Benım derecemde 16 dıyordu saat 07:30 da
Printable View
Benım derecemde 16 dıyordu saat 07:30 da
artık zor görür ankara sabahları 16 dereceyi:)buraların kışı güzel,sıcağı sevmediğimdendir belki de..yaz dediğin 15gün olacak,tatilini yapcan sonra kışa devam:)
Hasan bızde aslen Anadoluluyuz Sivaslıyız..Ankarada dogduk buyuduk ıyı bılırım ayazını ama sıoıcak memlekete alısınca artık soguga tahammul edemıyosun
valla haklısın,bende senede 2kere falan gelirim izmire acayip bunalıyorum oralarda.gecesi güzel oluyor ama gündüzü sıkıntılı benim için.benim memleketim bursa abicim,deniz desen var,kar desen var,dağ desen var,yaşanır valla orada..
Selam bi yağmurlu ankara gününden... Barışı gören varmı barışşş nerelerdesin küstün mü?
benim de her sabah aklıma geliyor valla barış nerelere kayboldu???
gri bir ankara sabahından daha herkese günaydın..
günaydın.. abi artık manzara seyretme işi bitti heralde sizin orda :)
:)içim kararıyor dostum,kahvemi alıp odama geçiyorum dışarı bakmadan:)
abi boşver ya bu memleketin manzarası da pek bişeye benzemiyodur zaten :D beytepe gölü varmış onu görebiliyo musunuz?
neredeymiş ki o?enim gördüğüm bilkentin yapay gölü,orası değildir herhalde.
onun adı beytepe gölü diye geçiomuş google maps'te :) valla biz hiç bişi göremiyoruz ya...
Günaydın başkent...
İzmirde yağmurlu sabah arabanın derecesı 22 yı gosterıyodu fakat ınceden ınceye saganak seklınde yagıyor..uyku zamanı :D
yalandan bir göl işte,bende kendimi avutuyorum manzara diye.bakacak birşey olmayınca iki damla su değerli oluveriyo:)o değilde 1haftadır arabaya binmiyorum,yağmur yağınca ne oluyorsa bu trafiğe anlamış değilim,keçiörenden çıkmak zulüm olmaya başladı valla..
ben de anlamıyorum ben eve dönüş yolunda trafiğe giriyorum ama böle giderse trafikte birine de sağlam girecem...
yok abi ben kullanmıycam böyle olduğu sürece,biner servise gelirim.iş yerinde yorulmuyorum,araba kullanırken yorulduğum kadar..
valla en iyisini yapıosun abi ama bizde de servis olayı yok...
servis nimet ya..
abi sizin bina kayboldu şu an :D