Alıntı atifcanozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım firmanın türkiye sitesi güncel değil. Avustralya sitesine bakıyorum ürün aynı şekilde yer alıyor Turkiye ve Amerika sitelerinde yer almıyor. Ürün etiketi yalan olsa Avustralya için sunulan web sitesinde yer almazdı güncel değil sanırım. Emin olamadım. Zaten burda ne ben firma temsilcisiyim ne de kullananların kullanmak isteyenlerin bana bir faydası var ben diğer forum üyeleri gibi yalnızca bilgilerimi ve tecrübelerimi paylaştım bu konuda herkesin özgür iradesi ister kullanır ister kullanmaz. Bundan önce 1.5 DCI clio kullanıyordum faydasını gördüm enjektör temizleyicilerinden memnun kaldım bu aracımda da kullanıyorum kısacası ben memnunum Würth firmasının ürünlerinden.
Hocam siz öncesi ve sonrası olarak detaylı olarak tecrübenizi paylaşınız. Dediğiniz gibi kullanıp kullanmamak kişilerin tercihi. Benim merak ettiğinm uygulam esnasında Egsozdan cıkan duman yoğunluğu ve rengi duman attıysa ne kadar sure attı. çekiş oranı eskiye göre nasıl . aracın çalışmasındaki gürültü oranındaki değişilikler vesayre. Bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum.