:) hepimizin saçlar eninde sonunda gidecek. valla şöle bi hafta tatil iyi olurdu gerçekten... benim bu aralar maalesef haftasonlarım bile yok...
size de günaydınlar yasemin hanım :)
Printable View
çok şükür bende yasemin hanım neden bu gün günaydın demedi diye merak etmeye başmaıştın. bak serkan yasemin hanımda benim gibi hiç sektirmiyor günaydın mesajlarını :)
evet ya maşallah.. hatta taaa izmirlerden ankaralara günaydın mesajları gönderiyor her gün..
tünaydın herkezlere
serkan bakalım bu senin ilgini çekicekmi :D
hadi canımm :d bizim yanda mısın şimdi?
yok 5 dakka gelip gittim rahatsız etmek istemedim başka zamana kısmet.
hadi ya keşke kapıyı bi tıklatsaydın... neyse bi dahaki geldiğinde direk kapıyı çalabilirsin...
tamamdır abi uğrarım.
bu ne aşk beyler :) gün yapalım bari :)
atla gel yapalım. bak hepimiz bilkent'teyiz :D
günaydınnnn başkentttttt. bugün günlerden perşembe ve hafta sonuna sadece bir gün kaldı. bugünden itibaren perşembeleri hiç sevmicem çünkü bugün ankara sıhiyede sosyete pazarı gibi bişey varmış sağolsun eşim cüzdanımı çok hafifletti :). bugün umarım herkes için çok güzel,mutlu,sağlıklı ve çok çok bereketli olur:) HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ortağım günaydın dün mangal çok güzeldi hakkaten ellerine sağlık kesene bereket :) sende seversin aslında bu çarşı pazar işlerini ama eşlik etseydin :)
günaydın beyler...
günaydın serken. günaydın cemoooo:) dün küçük bi puntoş buluşması yaptık cemo ve ben sonuda mangallı bitti :) ortağım afiyet olsun herzaman gel herzaman yapalım :) cumartesi femoli ye gidiyorsun dimi ben sabah 9,30-10,00 arası orda olucam haberin olsun
Aksam oldu herkese ıyı aksamlar
günaydınnnnn arkadaşlar bugün 20 ağustos cuma haftanın son günü :) bugün en güzel günlerden biri bana göre. trafikte gene punto göremedim gerçi bi sürü varda bizim site üyesi yok :( ama önemli değil az olsakta yeter az ve öz:) arkadaşlar ben yrn dan sonra bir hafta yokum izine ayrılıyorum :) herkese günaydınnnnnnnnn herkesin günü çok mutlu sağlıklı ve rast gitsin :)
o zaman bu son günaydınımız senle :) bir hafta kendi halimizde takılırız artık... ben hiç punto göremiyorum sen yine üye olmasa da görebiliyomuşsun :)
bu arada hasan ve orhan bilkent sticker'ı 2010 yılı için 125 TL'ymiş.2011'de bir daha belirlenen miktarı ödemek lazımmış....
günaydın serkan yok yrn da günaydın derim merak etme ne ye üzülüyorum biliyor musun şu toplantıyı kaçırıyorum yaa en çok ona yanıyorumm ama ankarada olduğum zamanlar asla kaçırmıcammmm :)
ya nolcak bida ayarlanır olmadı ayarlarız... sen de bilkentte olsaydın 3-5 kişi toplaşırdık iş çıkışı :)
benim ev real e yakın hatta tabiatıyla bilkente yakın meteksan var işte o yolun sonundaki otoban benim yolum :) yakınım yani. hatta incekte çok güzel cafe ve lokantalar var balık olsun içki olsun herşeyin en iyisi burda :) buralardada buluşabiliriz piknik bile yaparız :)