Bildiğin Würth reklamı yaptım yaadamlar kendi sitelerinde dahi bu kadar açıklama yapmamış
![]()
Bildiğin Würth reklamı yaptım yaadamlar kendi sitelerinde dahi bu kadar açıklama yapmamış
![]()
https://www.wurth.com.tr/images/kata...61-013-300.pdf
Firmanın kendisi ürüne dizel sistem temizleyicisi diyor, ülkem pazarlaması bize egr temizleyici diye kakalıyor. Ürün açıklamasına baktığınızda temel olarak yanma öncesi temizlik yaptığını göreceksiniz.
Wurthbun kendi siteai.. turkce ve ingilizce aciklamalari farkli olan bir kac urune denk geldim
Turkceyi oluyunca evet bu diyorsunuz.. ingilizceyi okuyunca kullanmayi getektiren durum yok veya soruna yonelik degil..
Temiz tutar ile temizler farkli seyler..
Wynns urununde consumer serisi ve professional serisi arasinda bu tur detaylar vardi...
Sebebini söyliyim hocam. Ülkemizde aracına kıymet veren insanların cebindeki paraya musallat olabilmek için tek işlevi enjektör temizliği olan ürünleri her derde deva kemiklere iyi gelen yüzyılın buluşu diye tanıttıklar için bu üründen pahalı olan diğer tüm ürünler müşteri gözünde daha ucuzu var durumuna düştüğü için bu ürünleri farklı tanıtmak zorunda kalıyorlar. lpg katkısı için bu konuyu olabildiğince detaylı yazmıştım hatırlarsanız. vw'nin attığı kazığı hatırlayıp alman ürünlerine kanarken iki kere düşünmek lazım. hiçbir testi, kanıtlanabilir sonucu ya da çalışma prensibi olmayan bir ürünü 25-250bin aralığında para ile alınan aracıma katmazdım şahsen. malzeme güvenlik formları bile yok (kullanırken nelere dikkat edeceğim sağlık ve çevre konusunda), müşteri değil enayi yerine koyuyorlar. afiyet olsun.
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Videoyu izledim hemen bugün uyguluyacağım.. Aynı araç gaz problemi ben de de var çok sorun yaşıyordum. Deneyimimi paylaşacağım teşekkürler![]()
katalogda gösterilen ürünle kullandığım ürün aynı değil sanırım sadece resimleri aynı. şişe hacimleri dahi farklı 400ml kullandığım şişe hacmi katalog verisi 300 ml birde kullanma talimatında yalnızca egr temizliği için uygundur falan yazıyor. Dediğiniz gibi ticari de olabilir fakat EGR zaten emme ve egzoz sistemleri arasında her ikisinin de kullandığı bir sistem elemanı sirkülasyon egzozdan emmeye doğru olsa da temizleme ihtimalinin olduğunu da göz ününde bulundurabiliriz.
farkettiyseniz gönderdiğim bağlantı firmanın kendi sitesi, bir nevi firmanın yalancısıyım. Ya bir ürünün etiketi yalan, ya diğerinin beyanı yalan ya da aynı işi yapan iki ürünü farklıymış diye satan firmanın niyeti yalan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri