işi olduğu için değil yapacak hiç bir işi olmadığı için geliyo avm lere.ne tür bi mantık anlaşılır gibi değil,ben hiç bi işim olmadığı zaman evde yatıyorum mesela:)onlar eskişehir yolu üzerindekiler bi de içerde olanlar var:)
eeh hiç de canımız çekmedi dimi :)
deş yaramızı bakalım:)
Tmm bişi demedım :D
günaydın ankara yazdan kalma güzel birgün ve muazzam bir trafik...k.öeren den buraya 1s15dk da geldim bu bir dünya rekoru:)