Motor gücü ve torku aynı, ama evo ve sonrasında gelen firelar yaklaşık yarım litre az yakıyor. Forumdan çıkartımımız bu şekilde.
Neyin değiştiğini bilmiyoruz.
Printable View
multiair lounge 1 depo benzin ile uzun yol 636 km (40 lt ile) sonra ışık yanıyor. şehir içi 11 lt 100 km :wallbash: bu değeri tutturan (11 lt) lütfen paylaşsın. 3. vitesten sonrasını kullanamıyorum yol bozuk kasis var her 50 metrede :ranting2:
Bemde uzun yolda 3.5 görüyorum yazin bursadan trobzona gittim Trabzon merkeze geldigimde 1150 ve hala çeyrek depo vardi 1.3 dizel euro 3 motor aracim
MOTOROLA ATRİX CİHAZIMDAN GÖNDERİLDİ
Kusura bakma benim yazdigimdan sonra cikinca bana dediniz sandim
Iyisallah o tarafa bayildim bu sene gene dusunuyorum nasipse gelirim mutlaka yanina misafirin olurum edersen tabii:)
ya aslında çayın tadı hep aynı buradaki sulardan kaynaklanıyor çayın lezzeti ha gidip bim den almışsın çayı burda demlemişsin ha gidip çaykurdan direk üretimden hiç fark yok bende ilk tayin olduğumda buraya çayı sevmiyorum diyordum ancak şimdi bende içiyorum 23 sene hiç içmedim ama 3 senedir alıştım ama istanbula felan gidince çay değişiyor tadı bozuluyor :)
Bilmiyorum ama orda cayocagi sahibiyle konustum nedir bunun sirri diye adam cayi demlerkeen dk tutarim belirli bir süre sonra satmaya baslarim ayrica cayi alirim 1sene bende durur iyice kurutur ondan sonra satmaya baslarim diyordu